Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал

    ***

    —Юра, правда чи дія?)— він провів своїм доволі худим кістлявим і таким блідим пальцем по щоці хлопця, тремтячого від.. від чого? Від страху? Бажання? Не знаю я, не знає ніхто, в той момент будь-які думки покинули голівоньку Юри. Пухкенький, ніби пиріжочок, що хочеться з’їсти хлопець, сидів напівлежачи і опирався ліктями в м’який матрац ліжка, куди його потягнули декілька хвилин назад, а над ним звисало тіло нікіти; голова разом із русявим прямим волоссям опустилася до вуха Юри, яке ще секунду назад було прикрите м’якими шовковистими хвильками кучерявого волосся, а зараз— оголене, від чого від вуха по всьому тілу пройшов неприємний табун мурашок, западаючи холодом у кожну клітинку тіла Юри.

    —Так.— заплющивши очі, впевнено сказав хлопець, вже навіть і не думаючи про те, що там казав йому там нікіта. Його це не хвилювало. Так само не хвилювало це і нікіту, а якщо бути точніше, то він був навіть радий тому, що його питання сприймаються правильно. Не дарма вони друзі вже 3 роки, а з цього моменту— друзі з привілеями; хоча хто знає, може навіть і більше. В дану хвилину це питання не турбувало жодного у тій кімнаті.

    Одне коротесеньке слово, яке можна було сприйняти по-різному у різних випадках, але ці хлопці зрозуміли один одного ще до того, як Юра погодився, сам не знаючи з чим. Звісно, він мав базову уяву, на що йде, але в житті ніколи не зіштовхувався з подібним, тому відчуття, що він мав відчути на собі через деякий невеликий проміжок часу, були для нього величезною таємницею, проте він не був проти того, щоб деякі таємниці для них обох перестали ними бути.

    В наступну мить мурашок по тілу пішло ще більше, але на цей раз точно не від холодного вітерця, який ненароком дуйнув на оголене вухо; нікіта, на підсвідомому рівні знаючи відповідь Юри, ніби спеціально нахилився до вуха хлопця ще до того. Тепер він ніжно цілував мочку його вуха, пускаючи з кожною секундою дедалі більше мурашок по тілу хлопця, ніж раніше, але тому це тільки подобалося.

    нікіта вирішив пустити ще метеликів у шлунок Юри, ніжно цілуючи того пухкими акуратними губами в інші пухкі солодкі, як мед, губи. Спочатку це були прості і милі торкання одних губ до інших, але вже через хвилину ці поцілунки переросли свій дитячий напрямок; нікіта обережно закрив своєю рукою великі красиві очі Юри, ніби оберігаючи його погляд від “недитячого” досвіду, і почав брати до рота спочатку одну губу хлопця, потім— іншу, облизуючи їх і засмоктуючи по черзі, він чого вони стали повністю покриті слиною нікіти, котрий вже поліз язиком в сам рот Юри, який палав, ніби москва, і бажанні згоріти ще більше під натиском нікіти.

    Рука хлопця вже не лежала на оченятах іншого, бо той почав їх палко цілувати; так палко, що Юра навіть від того був збуджений настільки, що готувався кінчити хоч прямо зараз, але просто не міг. Губи нікіти спустилися нижче, до лінії підборіддя Юри, і почали виціловувати її, провівши пальцями, ніби виділяючи майбутню смугу поцілунків.

    Не поспішаючи, вони обоє зняли з себе верхній одяг, в якому вже було просто жарко, залишивши себе в одних футболках, щоб прониклива рука нікіти могла без проблем залізти і під неї, намацуючи м’яку приємну на дотик шкіру, доки не дойшла до надчутливих сосків хлопця.

    —~А~аа~ахх,— Юра вигнувся у спині, за чим продовжився гучний протяжний стогін, прямо у вухо нікіти, якому від таких звуків ставало тільки тепліше і тісніше в синіх боксерах.

    На обличчі нікіти з’явилася посмішка, що зазначала про те, що він все робить правильно, а Юра зробив вираз обличчя, який затверджував емоції нікіти.

