Фікманія

    Фанфіки українською мовою

    Головна

    Вітаємо фікрайтерів та читачів на нашому сайті! 

    Перед публікацією роботи а також перед тим, як залишити коментар, обов’язково ознайомтеся з Правилами.

    Розширений пошук

    Як користуватися розширеним пошуком? Дивіться відео →

    !!! Якщо не коректно працює пошук, очистіть кеш браузера !!!

    ↓ Останні оновлення

    ↓ Свіжі фанфіки

    ↓ Нові розділи 

    • Обкладинка 1.Помістя Фортрайт

      1.Помістя Фортрайт

      від Endy Furlion у Чорне Сонце: Таємниці Е…  · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · — «Сила там, де різні разом, де життя підкидує виклики, але ти знаєш, що бути сміливим – твоя доля» (Шміл Іроцикл, давній…
    • Обкладинка 4

      4

      від Arabella у Мовчання: частина друга  · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · — POV автор Повідомлення з примовкою до гри "Хованки" та фотографією, зробленою дев'ятнадцять років тому, приходить йому, коли він все ще…
    • Обкладинка 25.03.2029

      25.03.2029

      від RusalonkaKateUwU у Відроджена, або Жива і …  · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · — 1-9-9-0, в сім'ї музик-акторів Народжується дівчинка і дивиться на зорі І вона там бачить море, бачить щастя, біль і горе Бачить все, як на…
    • Обкладинка Частина 7

      Частина 7

      від AliceNott у Вальс на грані  · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · — Кроулі йшов додому, і картав себе за те, що почав догоджати нерозсудливості Азірафаеля. Не треба було дозволяти юнакові приходити. Лорд…

     

    Note