Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Num Num Time

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Оригінальна робота автора: https://archiveofourown.org/works/28693863/chapters/70346592

! Попередження !
У роботі можливо є нездорові або тригерні для когось теми, Автор романитизує такі теми як секс-рабство та інші. Та читайте мітки до фанфіку тому будь ласка читайте тільки на свій страх і ризик

І просто так Джордж залишився на милість людини, яка мала зробити з нього ляльку. Довбану лялька… Джордж продовжував звиватися, балансуючи на стегні Дріму.

Це трохи нервувало Джорджа. Чоловік повинен бути досить сильним, щоб зробити це так легко. Звичайно, Джордж не був великою людиною, але він також не був маленьким.

Ляльковий чоловік замахнувся на свого викрадача, однак удари були сильно пом’якшені м’якими рукавицями, зачепленими на його зап’ясті. Дрім засміявся над діями своєї ляльки, змусивши його ще більше почервоніти.

Дрім висмикнув носа, змусивши Джорджа скривити обличчя на знак протесту.

— Добре, Доллі, як щодо того, щоб ми приготували тобі обід? Може, тоді ти перестанеш метушитися

Звичайно, Джордж не міг відповісти. Рот у нього все ще був заклеєний скотчем. Він міг вимовити лише просте «Хм!»

— Я сприйму це як так. — закінчив Дрім, несучи Джорджа на кухню. Там його швидко посадили у великий дерев’яний дитячий стілець. У той момент, коли він сів, Дрім схопила його зап’ястки й зв’язала їх шкіряними ремінцями, прикріпленими до підлокітників дитячого стільчика. Потім підсунув перед стільцем маленький дерев’яний столик.

Дрім раптом простягнув руку й вирвав стрічку з рота Джорджа. Зв’язаний глибоко вдихнув свіже повітря, а також відкривав і закривав рота, щоб розтягнути хворі м’язи.

Дрім посміхнувся, ущипнув себе за щоку, а потім повернувся й підійшов до картону. Хоча Джордж не хотів говорити зі своїм новим викрадачем, він хотів отримати деякі відповіді.

— Ч-чому? Чому ти це робите?! Що ти зі мною зробиш?!

Дрім просто проігнорував шалені запитання своєї ляльки, поставивши на стіл банку, повну каші. Він відкрутив кришку, перш ніж занурити силіконову ложку в блідо-зелену напівтверду речовину, а потім піднести її до обличчя Джорджа. Джордж відхилив голову назад, стиснувши щелепу. Від цього мила посмішка Дріма стала кислою.

— Доллі, тобі треба їсти. — сказав він, притискаючи ложку до губ своєї ляльки. Це лише змусило Джорджа повернути голову вбік, повністю уникаючи ложки, наповненої кашею. Дрім намагалася змусити його поїсти ще кілька хвилин, перш ніж його терпіння почало вичерпуватися.

— Я б порадив тобі не злити мене, Доллі… — сказав він погрозливо, від чого Джордж пройшов тремтіння по спині. І все-таки він відмовився їсти. Не лише тому, що каша виглядала огидно, а й тому, що він не мав жодного уявлення, що в неї міг покласти його викрадач. «Їжа» цілком могла бути сильно одурманена або ще гірше…

Коли Джордж відчув, як хтось затиснув йому ніздрі, у пам’яті пролунав сигнал тривоги. Скоро дихати через ніс не буде можливості. Приблизно через тридцять секунд Джордж уже не міг затримувати дихання. Він не розтулив щелепи, але розкрив губи, дихаючи крізь зуби.

Це лише ще більше розлютило Дріма. Він штовхнув ложкою по баночці й схопив Джорджа за волосся, грубо задерши йому голову. Дрім наблизилася до Джорджа з жахливим виразом гніву.

— Ти слухай сюди, Доллі. Тепер ти відкриєш свій довбаний рот і даси мені нагодувати тебе. Якщо тобі все ще хочеться бути маленьким нахабою, то я візьму молоток і виб’ю тобі всі зуби… Зрозумів? — спитав Дрім крізь зуби, знову смикаючи Джорджа за волосся, щоб співчувати його погрозі. Хоча Джордж все ще був паралізований страхом, він повільно похитав головою, підтверджуючи, що розуміє.

— Добре… — сказав Дрім майже без емоцій. Він відпустив волосся своєї ляльки, знову взяв ложку й знову підніс її до рота. Повільно, але впевнено Джордж відкрив рота, дозволяючи кашоподібній їжі всередину, його обличчя при цьому розжарювалося.

Щойно їжа потрапила на його язик, він злегка хрипнув, жахлива каша порушила його смакові рецептори. Якщо Джорджу довелося вгадати, каша мала бути дитячою їжею зі смаком гороху, хоча на смак вона більше нагадувала блювоту.

Перш ніж він встиг проковтнути першу ложку каші, йому в рот засунули ще одну купу, від чого він знову закляк. Незабаром його щоки роздулися від мерзенної їжі. Незабаром він був змушений ковтнути, тремтячи від огиди. Коли він ковтнув слину, Дрім воркувала на нього тим нудотно-солодким голосом.

— Ля, ля, ляля, ля-ля! — Він співав, викидаючи наступну ложку болісної дитячої їжі на язик своєї ляльки. Коли баночка була майже порожньою, Джордж розплакався, плачучи від огиди та приниження, коли його насильно годували.

Коли баночка милостиво спорожніла, Дрім посміхнулась, витираючи серветкою брудне обличчя своєї ляльки.

— Бачиш? Це було так важко, Доллі? — спитав він перед тим, як поцілувати розчервонілу й заплакану щоку заплаканого чоловіка.

Потім Дрім підійшла до холодильника, вийняла пляшечку з молоком і принесла її своїй ляльці. Хоч знову неохоче, Джордж зрештою впустив пляшку, коли вона притиснулася до його тремтячих губ.

Дрім швидко засунула пляшку, закликаючи його випити. Джордж відчував, як його обличчя ще більше розжарюється, коли його годували, як немовля. Ситуації також не допомогло те, що Дрім воркувала на нього, гралася з його волоссям і зауважувала, який він гарна лялька. Принаймні, прохолодне молоко змивало неприємні шматочки їжі, які прилипли до зубів і язика Джорджа.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Num Num Time