Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Dareka ga kimi wo warattemo, ore waratari shinai yo

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Dareka ga kimi wo warattemo, ore waratari shinai yo
(“Навіть якщо з тебе буде хтось сміятися, я не буду цього робити”, перегукується з піснею SPYAIR “Beatiful Days”)

Кьоко увірвалася в життя Куона раптово, упавши із неба яскравю зіркою до рук спустошеного чоловіка. Він і зрозуміти не встиг, коли дівчина стала його хвилювати навіть більше за роботу. Тільки перед нею і заради неї злітала остогидла маска Цуруґи Рена. От і зараз…
— То це ти Моґамі Кьоко? — зневажливо глянувши на співробітницю “Люби мене”, спитала Наокі, популярна співачка із конкуруючого агентства. У неї були справи в “LME”, тож заразом вона вирішила дізнатися побільше про нахабну дівчину, що насмілилася крутитися навколо Цуруґи Рена. На її подив, суперниця виявилася абсолютною простачкою: ні краси, ні стилю, лише жахливий рожевий комбінезон.
— Так, це я. У Вас до мене якась справа?
— Значить, таки ти, — вишкірилася Наокі. — І ти правда думаєш, що з такою зовнішністю, як у тебе, ти зможеш завоювати Цуруґа Рена? Не сміши людей!
— Не розумію, про що Ви, — Моґамі натягнула на обличчя ввічливу усмішку, намагаючись не вступати у марну суперечку.
— Не розуміє вона! По-моєму, тобі усе чудово ясно, — зловтішно розсміялася Наокі. — Глянь на себе. З таким обличчям — і в актриси! Та тебе не помітять і через 100 років! Що вже про Цуруґа-сана казати… На таку, як ти, він навіть не гляне. Тож досить до нього липнути.
Аура Кьоко потемніла. Вона знала, що семпай навряд чи нею зацікавиться, знала краще за будь-кого, але не воліла б це слухати від сторонньої людини. Однак це вона могла ще стерпіти. Але не образу про її професію.
Куон вчасно помітив, що Кьоко от-от вибухне, і поспішив врутитися.
— Моґамі-сан, яка зустріч! — якомога привітніше промовив він, наблизившись до дівчат.
— Доброго дня, Цуруґа-сан, — знічено відповіла Кьоко. Вона найменше хотіла, аби семпай дізнався про її неприємну ситуацію. Та хіба ж від нього приховаєш?
— Нова знайома? — поцікавився актор.
— Я Наокі, — одразу ж розцвіла співачка, — приємно познайомитися! Я Ваша велика шанувальниця!
— Справді? Радий це чути. Ви не проти, якщо я заберу від Вас Моґамі-сан? Мені потрібно з нею поговорити.
— О, звісно ні! — запевнила його Наокі і кокетливо підморгнула. — Але тільки в обмін на автограф.
— Моґамі-сан, який жах! Уже тільки за розмову з Вами я змушений платити автографом! — мовив Куон до Кьоко, чим неабияк її збентежив і розізлив Наокі.
— Мені так прикро, Цуруґа-сан, — сказала Моґамі, підтримавши гру семпая, хоч їй і було трохи ніяково від того. — Можливо, Наокі-сан відпустить мене просто так?
— Ах, звісно, Кьоко-сан, іди. Про автограф то я лише пожартувала.
— Дякую велике! Мені так шкода, що ми не зможемо продовжити нашу милу розмову…
— Нічого страшного, я все розумію, — Наокі вже ледь не цокотіла зубами від люті.
— Тоді ми Вас залишимо, — сказав Куон і підхопив Кьоко під руку, відводячи її подалі від своєї заздрісної фанатки.
— Дякую, Цуруґа-сан, — мовила Кьоко, коли вони опинилися на пристойній відстані. — І пробачте мені.
— За що, Моґамі-сан? — здивувався Куон.
— Через мене про Вас виникають такі плітки…
— Якби мене хвилювали плітки, Моґамі-сан, я обрав би більш спокійну професію. Краще б за себе переживали. Іще трохи, і Ви б показали тій дівчині одну зі своїх найстрашніших ролей.
— Пробачте… — засмутилася Кьоко.
— Вам не треба просити у мене пробачення. Це радше я маю вибачитися: через мене Моґамі-сан доводиться вислуховувати слова, на які вона не заслуговує. І взагалі! — Куон розійшовся не на жарт, забуваючи про маску семпая. — Як вони можуть судити, хто мені підходить, а хто — ні?! Та якби мене зараз же спитали, із ким би я хотів зустрічатися, це точно була б Моґамі-сан!
— Що Ви таке говорите, Цуруґа-сан, — невпевнено заперечила Кьоко, приємно вражена таким зізнанням. Куон і сам зрозумів, що перейшов дозволену межу та видав себе з головою. Однак дівчина не збиралася від нього тікати, і це додало йому надії.
— Серйозно, Моґамі-сан, чому б нам не покінчити з цими плітками?
— Ви знаєте, як?!
— Здається, я щойно сказав… Якщо Моґамі-сан стане моєю дівчиною, то плітки перестануть бути вигадками.
Від почутого Кьоко густо почервоніла. Може, семпай зараз і жартував, проте його пропозиція спокушала.
— Ви ж зараз не знущаєтеся з мене, Цуруґа-сан? — не змогла не перепитати вона.
— Авжеж ні!.. То Моґамі-сан не проти?
Кьоко зашарілася і несміливо відповіла:
— Якщо Цуруґа-сан не проти…
— Не проти чого? — усміхнувся Куон.
— Не проти мене у ролі Вашої дівчини.
— Тоді я увесь і повністю «за»!
Ситуація видавалася такою неймовірною і такою радісною, що Кьоко з Куоном не витримали і розсміялися. Майбутнє обіцяло бути веселим.

То був останній раз, коли хтось смів ображати Моґамі Кьоко. Куон любив сміх Кьоко, але ненавидів, коли хтось сміявся з неї. Ця зірочка мала сяяти завжди, тож він нікому не дозволить затуманити її яскраве світло.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Dareka ga kimi wo warattemo, ore waratari shinai yo



  1. Дякую Вам за такі теплі та приємні історії. Найщиріші із всіх які я прочитала за 5 років.
    Як на мене то вони зцілюючі.
    Натхнення Вам та мирного неба!