Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Razor Burns

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Оригінальна робота автора: https://archiveofourown.org/works/28693863/chapters/70346592

За запитаннями та співпрацею до тамблер
https://www.tumblr.com/blog/smallwitch-studio

! Попередження !
У цій главі є дуже не приємні сцени, тому якщо ви не полюбляєте сцени де хтось мочится пропускайте цю главу

До сходу сонця Джордж звивався від розпачу, його сечовий міхур був готовий лопнути. На щастя, дія препарату почала зникати, що дозволило Джорджу знову краще контролювати свої руки. Він старанно повернув тіло, штовхаючи руками плечі Дріма, намагаючись утекти. Це негайно розбудило брудного блондина, і він схопив Джорджа за зап’ястки, змусивши того заскиглити.

— Ми ще навіть не встали з ліжка, а ти вже нахаба. Тепер у чому справа? Давай, Доллі, використовуй свою голосову коробку

— Відпусти мене до біса! Мені потрібно посати! — грубо відрізав Джордж. Його вульгарні слова негайно зустріли сильним ударом по спині, що змусило його зойкнути.

— Ти НЕ вживай зі мною цих неслухняних слів, Доллі! Тепер, коли вам доведеться відвідати ванну кімнату, ви будете ввічливі й запитайте: «Господарю, можна, будь ласка, піти на горщик?» Зрозумів?

Обличчя Джорджа почервоніло як від приниження, так і від палкої люті. Насправді він «ввічливо» не попросить скористатися туалетом. Що він зробив би, так це розлютити Дріма, як міг. Виявляючи незначну непокору, Джордж почав мочитися на чистий матрац, його тепла сеча швидко вбиралася в штани, а також у простирадла.

Його плечі опустилися, і він зітхнув із полегшенням, випустивши вміст повного сечового міхура. Звісно, ​​було принизливо знову мочитись, як дитина, але це все одно було добре. Дрім відтягнув ковдру, його очі розширилися, усвідомивши, що робить його лялька. Коли він закінчив, на обличчі Джорджа розпливлася самовдоволена посмішка, яка дуже швидко перетворилася на жах. Дрім смикнула Джорджа за скуйовджене волосся, а потім вдарила його по обличчю.

— Поганий хлопець! Ти не мочишся в ліжко!

Потім Дрім стягнула Джорджа за волосся, заштовхнувши його обличчя в калюжу смердючої сечі. Джордж миттєво затнувся від контакту, намагаючись з усіх сил підтягнутися своїми все ще досить м’якими та слабкими руками. Це лише змусило Дріма натиснути ще сильніше, втираючи Джорджів ніс у мокру калюжу неприємностей.

— Тепер ти розумієш, брудний хлопче! Джордж знову почав плакати. Це вже був найгірший день у його житті, а він ще навіть не встав з ліжка.

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Джордж схлипнув, кидаючись на обмежувачах дорослого стільчика. Зараз Дрім був в спальні, міняв мокрі простирадла та чистила матрац. Джордж звівся від дискомфорту й огиди; Дрім навіть не потрудилася зняти з нього просочену сечею нижню білизну, а залишила його корчитися в ній.

Він здригнувся, оскільки сеча давно охолола. Боже, йому справді варто було продумати це… «Боже, врятуй мене від цього свіжого пекла…» — злегка помолився нещасний. На жаль, здавалося, що тільки Диявол слухав, коли Дрім вийшла з кімнати, кинула простирадла в пральню, а потім підійшла до своєї ляльки. Джорджу хотілося ридати й благати Дріма очистити його. Однак одна річ завадила йому це зробити: його гордість. Принаймні те, що від нього залишилося. Наразі він не кинув би на свого викрадача нічого, крім ненависного погляду, щоб показати, що він досі не зламаний.

Дрім зітхнув, перш ніж підняти Доллі з високого стільця, поставивши його на землю на коліна. Джордж застогнав, коли його голову штовхнули на підлогу, а руки скували за спиною. Тоді він відчув, як манжети зафіксували його щиколотки. Після того, як вони були закріплені, манжети навколо його щиколоток і зап’ястя були з’єднані металевим ланцюгом, затиснувши його в краватці.

Вийшовши на волю, Джордж знову спробував підвестися, але це виявилося майже неможливим. Він зітхнув, опускаючись на землю. Він почув брязкіт ключів від машини й підвів очі. Він побачив, як Дрім прямує до вхідних дверей. Однак перед тим, як піти, чоловік-садист поставив пляшку, наповнену ймовірно наркотичним молоком, на протилежному від Джорджа боці кімнати.

— Я сподіваюся побачити цю пляшку порожньою до того часу, як я повернуся, якщо ти не хочеш залишити ці брудні трусики до завтра». З цими словами Дрім пішов, грюкнувши за собою дверима, залишивши Джорджа розмірковувати про його скрутне становище. Думка про те, що залишиться тушкуватися у власній сечі до наступного дня, його абсолютно відштовхувала. Він на мить замислився. «Він би цього не зробив». Він ще якусь мить подумав.

Так, він би це зробив.

