Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

satelles

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Збудити Адепта виявилося доволі легко – тільки незрозуміло, був це результат його особливої жаги до мандрівника, котрий не викликав підозр та був чистий душею, чи довга відсутність сексу.

 

Починалося все з невинних поцілунків у стінах кімнати заїжджого двору Ваншу. Ефір так мило, на думку Сяо, піклувався про нього, хоча здавалося постраждав більш за всіх саме він. Та битва з пробудженним монстром та клятими Фатуї була тяжкою та виснажливою, особливо без покровительства Моракса, але вони впоралися.

 

 

Не те щоб Адепт вважав потрібним дозволити хлопцю ув’язатися вслід за ним до Ваншу, однак той був достатньо наполегливим, і Сяо вирішив, що той просто хоче дізнатися в нього щось наодинці без зайвих свідків. Що ж, він не сильно помилявся.

Стогони Адепта чути постороннім справді не варто.

 

– Ти такий гучний – піддражнює його Ефір, вкотре перетискаючи перезбуджений член, водночас повільно трахаючи його пальцями іншої руки. Він неймовірно повільно та солодко розтягував коханця й милувався його реакцією на перезбудження без можливості кінчити. Адепт у відповідь лише жалістливо заскиглив, притримаючи свої ноги під колінами. Він затремтів, коли два пальці знову ласкаво почали стимулювати його простату. Наврядчи хочаб один смертний зміг похизуватися його неймовірною витримкою – демон спраді чудово справлявся з бажанням відпихнути від себе юнака щоб нарешті довести себе до екстазу самотужки. Та він терпів, бо гарячий шепіт та обіцянки неймовірно інтригували його бажання бути підкореним.

 

 

– Що ж, думаю, ти достатньо розтягнутий – розставивши пальці в сторони всередині Адепта, мандрівник з неймовірним бажанням подивився на розкриту червону дірочку, яка припухла від стимуляції та стікала маслом, якого було неймовірно багато. Нахилившись ближче, він не втримався від бажання штовхнутися всередину гарячого нутра язиком, бажання охопило його надто швидко, і кімната наповнилася хлюпотом м’якого язика, який штовхався достатьно глибоко щоб масло поштовхами виливалося назовні, забруднюючи обличчя юнака. Високе скиглення переповненого насолодою Сяо було тим, що втримало Ефіра від цього солодкого катування свого коханця.

 

Відірвавшись від вологої дірочки під незадоволенний стогін, світловолосий поцілував його у щоку й аккуратно, тримаючи за стегна, допоміг перевернутися на живіт.

 

– С-стій, – тихо протягнув Сяо, задихаючись від збудження. Він стиснув зап’ястя Ефіра й продовжив, – я можу н-не стриматися під час процесу, тобі б не завадило зв’язати мене –

 

– Ми впоралися з Фатуї пліч-о-пліч, а ще я надрав зад тому рудому засранцю. Вважаєш, ти небезпечніший за них у такому стані? – не дочекавшись відповіді, його пальці знов штовхнулися всередину перезбудженного хлопця, водночас пережимаючи його член, що знов завадило кульмінації. Гіперчутливість демона вражала, він до нестями виявився жадібним до пестощів та наповненості.

 

Ледь оговтавшись від нового приливу нестерпного задоволення без можливості кінчити Ефіру на його неймовірно здібні руки, Сяо лише продемонстрував те, про що попереджав – його ліва рука трансмутувала в диявольську, і гострі довгі кігті вспороли перину біля коліна мандрівника.

– Що ж, це багато пояснює.

 

– Що ж, тебе справді треба знешкодити. Сподіваюся, твій пояс підійде? – Адепт у відповідь промичав щось невнятне та, склавши руки за спиною, ліг грудьми на подушки.

Сприйнявши це за згоду, Ефір витягнув з купки одежи фіолетовий пояс. Його тканина хоч і була легкою, м’якою й вишуканою, та насправді була міцнішою за нитки павутиння.

 

 

Обережно зв’язавши зап’ястя демона, юнак замислився, наскільки насправді чутливим було його тіло. Складалося враження, що кожна його частина тіла, якщо правильно зім’яти, лизнути, надавити або вкусити – ставала ерогенною зоною.

 

 

– Будь хто втратив би настрій, очікуючи поки його міцно зв’яжуть, а ти ніби збудився ще сильніше. Чи не так, Сяо? – в будь-який іншій ситуації чоловік би відреагував гнівом на подібні загравання, але зараз єдине, що в нього було в думках – гостре бажання щоб його знову заповнили.

 

То ж він вирішив діяти: зігнувши коліна ближче до грудей, він вигнувся у спині таким чином, щоб його слизькі сідниці було чудово видно коханцю. Мови тіла було достатньо, щоб Ефір зрозумів – настав час задовольнити свою бестію.

 

– Такий жадібний… Не знаю, як часто і з якими чоловіками ти спав, але Боги свідки, я візьму тебе так, що ти забудеш їх імена.

 

 

Не лишивши шансу на відповідь, юнак м’яко стиснув стегна коханця то розвів сідниці в сторони – його член неймовірно легко сковзнув між них, притираючись голівкою до припухшої дірочки. Навіть не бачачи обличчя Адепта він був впевнений – воно виражає лише нетерплячисть та солодке передчуття наповненості. Стиснувши свій член, Ефір обережно почав входити всередину припухшого та надто вологого анусу. Приглушений стогін насолоди та ляпас шкірі об шкіру вмить наповнили кімнату, коли сідниці Адепта опинилися притиснутими до стегон мандрівника.

