Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал

    Стефані уввійшла до величезної зали, де на сцені вже стояли діти з інструментами, самих інструментів було небагато, більше було дітей з ними. Троє гітаристів, двоє піаністів, п’ятеро скрипалів(разом із Стефкою) та один сопілкар.

    – О, Стефко! – пролунали вигуки зі сцени – Ходи сюди!

    Стефані, яку покликали, почала йти швидше, а потім і взагалі бігти.

    – Привіт Дашо і Машо! – Стефані привіталась з дівчатами які її кликали. Даша і Маша Заретьські, близнючки 2005 року.

    – Що ти, як ти? – запитала Маша.

    – Потихеньку. – відповіла їй Стефка.

    – Ми дуже здивувалися тому, що ти прийшла вчасно! – сказала їй Даша.

    – Просто цей процес проконтролювала Марія Петрівна. – засоромилась Стеф.

    – Тоді зрозуміло – відповіла Маша.

    – Привіт Стефаніє – пронизливим, призирчивим і взагалі слизьким голосом звернувся до Стефані Влад Трухтов – “конкурент” Стефки із скрипки. Вони “ворогували”, як Стеф із Софією. Насправді це було більше схоже на суперництво ” хто кращий на репитиціях, або взагалі на виступах. Влад був елегантним, завжди в костюмі, зализаний хлопець. Він – дуже грамотний та розумний як Стеф, але аж занатдо, одним словом “мамкин синок”.

    – Доброго дня, сер Владислав! – Стефані перекривила хлопця, та ще й в кінці вклонилась. Владу, це не сподобалось, і він вже під насмішки Маші і Даші розвернувшись на 180 градусів пирхнув у відповідь.

    – Як же бісить цей сер сама елегантність!  – сказала Маша дістаючи свої ноти із ранця.

    Сер сама елегантність – це кличка нашого Влада Трухова, думаю, ви вже й самі здогадались чому його так прозвали. У всіх дітей в оркестрі є прізвиська або клички.

     

    0 Коментарів