Блін.

Він почав ворушити тулубом вперед-назад, наближаючи тіло до іншого боку кімнати. Він також використовував своє підборіддя, щоб перетягнути, а також рухав колінами, наскільки міг.

Приблизно через хвилину після цього Джордж відкрив очі, щоб побачити, якого прогресу він досяг. Він просунувся вперед приблизно на 10 дюймів, якщо так. Джордж різко заплющив свої скляні очі й видав гортанний крик розчарування.

Джорджу знадобилося двадцять болісних хвилин, щоб дістатися до тієї клятої пляшки молока. Поки він дійшов до нього, він був багряний на обличчі й весь вимокав від поту. Джордж не був упевнений, що можна почуватися огидніше, ніж він відчував, але, на жаль, він був ось. Підійшовши досить близько, Джордж затиснув бурштиновий сосок зубами, перекинувся на спину й почав впевнено смоктати його.

Незважаючи на те, що там нікого не було, усе це було неймовірно принизливим. Закінчивши, Джордж виплюнув порожню пляшку й перекотився на бік, намагаючись влаштуватися якнайзручніше. Невдовзі повернувся Дрім, а також його нудотно-солодка поведінка, яка змусила Джорджа рипіти зубами.

— Привіт, Доллі! О, і, здається, вам вдалося дістатися до сніданку. Хороший хлопець!

Джордж захрипів на це й здригнувся, коли відчув, як Дрім погладила його за волосся.

— Я просто хотів розважити вас, поки мене не було». — пояснив Дрім, коли він поставив пакети з продуктами й розблокував манжети з щиколоток і зап’ясть Джорджа, звільнивши його з позиції в краватці. Джордж міг лише тихо зітхнути з полегшенням, коли Дрім запитав: «Ти хочеш прийняти ванну, Доллі?»

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Джордж полегшено зітхнув, коли його мокре волосся витерли пухнастим рушником. Сеча, яка прилипла до його стегон і шасі, була змита, як і піт. Йому навіть було байдуже, що він голий і що Дрім на нього воркує, він просто радий бути знову чистим. Однак його обличчя скривилося від розгубленості, коли білий крем для гоління був розмазаний по його ногах.

— Ми повинні негайно видалити все ваше неприємне волосся на тілі. Дрім пояснила, що вийняла металеву бритву й почала працювати нею по правій нозі Джорджа, голячи маленькі темні волоски. Хоча він знав, що це не гарна ідея, Джордж зібрав усе, що залишилося, і вдарив свого господаря прямо в щелепу.

Це не був сильний удар ногою, але, тим не менш, це був акт бунту. Однак, як тільки він ударив ногою, Джордж здригнувся від болю, коли бритва врізала йому невеликий поріз на коліні. У нього запаморочилося, коли кров повільно стікала з рани. Дрім потер щелепу, його обличчя тепер було суворим і холодним.

— Після цього я тебе за це покараю. Тепер тобі краще залишатися спокійним, якщо ти не хочеш отримати порізи та щоб ваше покарання було ще гіршим». Повернувшись до гоління, Джордж подумки кинув себе за те, що він такий ідіот. Що, в біса, він думав, що трапиться? Він щойно штурхнув чоловіка бритвою, заради Бога, і тепер його чекає будь-яке принизливе та/або болісне покарання, яке цей виродок приготував для нього.

— Чому ти сьогодні такий метушливий? Ляльки так не протистоять своїм господарям. Вони тихі, поки господарі з ними граються. — Я не лялька! Я людина-ХММММ!» Нарікання Джорджа було приглушено, коли кляп-пустушку знову засунули йому в рот. — Наголос на «тихій» коханій», — самовдоволено сказав Дрім, проводячи бритвою ліву руку Джорджа. Коли він закінчив голити шкутильгання, Дрім перейшов до волосся на обличчі, пахв, щасливої ​​доріжки й, що найгірше, до лобка. Джордж напружився і добре почервонів, коли Мрія почала шкрябати гострою бритвою його найчутливіші місця. Це було дивно інтимне відчуття, коли хтось намилить і поголить все твоє тіло. Це було також нав’язливе й образливе відчуття, яке ані трохи не подобалося Джорджу. Закінчивши, Дрім включив воду та змила залишки крему для гоління. Джордж здригнувся, коли його викрадач поклав руку на литку, повільно потираючи вгору та вниз по голеній ділянці. — Хм. М’який, як щеня. Він майже образливо воркував. Джорджу довелося фізично протистояти бажанню дати Снову ще один удар. Звичайно, це був би слабкий удар, але все ж. Натомість його руки спустилися до промежини, намагаючись прикрити все, що міг, від цікавих очей господаря. Наскільки він ненавидів сукні, тим більше він ненавидів бути оголеним. Коли його підняли з ванни, Джордж гостро відчув, як руки Дрім розминають бліду плоть його дуп. Це змусило його смоктати соску у відчайдушній спробі заспокоїтися. — Коли ти одягнений, мені цікаво, яким має бути твоє покарання. Це була справжня неприємність, яку ти зробив там.

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Razor Burns