    Залишивши на своєму тілі тільки шкарпетки і труси, бо атмосфера кімнати змушувала зняти футболку і штани, нікіта обережно відсунув білу футболку Юри вбік, а якщо бути точніше, то на підлогу, де валялася і інша купа речей хлопців, він почав цілувати його груди і обачно облизувати кінчиком язика вже давно стоячі рожеві соски Юри, другою рукою притримуючи його тіло, опускаючись все нижче і нижче вологою стрічкою поцілунків— по кожному реберцю, кожному клаптику шкіри, не залишивши без уваги пупок, застосовуючи до нього ще і язик. З кожним поцілунком Юра стогнав і вигинався все більше і більше, але нікіта, здається, поки що і не збирався переходити до члена, катуючи і відтягуючи момент істини до останнього. Цього разу хлопець піднісся до шиї, де залишив декілька приємних і красивих фіолетових засосів, терпляче слідуючи все нижче і нижче: до ключиць, плечей і знову грудей, ребер і живота, де сухим не залишився жодний клаптик тіла, іноді розставляючи фіолетові плями різної форми і розмірів, доки у самого ротова порожнина не пересохла.

    ***

    Ще трохи побавившись із бідним змученим тілом Юри, в якого від стогнів почав хрипнути голос, нікіта таки спустився до паху, точніше— поки що до сірої резинки графітових боксерів Юри, які були єдиним, що зупиняло нікіту від проникнення до члену Юри, який ті труси дуже сильно обмежували.

    —~А~вхх~аа~~,— крайня плоть хлопця, що розпластався знизу, прийняла на себе ливок холоду від руки нікіти і одразу ж та змінилася на теплий слизький шорсткий язик, який з острахом ковзнув по рожевій голівці, з якої вже давно сочилася змазка.

    —~Ахх~кхха~ах~,— неприємне спочатку відчуття змінилося на приємні напливи ударів струму по всьому тілу, прояви якого періодично віддавалися бучними стогнами, які під’юджували нікіту продовжувати діло.

    Знову включивши руку у процес, він почав лагідно надрочувати Юрі, змушуючи його закривати очі, відводячи голову назад від насолоди. Пальцями іншої руки нікіта голубила внутрішню частину стегна Юри.

    нікіта вже зручно улігся між м’якими ніжками так, щоб його голова максимально наблизилася до члена. Він тісно охопив набухаючу голівку губами, що знову спровокувало глибокий оксамитовий стогін, за яким у хлопця зігнулися коліна, ув’язнюючи нікіту в тюрму ніг його партнера. Рот хлопця штовхнувся по довжині слизької напруженої твердої шкіри Юри, від чого в останнього потемніло в очах. З кожним рухом вперед-назад нікіта стискав губи навколо рожевого збудженого члена все щільніше, доки це не стало неможливим.

    —~А~аах~а,— хлопець повернув рот у звичне положення, натомість провівши зубами по поверхні члена, за чим послідував стогін, який, здається, почула вся вулиця, але, на щастя, в кімнаті була дуже гарна звукоізоляція. Настільки гарна, що, начебто, для гучного сексу вона створена і була.

    Продовжуючи катування хлопця, нікіта почав водити кінчиком язика по голівці члена, паралельно перетягуючи зі сторони в сторону прохолодні пальці по слизькій поверхні.

    нікіта знову піднявся до лиця Юри і, взявши його миловидне личко, продовжив парад коротких поцілунків в губи, з часом подовжуючи їх.

    —Ти готовий?

    —А не пізно про таке питати зараз? Дурне питання, як на мене,— тільки і зміг вимовити Юра, знімаючи з себе останній одяг. Тепер вони двоє були абсолютно відкриті і порочні один перед одним. Тепер ніхто і ніщо не закривало їх. Тепер і Юра, і нікіта могли бачити один одного, нічого не приховуючи. Нічого було соромитися. Хоча в таких ситуаціях, як перший секс, люди зазвичай дуже сором’язливі, постійно замикаються, прикривають тіло, але зараз.. ці двоє були знайомі вже достатньо для того, щоб звертати увагу на такі банальні речі. Чи саме через те, що хлопці були знайомі так довго, вони мали звертати увагу на формальності ще більше?