 

Не маючи більше права на ігри, Ефір стиснув перезбудженого та тремтячого від насолоди хлопця та почав нарешті рухатися. Спочатку поштовхи були короткими та ритмічними, юнак звикав до насолоди та відчуття того як вологий і м’який отвір стискає його, запрошуючи штовхнутися глибше та сильніше. Мандрівник навіть не помітив, що абсолютно зачарований насолодою, він вже деякий час був прикутий поглядом до дірочки яка неймовірно сексуально, на його думку, розтягувалася навкруги члена з кожною фрикцією. Жадібне скиглення Сяо було тим, що повернуло блондина до реальності – вони обидва жадали віддатися один одному на максимум, тому відтягувати солодкий момент було б найжахливішим гріхом Ефіра.

 

 

Міцніше стиснув зв’язані зап’ястя демона, юнак почав впевненіше проникати в його гарячкове тіло.

З кожним новим поштовхом темп та глибина проникнення хаотично змінювалися, адже блондин теж був дуже збудженим. Відчуття ідеально тиску, вологого та гарячого нутра просто зводили його з розуму та кидали в хітливий жар.

Коли Адепт неочікувано гучно простогнав, кінчаючи на простирадла під собою, блондин відчув неймовірний голод та бажання трахати його ще сильніше, бо картина ридаючого від насолоди чоловіка була неймовірно гарячою.

 

 

Притягнувши здригаючогося в екстазі коханця спиною до себе, Ефір притримав його рукою поперек грудей, бо самостійно наврядчи він втримався б у цьому положенні з тремтячими колінами.

 

Ласка та м’якість поцілунків в шию були різким контрастом тому, як хаотично та жадібно мандрівник трахкав гучно стогнущого Адепта.

Схлипуючи від кожного глибокого поштовху, Сяо ніби ще більше ставав жадібним до пестощів. Це проявлялося в тому, як жадібно він підставляв шию під укуси та поцілунки, як він підмахував стегнами на зустріч члену який штовхався так ідеально глибоко та солодко. Він жадав впустити його глибше, сильніше – так, щоб всередині він розтягнувся ідеально, туго охоплюючи гарячу плоть та видоюючи усю сперму всередину себе. Йому було начхати, що думками він радше схожий на дикого звіра в період спарювання; все, що було вартим його уваги – відчуття як добре його їбуть, як ідеально відчувається все, що дає йому Ефір, як він пестить його соски, зжимаючи один за одним, поки вони не стануть захопливо припухшими та червоними. Те як він кусає його за червоне вушко, водночас для чогось зупиняючи фрикції і знову перетискає його член. Всього було занадто і водночас замало, мозок демона просто плавило від бажання займатися сексом до нестями з цим неймовірно садистським й жорстоким в цьому моменті мандрівником.

 

– Б-будь ласка, – ніби задихаючись від емоцій почав благати Адепт, – будь ласка, не дражни.

– Що ж мені тоді зробити, милий? – продовжуючи цілувати гарячу й м’яку шкіру, Ефір знову стиснув припухші соски демона.

– Ах, чорт… Господи, трахни мене, візьми, благаю.

Вологі очі Сяо в купі з його жалісливим тоном голосу було тим, що змусило мандрівника здатися його волі.

– Чорт… – притиснувши коханця до себе ще ближче, юнак здався волі збудження. Штовхаючись всередину партнера під новим кутом, він кожного разу проїжджався головкою члена по його простаті, що доводило демона до сліз насолоди та гучних стогонів.

– Тактактак, господи, ще, Ефір, не смій зупинятися, господи, я скоро….ах! – нетерпляче підкидуючи стегна назустріч фрикціям, Адепт нарешті кінчив знову. Але попри гостру насолоду він відчув як юнак спробував вийти з нього, ймовірно, щоб кінчити на його стегна, але хто б йому дозволив? З усіх сил штовхнувшись назад, Сяо стиснув член всередині себе що змусило приголомшеного хлопця кінчити всередину гарячої дірочки.

 

Знесилені від задоволення коханці звалилися на ліжко, притискаючись одне до одного.

 

– Не знав що ти настільки гарячий, милий. Ти так добре попрацював, можеш відпочити – поцілувавши демона в скроню, Ефір обережно розв’язав його руки, одразу ж масажуючи зап’ястя. Знов поцілувавши, здавалося, знесиленого Адепта в губи, хлопець почав збирати їхні розкидані речі поряд з ліжком, аж раптом почув підозріле ворушіння, а потім стогін насолоди.

 

– Сяо? – глянувши в сторону Адепта, Ефір широко розплющів очі: демон перевернувся на спину та, широко розставивши ноги, трахкав себе пальцями, водночас пестячи свої соски іншою рукою. Коли їхні погляди зустрілися, Адепт тихо простогнав, червоніючи.

– Б-будь ласка, я хочу ще… – і, ніби запрошуючи, розсунув свої пальці в сторони, відкриваючи неймовірний вид на дірочку, що стікала спермою Ефіра.

 

Хіба міг він відмовити такому благанню?

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь