Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Додати фанфік

Page 1 of 4Next

Як додати фанфік на сайт.

Вибираємо у меню кабінету "Додати фанфік". Відкриється форма додавання фанфіка. Перше поле - Назва розділу (важливо, що назва саме розділу, а не назва фанфіку). Пишете назву без слова Розділ, Глава чи ін., а також без цифри. Якщо ви схочете написати номер, то зможете це зробити у полі нижче, ми повернемося до цього.

Далі - поле для тексту розділу. Якщо у Вас вже є готовий текст, то можете одразу його вставити у поле через ctrl+c-ctrl+v. Якщо бажаєте писати у редакторі, зручніше перемкнути режим на "Текст" у вкладках над полем вводу.

Поле "Назва твору". Тут Ви пишете назву самого твору. Якщо потім Ви забажаєте додавати нові розділи до фашої роботи, це можна буде зробити через "Додати фанфік" та вибрати у полі саме цю назву твору, і тоді до фанфіка додасться новий розділ.

У полі "Розділи" можете написати цифри. Наприклад, якщо це ваш перший розділ, то пишете цифру 1. Якщо додаєте новий розділ до вже існуючого фанфіка, пишете цифру 2, або 1.1, 1.2 тощо.

У полі "Фандом" обираєте, на яку саме тему написаний Ваш фанфік: за мотивами серії "Володар перснів" або ж за серіалом "Шерлок", пишете назву без лапок. Якщо ця назва вже є у списку, просто вибираєте її. Якщо твір, який Ви додаєте, вашого авторства, з придуманими Вами персонажами та придуманим Вами світом, тоді вибираєте зі списку "Оріджинали".

Далі прописуєте персонажів, Жанр, Рейтинг, Розмір і Статус фанфіку. Детальніше про це можна прочитати у розділі https://fanfic.com.ua/faq/

Якщо є запитання, можете писати в коментарях до цієї теми.

Або можете подивитись відео.

 

rickmaniac, Алю and 3 other users have reacted to this post.
rickmaniacАлюGlaskoЛінивець і чашка чаюEmily

Здраствуйте !

Що робити авторам фандомів яких немає на платформі ?Чи можна буде їх якось добавити ?

Дякую)

fanfic.com.ua and pllionii have reacted to this post.
fanfic.com.uapllionii

Привіт! Можна додати фандом самостійно, написавши назву у відповідне поле та натиснувши Enter.

Доброго часу суток, маю проблеми з тим щоб написати коментарі, віконечко з'являється на мить і пропадає, далі є кнопка опублікувати коментар, і якщо натискаю, то хоче щоб коментар спочатку написали, повертаюсь назад, знов віконце на мить показує і зникає. Не можна написати ні новий коментар, а ні відповісти на чужий.

Marka and Баба Яга Середземного Моря ☽☾ have reacted to this post.
MarkaБаба Яга Середземного Моря ☽☾

Доброго дня, чи не могли ви підказати, як працюють "чернетки" де вони зберігаються?

Afwul.soft, Heidlls and 2 other users have reacted to this post.
Afwul.softHeidllsmork_liDiana Zhabiuk
Цитувати Шипшинка від 18.03.2022, 21:43

Доброго дня, чи не могли ви підказати, як працюють "чернетки" де вони зберігаються?

Привіт! Коли ви зберігаєте текст як чернетку, він розміститься серед ваших робіт у «мої твори», а біля його назви у дужках є позначення, що то чернетка. Поки не опублікуєте, ніхто текст не побачить. Сподіваюсь, була корисною ❤

Я пишу лишень вільним

В мене вони чомусь не працюють(

 

 

 

 

 

 

Diana Zhabiuk has reacted to this post.
Diana Zhabiuk

Доброго вечора, підкажіть будь ласка, чи можна добавити соавтора або бету до свого фанфіка?

Марія Бараненко has reacted to this post.
Марія Бараненко
Цитувати Helen Kovtun від 14.02.2022, 01:40

Доброго часу суток, маю проблеми з тим щоб написати коментарі, віконечко з'являється на мить і пропадає, далі є кнопка опублікувати коментар, і якщо натискаю, то хоче щоб коментар спочатку написали, повертаюсь назад, знов віконце на мить показує і зникає. Не можна написати ні новий коментар, а ні відповісти на чужий.

От у мене така сама проблнюема -_-

Всім привіт)))

Скажіть, будь ласка, а де видно коментарі до фанфіку? Бо я випадково побачила, що мені залишили комент, як зайшла на свій фф. Могла не помітити де саме є сповіщення, але буду вдячна за підказку)))

Всім цьом))))

stefaniatalan has reacted to this post.
stefaniatalan
Page 1 of 4Next