Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Kekkon wo shiyou

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Kekkon wo shiyou
(“Одружімося”) 

— Моґамі-сан, ти певна, що згодна вийти за мене заміж? — подиву найкращого актора Японії не було меж.
— Авжеж, Цуруґа-сан.
— А… Але ж ти розумієш, що це все витівки президента?
— Не вважайте мене за ідіотку, Цуруґа-сан, — надулася Кьоко. — Чи, може, це Ви проти одружитися зі мною?
— Ні! — вигукнув Куон. — Як ти могла таке подумати, Моґамі-сан? Просто…
Хлопець зам’явся. Як же краще її спитати?
— Що «просто»?
Кьоко прискіпливо зиркнула на свого семпая, не розуміючи його вагань. Для чого він уже вдесяте це перепитує?
— Ну… — протягнув нещасний, та врешті наважився: — Чому ти погодилася вийти за мене, Моґамі-сан?!
— А Ви не розумієте причини, Цуруґа-сан? — заглипала очима вона. — Я думала, Ви вже давно здогадалися про мої почуття.
— Твої почуття?..
Куон відчув, як тьохкнуло його серце. Невже вона його теж…
— Так, — кивнула головою дівчина. — Це ж цілком зрозуміло. Якщо я буду поряд, то зможу краще наглядати за Вами, семпай. Я особисто слідкуватиму, щоб Ви не пили на сніданок одну каву, брали з собою бенто і з’їдали повноцінну вечерю. Раз на тиждень я готуватиму печеню, а на вихідних пектиму ягідний пиріг.
— П-п-печеня? П-п-пиріг? — хлопець відчув, як усередині все похололо. — Моґамі-сан, ти серйозно?
— Абсолютно! До речі, Цуруґа-сан, Ви більше любите рибу смажену чи запечену?
Кьоко продовжувала ще щось говорити, але Куон вже не чув. Він став уявляти їхнє майбутнє подружнє життя і зрозумів, що, як би він її не кохав, та ще не готовий до весілля. Вона ж його заморд… гм, загодує!
— Цуруґа-сан, а може, Вам більше до смаку копчена?
Невинне питання стало останньою краплею, і Куон заволав на все горло:
— НІІІІІ!!!
Від власного крику хлопець прокинувся. Серце скажено гупало у грудях, а спиною стікав піт. Повільно приходячи до тями, він почав усвідомлювати, що це був лише сон. Губи скривив істеричний смішок.
Коли вони справді одружаться, він ні за що не дозволить їй підходити до плити — тільки через його труп! Заспокоєний цією думкою, Куон знову схилив голову на подушку. Завтра буде складний день, треба виспатися. На своє щастя, він ще не знав, що Яшіро пожалівся Кьоко на його поганий апетит, тож вона пообіцяла кожен день збирати для семпая бенто. А знаючи Кьоко, це буде ВЕЛИКЕ бенто.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь