Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал

    – На сьогодні досить! – сказала замучена, розлючена та втомлена Валентина Петрівна. Годинник пробив 16.00

    – О ні! – сказала Стефані. – Я вже запізнююсь на цілих 20 хвилин! Та за цей час я вже б 2 мелодії програла б. – Стеф почала швидко складати ноти та скрипку русявий незнайомець підійшов до Стефані із нотами в руках:

    – Не хвилюйся, я теж іду на фортепіано, тому на нас не накричать – його голос був таким лагідним, таким ніжним, що у Стефані виступив рум’янець на щоках. Їй стало настільки соромно, що вона ще дужче почервоніла. Маша і Даша хихотіли, розуміючи в чому справа. Хлопець же усміхнувся.

    – Ми пішли – сказала Маша махаючи Стеф рукою.

    – Бувайте, – помахала Стеф у відповідь.

    – Ну то ходімо? – запитав її хлопець простягнувши руку – Давай допоможу скрипку понести?

    – А ну…- замешкалась Стеф – Добре, дякую. – дівчина зняла скрипку з плеча і простягнула незнайомцю.

    – Я Назар – простягнув руку хлопець, щоб потиснути руку.

    – Дуже приємно, – потисла її Стефані. – А я Стефані.

    – Мені теж приємно.

    Потиснення руки Назара було просто неймовірне – його велика рука з довгими пальцями потиснула руку Стефані дуже легенько щоб не пошкодити.

    – У нас буде нова однокласниця. – сказала Стеф, розбавивши тишину між ними.

    – Класно, звідки знаєш? – запитав її Назар.

    – Ну це лише моє припущення, бо моя однокласниця казала, що буде.

    – А вона хоч норм?

    – Ну як сказати, бісяча людина.

    – А, ясно, знаю таких у мене сестра така. – усміхнувся хлопець.

    Стефані це теж підняло настрій.

     

    – Тук-тук-тук – почулося за дверима.

    – Заходьте! – сказала Зоя Пилипівна – вчителька з фортепіано.

    – Вибачте за запізнення – почав Назар, розуміючи, що Стефані боїться. – У нас була репетиція з оркестром, розумієте.

    В школі всі знали Валентину Петрівну, її характер та минулий провал оркестру, де дві скрипки загубили ноти, а сопілкар взагалі не прийшов.

    – Добре, сідайте. – сказала Зоя Пилипівна. – Ось, познайомтесь – наша нова учениця, Софія Ковальчук. – сказала Пилипівна вказавши на місце, де сиділа Софія.

    Пронизливим поглядом Софія зустріла Стефані, і з натягнутою усмішкою помахала їй. Побачивши Назара вона і йому помахала, але вже з інтересом.

    “Сподобався мабуть” – подумала Стеф, але Назар навіть не глянув на неї.

    – Це та про яку ти казала? – прошепотів Назар Стефані на вухо.

    – Ага – відповіла йому Стеф.

    – Навіть по обличчю видно що вона… той… ну короче мерзка, так тобі наіграно усміхалась.

    Стефані усміхнулась, що хоч хтось її розуміє.

     

    0 Коментарів