Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

With a Little Help from My Friends

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Примітки: написано 2 лютого 2019 у формі хедканону. Трохи розширила до повноцінного драблу.
***

Тонкс крутилася перед дзеркалом та зображала Біллі Джо Армстронга, збираючись на концерт Green Day. Ремус стояв перед перед відчиненою шафою та розгублено оглядав свій жалюгідно застарілий гардероб.
– Може я краще не піду? Навіщо там раритетний газогенератор? Буду на тому концерті як п’яте колесо до возу.
Армстронг перестав скакати по дому та розмахувати рожевим волоссям зі сторони в сторону, перетворившись назад в Тонкс. Жінка підійшла до Ремуса, обійняла його і занурила пальці в рано посивілу чуприну.
– А я хочу піти з тобою. Тільки з тобою. І ти зовсім не раритетний, не прибідняйся.
– І що мені вдягнути, щоб не виглядати як Філч на Різдвяному балу?
– Хм… – Тонкс нахмурилась і вткнулась носом в плече чоловіка. – Берці мої візьмеш, збільшимо на кілька розмірів. Вдягни оці чорні штани, а я зараз пошукаю щось тобі на верх.
Тонкс вийшла з кімнати, знову перетворившись на Армстронга і щось намугикуючи. Ремус потягнувся був за штаньми, коли…
… – Та не переживай, Ремусе, найстрашніше ми вже позаду. – Джеймс поплескав друга по плечу. – З Гоґвортсу ми вже вирвались.
– Муні, – Сіріус на ходу поправляв розкішну шевелюру, – коли б ти ще поїхав на Нічному рицарі на концерт самого Пола Маккартні!
– А ну стійте, хлопці, на кого ви схожі? – Лілі з серйозним виглядом вийняла паличку з рукава картатої сорочки, віджатої у Джеймса, та направила її на Пітера. – Зараз я з вас зроблю рокерів.
Унікальні футболки з-під рук талановитої відьми стали зірками публіки, навіть найвідданіші фанати не могли второпати, де хлопці надибали такий крутий мерч. Завершенням ночі стало обрання футболки Джеймса найкращим мерчем за вечір. Мабуть, прихильників вразив гордий майбутній сер Маккартні, що сидів на не менш гордому олені…
…Ремус кинувся до шафи в одній штанині.
– Кохана, не шукай нічого, я знаю, в чому я піду, – і дістав футболку з вовком та сером Маккартні.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “With a Little Help from My Friends