Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Dress up

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Оригінальна робота автора: https://archiveofourown.org/works/28693863/chapters/70346592

! Попередження !
У роботі можливо є нездорові або тригерні для когось теми, Автор романитизує такі теми як секс-рабство та інші. Та читайте мітки до фанфіку тому будь ласка читайте тільки на свій страх і ризик

Джордж не знав, скільки часу він провів у клаустрофобній темряві. З кляпом у роті, зі зв’язаними щиколотками та зап’ястками бідолашний хлопчик міг лише дозволити, щоб його віднесла невідома доля. Здавалося, що минуло кілька годин, і врешті-решт речовий мішок поклали на килимове покриття. Джордж уважно прислухався, почувши голоси ззовні сумки. Він розчаровано бурчав, коли вони відійшли від сумки, через що їх було важко чути.

Чоловік у мішку зрештою впав, і в його карих очах знову заграло. У цей момент Джордж майже змирився зі своєю долею бути викраденим. Він не здивується, якби прокинувся у ванні, наповненій льодом, з розрізаним боком і однією з нирок на eBay. Він здригнувся, коли сумка була застібнута, і від страху заплющив очі.

— Ой, Бед, він такий Файний!

Він неохоче розплющив очі, коли його витягли з речового мішка, дві міцні руки схопили його під руками. Він зустрівся віч-на-віч із високим чоловіком із брудним світлим волоссям, обличчям у ластовиння та блискучими смарагдовими очима. З чистого інстинкту Джордж почав бити по ньому зв’язаними кулаками, а також звиватись у його руках. Хоча це, здається, анітрохи не турбувало чоловіка.

Все, що він зробив, це ще міцніше обійняв Джорджа, щоб той ніжно, але міцно лежав на його руках.

—  Я не можу віддячити тобі за те, що взяла його, Дрім. Чи можу я чимось зробити, щоб повернути тобі гроші? — запитав демон чоловіка, який зараз тримав полоненого.

—  Не хвилюйтеся про це, я з радістю візьму його!» — бадьоро сказала у відповідь Дрім.

—  Крім того… —  Джорджа кілька разів тряхнуло, змусивши його заскиглити.

—  Я завжди хотіла ляльку! Окрім розгубленості, Джордж тепер також був розлючений. Як ці люди сміють говорити про нього, наче він проста іграшка! Джордж почав стукати ногами та кричати на своїх викрадачів через стрічку, насупивши брови.

—  Хмммм! Ммммм! Якщо Джордж намагався здаватися загрозливим або страшливим, то це була величезна невдача. Світловолосий чоловік і демон лише посміялися з цього, перш ніж воркувати зв’язаному британцю. Джордж знову заплющив очі, з них вилилося кілька гарячих солоних сліз.

— Аввіі! Ти одна з тих ляльок, які плачуть! Як мило! — дражнив Дрім, укладаючи Джорджа на його бежевий диван.

— Не хвилюйся, Доллі. Я впевнений, що ти почуваєшся краще, коли я переодягну тебе в нове вбрання!

Лайно Це не могло бути добре… Коли Дрім вийшов з кімнати, Джордж знову почав звиватися в кайданах, але отримав від Беда догану.

—  Ляльки не намагаються втекти від своїх власників

— Хмм ммм! Бед зітхнув, знаючи, що Джордж щойно сказав йому: «Відійди». Демон не схвалював такої вульгарності, особливо з боку ляльки. Саме в цей момент очі Дрім та Джорджа впали на пристрій тортур, який він тримав.

Це була лавандова сукня в стилі Лоліта, білий бант посередині, доповнений воланами навколо рукавів і нижньої частини спідниці.

—  Хіба це не гарно, Доллі?

Сукня викликала у Джорджа бажання блювати, і він боровся ще більше, коли її піднесли ближче до нього. Це змусило Мрію насупитися і поглянути на Беда.

—  Гей, Бед, мені може знадобитися твоя допомога, щоб донести це до нього. Він метушливий.

—  Звичайно, я допоможу — Бед відповів перед тим, як клацнути пальцями. Стрічка, яка зв’язувала його щиколотки та зап’ястя, була почорнені, але Джордж виявив, що не може поворухнути. Він був повністю паралізований від шиї вниз. Джордж почав панікувати, коли Дрім почав знімати свій одяг, його просту чорну футболку натягнули через голову, а штани та боксери стягнули до щиколоток.

Його обличчя почервоніло, коли він був відкритий і не міг прикритися. Він різко заплющив очі, уникаючи зорового контакту з кимось зі своїх викрадачів. З його гнучким тілом, наче ганчірна лялька, він нічого не міг вдіяти, оскільки в нього засунули пару рожевих штанів. Невдовзі йому на голову накинули дівочий одяг.

Він кілька разів жалісно застогнав і закричав, коли його руки й голова просунулися крізь гофровані рукави й шию. Тоді він відчув, як м’які білі панчохи звиваються по його ногах, закінчуючись на стегнах.

Перед тим, як його звільнили з магічних хваток, на кожну його руку наділи по товстій, громіздкій рукавиці, що зробило їх абсолютно марними. Коли йому знову було надано можливість рухатися, Дрім негайно взяв його, посипаючи його заплакане обличчя мокрими й дратівливими поцілунками.

— Хм… — знову простогнав Джордж. Краєм ока він бачив, як спалах охопив тіло демона, коли він викрав форму Джорджа.

Коли він вийшов за двері, Бед глузливо посміхнувся Джорджу.

— Будьте веселі, Доллі!

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь