Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Чи справді це потрібно робити?

Мене дещо дивує і я хотіла би звернутись адміністрації щодо цього.Незнаю чи це було так задумано з самого початку, але коли ти викладаєш частину у великому фф, то при кожній новій частині потрібно вводити пейринги і жанри знову, незнаю як решті, але мені це набридло, робити враховуючи те, що потрібно викласти ще 25 частини. Вибачте якщо це звучить ніби докір, але раніше думала, що це все буде автоматично.

lisa_gerani, Tulluan and 6 other users have reacted to this post.
lisa_geraniTulluanDensewoodYayaTytsBluetailForest KetlPhoenixFira_Firekoi

Цілком згодна, що заповнювати все знову набридне. Хоча впевнена, що проблема ще глибше. Ви лише уявіть, що буде коли читач зайде до вас на сторінку, а там більше 25 назв розділів, і добре якщо вони не всі різні (бо одні пишуть назву твору і номер розділу, а інші придумують назву до кожного розділу). А якщо таких великих робіт у вас 5, 10 і ще декілька на один розділ? Я недавно завітала на сторінку до автора, де "пишуть назву твору і номер розділу", і творів там 3-4 (точно не рахувала, бо страшно дивитися на всю ту кількість назв), а потрібно ж "виловлювати" з сотні відмінну — нову роботу якусь, а не розділ тієї, що вже прочитав.

Після такої картини я вкотре переконуюся, як неохідно виділити саме роботу автора, а не назви розділів. І за цим же принципом до основної роботи накоплювати розділи.

Сюди додам і інший приклад, в мене чомусь не всі назви робіт видає в рядку назви твору, тому якщо потрібно буде додати новий розділ — треба писати вручну. А якщо я зроблю помилку, крапочку де не доставлю? То розділ вже буде десь самотньо висіти в великому переліці назв, а робота буде з диркою.

неперевершений огурчик, Vify and 4 other users have reacted to this post.
неперевершений огурчикVifyTulluanJasenAlexandra StarlingFira_Firekoi

Скажемо так... ми обмежані можливостями та функціями двіжка, на якому сайт зроблено. Звісно хотілося б щоб все працювало з максимальною віддачею для вас, авторів, але воно так не працює. Деякі речі що користувачі питають я додаю/виправляю, але це ж не коммерційний проект де люди командою кожен день працюють над досягненням результату, це робиться у вільний від роботи час та на скільки вистачає знань))
Я думаю найближчим часом залучу когось для реалізації всіх хотєлок))

Для збора хотєлок я навіть завів відповідну тему тут на форумі. Давайте я додам в список "автоматичне заповнення теґів глави за даними з іншої")

Tulluan, Densewood and 3 other users have reacted to this post.
TulluanDensewoodYayaTytsagyagarFira_Firekoi
Hi!

Дуже дякую за всю вашу працю!

І вибачаюсь за хотєлки! Ви мабуть знаєте, як це іноді буває: даєте пальця, а вам руку того))))

ЦКПВ has reacted to this post.
ЦКПВ
Цитувати YayaTyts від 21.05.2022, 21:26

Дуже дякую за всю вашу працю!

І вибачаюсь за хотєлки! Ви мабуть знаєте, як це іноді буває: даєте пальця, а вам руку того))))

не треба вибачатись за пропозиції))

ЦКПВ and agyagar have reacted to this post.
ЦКПВagyagar
Hi!