Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Фанфік про передісторію ГГ у світі TES

Серія ігор The Elder Scrolls відома, думаю, багатьом з тих, хто грає у відеоігри. Тож не секрет, що кожна гра серії розпочинається з того, що ГГ є ув'язнен_ою, майже без навичок, без знань про світ і т.д.

Тож замовлення наступне: я хотіла б почитати про пригоди ГГ (на ваш вибір) до того, як він/вона опинилися у тюрмі. Звідкіля в нього/неї спрага до пригод? За що і чому було ув'язнено (або, у 5 частині, Скайримі, призначено смертну кару)?

На вибір, окрім того, хто геро_їня, ще й те, коли відбуваються події, перед якою частиною Сувоїв (але, звичайно ж, бажано перед 3, 4 або 5).

Тема навіяна випуском чергового перевидання Скайриму замість релізу 6 частини Сувоїв, ну і знайденим українізатором на Скайрим.

Можливо, сама потім щось таке напишу, але наразі мене більше цікавить почитати щось таке, а не написати.

rickmaniac, Мізалекордія and 2 other users have reacted to this post.
rickmaniacМізалекордіяСонячне проміння у твоїх очахLousy Camper
Читати фанфікиПосилання на twitter

Не скажу, що напишу фанфік, але можна, будь ласка, посилання на українізатор?

Майстер Айван has reacted to this post.
Майстер Айван