Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Чи є можливість додати імена персонажів самостійно?

  • Добридень! Надіюсь, що не забираю ваш час і пишу туди, куди треба, у разі якогось промаху прошу пробачення! Чи є можливість додати ім'я персонажів до роботи самостійно, якщо до того цих імен не було через маленьку кількість робот у фд? Бо мені дають тільки вибір і пишуть, що такого імені не знайдено. Чи треба тут як з фандомами писати у підтримку, щоб додали, чи просто якась функція, яку я не побачила чи не зрозуміла? Буду дуже рада за відповідь!
the_beth, Mystery_heiress and 2 other users have reacted to this post.
the_bethMystery_heiress~Irinpisha~Love_of_books

В мене так само. Раніше потрібний мені пейринг був і я додала його до свого фанфіку, але тепер цього пейрингу(Мікаса Акерман/Леві Акерман з Атаки титанів) немає а додати його я не можу(

Та й було б добре розсортувати персонажів по фандомам, тоді писати/шукати фанфіки буде простіше..

Maar Chantal, Nadia and Love_of_books have reacted to this post.
Maar ChantalNadiaLove_of_books

Вітаємо! Пейрингів немає, будуть тільки ключові персонажі через кому (список). Поки вичищаемо базу, бо занесли невідомо що до неї. Поступово додаємо імена в базу.

Самостійно додавати ні фандоми, ні героїв не можете, треба звертатися у підтримку, щоб ми додали самі.

Безмежне Небо, Гамлетка and Shizuka have reacted to this post.
Безмежне НебоГамлеткаShizuka