Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Beddy Bye

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Оригінальна робота автора: https://archiveofourown.org/works/28693863/chapters/70346592
! Попередження !
У роботі можливо є нездорові або тригерні для когось теми, Автор романтизує такі теми як секс-рабство та інші. Та читайте мітки до фанфіку тому, будь ласка читайте тільки на свій страх і ризик

Наступні кілька годин Дрім провів, колисаючи свою ляльку, поки він дивився телевізор, час від часу лоскочучи його під підборіддям і воркуючи йому. Кожного разу, коли Дрім навіть розмовляла з Джорджем, він здригався від страху. Його розум усе ще намагався усвідомити те, що мало з ним статися.

Коли б його відпустили? Його б відпустили? Чи став би він лялькою зі зламаним розумом? Він не знав відповідей на ці запитання, і це тільки посилювало його тривогу та страх. Практично паралізований і не маючи куди йти, Джордж зробив єдине, що міг. Він смоктав сою соску.

Яким би принизливим і принизливим не було смоктання, кусання та жування його соски, воно приносило трохи комфорту цьому лялечному чоловікові. Це дало йому змогу зосередитися на чомусь іншому. У якийсь момент руки Дріма опустилися вниз, гладячи його стегна.

Коли Джорджа знову підняли, його обличчя раптово спохмурніло.

— Нам доведеться щось робити з цим волоссям на тілі. У ляльок не повинно бути такого неприємного волосся. Вони повинні бути м’якими й шовковистими. Завтра я піду і візьму для цього все необхідне. — ХММ! — Джордж запротестував, хоча це нічого не дало.

— Поки що ми повинні підготувати вас до прощання. Джордж повільно повернув голову, щоб подивитися на годинник, що висів на кухні. Боже чорт, була вже майже 10:30! Він лежав на дивані з цим виродком понад 3 години! Джорджа занесли в кімнату Дрім і кинули на його велике ліжко. Поки Дрім підійшов до шафи, щоб вибрати піжаму для своєї ляльки, Джордж почав бити своє гнучке тіло, намагаючись підвестися. На жаль, усе, що він зробив, це кинувся з ліжка, відбивши голову об дерев’яну підлогу.

Єдиним плюсом було те, що пустушка була застрягла в його роті, і він вкусив її замість язика. І все ж у той момент, коли він вдарився, головний біль пронизав його череп. Незважаючи на біль, Джордж вирішив не дозволити собі плакати. Він не продемонстрував би цій людині жодної слабкості, навіть коли той підтягувався та метушився. — О, Доллі, ти в порядку!? Це було досить неприємне падіння. — сказав Дрім, виймаючи соску з рота Джорджа. Він принаймні був вдячний за це…

— Мм, добре… — тихо сказав Джордж, відкриваючи й закриваючи рота, щоб розім’яти хворі м’язи.

— Любий, ти не можеш просто так вередувати на ліжку, коли я не дивлюся. Ви могли серйозно поранитися! Ось, дай краще поцілую. Джорджу довелося протистояти бажанню заклякнути, коли Дрім підійшла губами до хворого чола брюнета, ніжно поцілувавши його. Ніби поцілунок зробив би це краще. Так само можна посипати сіль на рану…

— А тепер давай одягнемо тобі нічну сорочку. — сказав Дрім, підносячи наступне знаряддя тортур Джорджа: жахливо блакитну бавовняну нічну сорочку з білим мереживом на низу.

Дрім схопила край пухнастої сукні, яку вже носив Джордж, і підняла її, поки одяг не знявся з його голови. Його обличчя почервоніло, коли він залишився лише в рожевих штанях. Британець схрестив руки на передній частині, відчайдушно намагаючись прикритися.

На щастя, відчуття повної відкритості тривало недовго, коли Дрім накинула нічник на голову своєї ляльки, простягнувши його руку через рукави та вщипнувши його за щоки, коли вона нарешті ввімкнулася. Потім Дрім обхопив Джорджа руками за середину, потягнувши його в лежаче положення на ліжку. Він підійшов до тумбочки й вимкнув лампу, зробивши кімнату майже такою ж темною, як яма в животі Джорджа.

— Так мило. — любовно прошепотіла йому на вухо Дрім, змусивши Джорджа затремтіти від огиди. Він спробував відштовхнутися, але все ще був слабкий від наркотиків, а Дрім була надто сильною. Все, що він міг зробити, це лежати. Як лялька…

— Знаєш, я завжди хотів ляльку, але мої батьки відмовили мені її в тому, що «ляльки для дівчаток. Ну, тепер я нарешті маю один. І все ж ідеальний. Я вже можу сказати! — Сказав його викрадач, коли ложкою вп’явся носом у шию Джорджа.

Передбачувано, Джордж майже не спав тієї ночі. Не лише від страху, що гризе його кишки, але й від кількох інших речей. По-перше, він був гарячий, і тепло тіла Дріма, звичайно, не допомагало в цьому, він не міг переміститися в зручнішу позу, йому доводилося пісяти, і, щоб додати бруду до бруду, у нього свербіло в носі.

Чудово Все, що він міг зробити, це лежати там у страху й агонії, чекаючи, поки зійде сонце й принесе новий день мук і приниження.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь