Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Dance for me

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

У Ґрифіндорській вежі відбувалася чергова запальна вечірка. Найкращі крісла біля каміну зайняті королями школи та їх дівчатами. Там сиділи Гаррі Поттер, Невіл Лонґботом, Рональд Візлі, їх кохані Ганна Поттер та Лаванда Браун. А ще, Герміона Грейнджер. Її б з радістю не виділяли від тих дівчат, але, на жаль усієї школи, вони з Поттером все ще не зустрічались. Прикриваючись зручною відмазкою «ми просто друзі».

Після купи вогневіскі, ельфійського вина і маслопива було жарко. Герміона піднялась у кімнату і переодягнулась у короткий білий маґлівський топ і блакитну тенісну спідницю. Спустившись, помітила на собі погляд найкращого друга, Поттера. Він сяяв смарагдовими очима, оглядаючи її очі, вуста, ключиці, груди, талію і спускався очима все нижче. Стало ще жаркіше. Щоб трохи охолонути, дівчина взяла мохіто зі столику і випила. Краплі напою покотилися трохи до підборіддя. Руки Гаррі зжали бильця крісла, на якому сидів. Адамове яблуко на шиї зарухалось, через силу він ковтнув власний вогневіскі.

Їй сподобалось це. Його реакція на її тіло. Вона пішла ближче до центру вітальні, де був імпровізований танцпол. Почала повільно танцювати, торкаючись власними руками до плечей, талії і відчуваючи, наче все це робить Поттер. При цьому вона не зводила з хлопця погляду!

У тій частині кімнати було мерехтливе різнокольорове освітлення, від чого Гаррі бачив красиве обличчя в різних відтінках.

— Танцюй, моя королево… — прошепотів він. Його, звісно, не було чути через музику. Але, здається, Грейнджер прочитала по губам.

Усміхнувшись, вона закинула голову вгору, ще повільніше проводячи руками по тілу. Дійшовши до живота поглядом, Гаррі ковтнув.

— На це неможливо дивитися. Вона ж дразниться! — рішуче піднявся він. Приятелі коротко і весело переглянулись, давно треба було організувати цю вечірку. Келих вогневіскі самотньо залишився на столику. Підійшовши до дівчини, Поттер хитро підморгнув і, одразу потрапивши у ритм, почав кружляти навколо дівчини. Коли її руки знову підіймались вгору до шиї та обличчя, він не витримав. Взявши рукою за підборіддя, він поцілував її. О так, нарешті! Звук ніби приглушився. Відсторонилися уже коли не вистачило дихання.

— Пані та панове, Гаррі зробив це! Вони ходили одне навколо одного з третього курсу і, через три роки, зрозуміли все! Вітаємо! — пролунав голос ді-джея Коліна Кріві. І знову вітальня вибухнула звуками. Хтось навіть зааплодував.

Пара відійшла до крісел.

— Ти дещо казав… тоді, сидячи тут. Що ти казав? — запитала Грейнджер.

— Танцюй, моя королево.

— Значить, я правильно зрозуміла, — хитро всміхнулася вона.

— Ти хіба можеш зробити щось неправильне?

— Хіба що не поцілувати тебе прямо зараз.

— Тоді нізащо не зупиняйтеся, міледі. Не починайте нові відносини з помилок.

Зранку їм було трохи дивно вести себе, як пара, не ховаючи поглядів одне від одного. Але вони зробили це. І після того, як Герміона принесла антипохмільне зілля йому в кімнату, в хлопця вирвалось:

— Виходь за мене заміж за такі подвиги.

— Куди біжиш? — засміялася та почервоніла Грейнджер. — Я ще навіть не твоя дівчина.

— Станеш моєю дівчиною? — усміхнувся Поттер і після згоди відповів: — Моя королева…

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

4 Коментарі на “Dance for me



  1. Насправді, дуже легко уявляю Гаррі таким, захопленим. Ця історія — кульмінація історії невиказаних почуттів, яка могла би бути. Я б прочитала такий максі. Бо колись навіть шукала щось за цим пейрінґом. Дякую за працю🌹

     
  2. Люблю добре написані шипи, вітаю авторе, вам вдалось. Бачите Гаррі лише з Герміоною?
    Я ні, але робота класна, особливо той, момент де вона пила мохіто, просто супер, натхнення вам люба/любий. Ця робота чудовий привід завітати до ваших інших робіт. Сподобався ваш стиль. Пишете короткі чи довгі тексти ?

     
    1. Дякую за відгук! Найчастіше пишу міні, але в чернетках є вже намічені максі, теж з цією парою. Ніколи особливо нею не захоплювалася, але потім спробувала написати перший фанфік з ними і зрозуміла що це рай для мене, супер комфортні відносини, між друзями, які знають одне одного до п’ят. Дуже приємно читати, що Вам сподобалось!