Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал

                                                                          Натилі 

                                       -Ця історія має кілька оповідачів. Кожен розділ починається з певного персонажа, який розповість вам про свою історію. Котрі безперечно перетнуться у майбутньому ……. 

                                                                      Введення 

    Місто Річмонд, штат Вірджинія
    Перші 4 глави будуть посвячені передісторії персонажів.

    Події розгортаються в досить великому по мірках Google, місті Річмонд штат Вірджинія. Місто розташоване на сході США, зі спекотним і дощовим літом, та дуже м’якою і вологою зимою.
    Почну я, мабуть нашу історію з Остіна та Айріс. Це подружжя досить успішних у своїх напрямках людей. Остін заможній бізнесмен і філантроп, людина яка обожнює тварин, з дуже добрим і чистим серцем, хоча за його суворим виглядом так не здається, але так, він добряк. Айріс- це жінка зі складним і протилежним до Остіна характером. Вона має неабиякий художній талант, який дістався їй від матері, хоча вважає його всього-на-всього хобі. Як і витрату грошей. Я б сказала, що її можна вважати шопоголіком. Насправді досі не розумію, як ця парочка взагалі зійшлась і змогла прожити у стосунках понад сім років. В їх житті присутньо досить багато дорогих серцю людей. Це досить жорсткий, на перший погляд Джозеф, люблячий батько Айріс. Мати Остіна, Джеремія, приземлена багачка, яку хвилює лише її розкішний сад, за яким доглядає саморуч, та щастя єдиного сина. Ще Остін має друга, Тіма, вони найліпші друзі ще з коледжу (були сусідами в гуртожитку), і він вже давно вважає Остіна братом. Тім дуже гідний чоловік, сім’янин і найліпший оповідач історій біля багаття.
    Через свій характер, Айріс не має справжніх друзів, є тільки зграйка лицемірів, які поряд лише коли вона на висоті. Ще в цій історії присутня Вів’єн, молода студентка ветеринарного коледжу, екоактивістка, борець за права людей і тварин, дуже чуйна і милосердна людина, яка намагається просто жити своїм життям, і досягти цілей. 

     

     

                                                                           Глава 1 

                                                                                 Остін 

    Остін Александр Павелл народився наприкінці осені 1976 року у місті Річмонд, в заможній сім’ї. Батько Остіна, Александр Павелл власноруч заснував бізнес з вироблення тютюнових виробів, який являється найкрупнішим у штаті, і приносить дуже непогані прибутки. Був люблячим батьком, досить непоганий чоловік, працював дуже сумлінно і чесно. Хоча мав один порок, алкоголь, саме через це він пішов з життя досить рано, у 60 річному віці.

    Мати Остіна, Джеремія, неймовірної вроди і розуму жінка. До одруження з Александром вона працювала одною з перших жінок журналістів в країні. Це було дуже складно, але своїм розумом і неймовірною журналістською чуйкою, вона запнула за пасок всіх чоловіків, працювала у відомих виданнях. Після одруження стала домогосподаркою, виховувала єдиного сина, і пікувала чоловіка. Її справжньою пристрастю стало садівництво, тому чоловік купив маєток з великою територією, щоб вона могла сама її ушляхетнити. І до речі, вийшла в неї невимовна краса, за роки завідування цією територією, вона прижила багато видів рослин з різних куточків світу, ще й сама вивела новий вид троянд. Зараз же, Джеремія поєднала своє минуле і теперішнє в одне ціле, вона створила журнал з садівництва, який став досить успішним у своїй галузі, і живе щасливим життям, чекаючи на внуків.

    Остін з самого дитинства був милосердною дитиною, обожнював тварин, вічно знаходив бездомних, і приносив додому, дбав про них, та знаходив тваринкам люблячі сім’ї. Тому коли він вирішив стати ветеринаром, і вступати до ветеринарного факультету, мати аніскільки не здивувалась. Батьку не сподобалось це бажання, бо він сподівався, що син займе його місце у правлінні компанії. Але вони знайшли компроміс. Остін все ж таки вступив до ветеринарного факультету, а в вільний час відвідував бізнес-школу, для розуміння світу бізнесу. Вступивши до коледжу, Остін вирішив жити в гуртожитку, він не був синком багатія що зарозумівся. Вся родина Павеллів була дуже приземленою і не зазнавшоюся, вони жили як звичайна родина, не в дуже великому і дорогому маєтку, але з величним садом. В гуртожитку сусідом Остіна став неординарний і талановитий хлопець Тім. Вони одразу ж знайшли спільну мову і потоваришували. Тім навчався на факультеті інформатики, і мав успіхи в IT-сфері. В них зібралась ціла компанія з однодумців, з якими вони весело й активно проводили час, ходили у походи, підіймались у гори, а взимку їздили на гірськолижній курорт. На одному з таких вікендів, Остін познайомився з Айріс. Вона відпочивала в Аспені з батьком. Айріс і Остін весело провели вікенд разом, а по приїзду до Річмонда, як виявилось, вони ще з одного міста, почали зустрічатися. Остін вважав, та й вважає до тепер, студентські роки найщасливішими. Коли Остін навчався на останньому курсі, його батько передчасно помер, і Остіну довелося зайняти своє місце в правлінні компанії і екстерном закінчувати останній курс ветеринарного факультету. Він став випускником 2000-го року, гарна цифра. На той час вони вже з Айріс були зарученні. Через постійну зайнятість у бізнесі, не було часу практикувати у ветеринарній медицині, хоча теорію він знав винятково, і іноді проводив семінари для студентів. Ще в Остіна була мрія, яка перетворилась у мету, яку він міг втілити завдяки власним прибуткам з тютюнового бізнесу. Він хотів створити незвичайну ветеринарну клініку. Її особливістю повинен був стати притулок для бездомних тварин. Суть ідеї в тому, щоб відловлювати, знаходити, рятувати безхатько, лікувати та приводити їх до тями на базі клініки, шукати їм родини, де б вони знайшли б щастя і спокій. Передбачаючи питання, так, це дорого і не є прибутковим, АЛЕ є продовження ідеї: щоб платити зарплатню і фінансувати лікування тваринок, буде створений корпус з косметичними процедурами для тварин, а ще невеличку лабораторію для аналізів, це все зараз дуже вигідно і є нововведенням. Так же можливо домовитись з ветеринарним факультетом, щоб майбутні ветеринари навчалися і практикувалися на клініці, так буде залучити більше людей і легше буде піклуватися за тваринами, але для цього всього треба багато часу, грошей і підбір грамотного адміністратора, щоб втілив ці всі ідеї. 

     

    0 Коментарів

    Note