    —Де лубрикант?

    —А ти що, не купив?— злякано питав Юра,— по-моєму, ти мав якось підготуватися. Ти ж знав.

    —Та жартую я. Все приніс, просто ти такий милий, коли робиш зляканий вираз, зай~

    нікіта поліз в ту купу речей, що вони накидали на підлогу, бо впали вони рівно на шопері, де лежали дорогий лубрикант і, слава тобі господи, презервативи не дюрекc і не контекс. Невже хтось таки знає про загрозу венеричних захворювань і погану якість від цих виробників?

    Він вилив на пальці велику кількість желеподібної рідини і наблизив їх до анального отвору. Поки що тільки два, ніхто ж не хоче розриву тканини.

    —~Аах~хва~ахх~, х-холодно,— лубрикант був в принципі холодним, а для тієї температури тіла, якої вони досягли зараз— майже палаючий кацапстан— ти більш. Повезло, що подібні причандали швидко пристосовуються до температури шкіри, для того вони і створені.

    нікіта помалу почав вводити спочатку два, а потім три, чотири пальці в отвір, після чого назовні вирвався пронизливий стогін, бо неторкана нічиїми пальцями і членами сідниця Юри до такого була явно не готова— Нікіта ж робив все, щоб підготувати її для цього. Не дарма ж він вилив стільки гелю. Він повільно роз’єднував пальці всередині Юри, намагаючись зробити це максимально безболісно. Проте, не дивлячись на це, хлопець всеодно відчував дискомфорт, бо його уникнути було неможливо в будь-якому випадку. З іншою людиною, в іншій ситуації він кричав би як різаний.

    —Вже краще?

    —Начебто так.

    Почувши стверджувальну відповідь, нікіта попросив Юру перевернутися на живіт, а потім — стати рачки. Знову полився лубрикант, цього разу— на член. Не те, що б він виділив недостатньо змазки, дуже навіть достатньо і задостатньо, просто цього разу тієї кількості було недостатньо. А якщо навіть і достатньо, то краще перестрахуватися, ніж порвати щось своєму партнерові. Знову запустивши по черзі чотири пальці, щоб перевірити, чи достатньо він розтягнув анальний отвір Юри, нікіта взяв в руку середнього розміру член і бережно просунув його всередину хлопця, після чого декілька разів перепитав, чи все нормально, чи нічого не тягне і чи болить десь, на що почув лише що все добре.

    Парубок продовжив заводити член і повільно рухався далі, трохи прискорюючи темп, від чого розносилися гучні стони, які пестили вуха і збуджували ще сильніше, ніж було до цього.

    —~А~ах~аа~,— Юра кінчив, даючи своїм особливо дзвінким стогном знати про це і нікіті, який ще ні, бо кінчити одночасно — надзвичайна рідкість.

    —Я ще не все. Не хочеш мені допомогти?— з єхидною посмішкою проговорив нікіта.

    —Хочу.

    —Ну то чого сидиш))

    Хлопчина схопив досі збуджений міцний член в руку і заковтнув його настільки глибоко, наскільки зміг; він продовжив своє інтенсивне смоктання хуя, бо не хотів церемонитися і затягувати, як це творче на самому початку робив нікіта, і через хвилину весь його рот був наповнений спермою, яку хлопець, не вагаючись, ковтнув.

    Вони лягли на ліжко, яке вже повністю просочилося запахом сперми, атмосферою стогнів і ляпасів. Довго перед першою реплікою чекати не треба було:

    —Гарно позбирали леґо?

     

    1 Коментар

    1. May 4, '22 at 14:08

      Гаряче)

      “який палав, ніби москва”, “майже палаючий кацапстан” – от за це респект, авївї
      а
      аїв))) Довго я сміялася)