Фанфіки українською мовою

    Круколап кивнув,а Синьозірка повела його наверх до хмар.Круколап уже хотів сказати що не зможе йти наверх,бо це неможливо,але він ішов за нею.Синьозірка повела його уздовж білих дерев і прозорих кущів.Тоді він побачив ялівцевий тунель,такий же,який був у Громовому таборі,але він був також прозорим.Коли вони зайшли усередину,Синьозірка нявкнула:

    —Йдемо покажу все.-І вона повела його до печерки,де лежали мохові підстилки,але білі.

    —У нас коли помирають коти,вони далі ростуть.-нявкнула вона.—Це кубло старійшин.Доречі,вони не гинуть зі старості.Коли вони старі для смерті,вони повертаються назад на 10 повень.

    —Неймовірно!-нявкнув Круколап.

    —Йдемо до кошенят

    Тоді Синьозірка повела його до ще одної невеликої печери,вхід був сплутаний галузками.

    —Кошенята тут не народжуються.Якщо вони гинуть з холоду,або з голоду,вони ростуть тут,і також у 6 повень навчаються на вояка.

    —А я стану вояком?-нявкнув Круколап

    —Так-муркнула Синьозірка—Усе тобі покажу і станеш.-Тоді вона повела його до печери,але якого вона приблизно розміру,середньої чи великої,Круколап не зрозумів.Там також лежали білі мохові підстилки.

    —Це кубло вояків-нявкнула вона.Ця печера величезна,бо вояків у нас багато.

    —Ясно-відповів Круколап.

    —Під високим каменем кубло провідників,але у нас правило,якщо провідникам уже є 60 повень,вони стануть старійшинами.І інше кубло новаків.Пішли висвятимо тебе за вояка.-І тоді Синьозірка заскочила на високий камінь,який був прозорим,і нявкнула:

    —Коти Зоряного Клану!Прошу вас зібратися під високим каменем на віче клану.-І коти почали збиратися.

    —Сьогодні до нас приєднався кіт,який був новаком до того,як почав жити на фермі,тому йому вже давно пора стати вояком.Круколап.-нявкнула вона.—Готовий ти отримати вояцьке ім’я,і бути вояком щоб оберігати від інших лютих котів?

    —Готовий

    —Тоді твоє нове ім’я Крукошуб!-оголосила вона.І коти почали вигукувати його ім’я:Крукошуб!Крукошуб!Крукошуб!

    Синьозірка глянула на нього,і Крукошуб подумав:тут жити може бути складно.

     

    0 Коментарів