Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Жанр: Фентезі
    Мітки: Янголи
    Попередження щодо вмісту: Інші види стосунків

    – Вітаємо на небесах! – промовили хором янголи.

    Ліам мовчки дивився на них і не знав що сказати. Він не розумів, що відбувається. Чому друзі з його снів вирішили показати Ліаму їхній світ.

    – Ми чекали на тебе!

    Хлопець повернув голову, для того щоб побачити хто це сказав.

    – Добрий день, – від незнання сказав хлопець перше, що спало на думку, адже батьки завжди говорили, що неввічливо не вітатися.

    – Добрий, Ліаме, – посміхаючись промовив Думаїл.

    -Діне та Бакарі, поясніть хлопцеві, що відбувається, – наказав головний.

    Дін розпочав свою розмову з того, що вони його янголи-охоронці.

    – Мені бабуся розповідала, що у кожного є янголи, які оберігають людину,  – відповів Ліам.

    -Так, це правда, але ми зараз не про це. Ти – обраний небесами! – додав Бакарі.

    -Що? – не розуміючи відказав Ліам.

    Дін та Бакарі почали переповідати історію про те, як кожен стає янголом. Вони намагались пояснити хлопцеві, що буди обраним це класно, адже самі вони є такими.

    – Тобто, ви обрали мене серед мільйонів людей?

    -Так! – хором відповіли усі янголи.

    – Чому саме я? – запитав Ліам.

    – Так вирішив найголовніший – Думаїл, – показуючи на найстарішого сказав Бакарі. – Але ти не єдиний кого обрали.

    Несподівано перед хлопцем з’явилась Лінда.

    – Вона теж обрана?! – гучно вимовив Ліам.

    Так! – одноголосно відповіли янголи.

     

    0 Коментарів