Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

a few numbers for you

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Між Жаном та Кевіном є дві важливі відмінності з яких, мабуть, слід почати.

  1. У Кевіна була доля. у Кевіна було призначення. Кевін був частиною плану і Тетцуї хотів їм заволодіти. Кевін й Ріко повинні були стати воронами, стати легендами, стати майбутнім ексі. Жан був власністю, навіть менше ніж просто власністю – він був річчю без прав. Жан був другорядним, хлопчиком з потенціалом, який не був потрібен для жодного з грандіозних планів Тетцуї. Він не зголошувався на цей кошмар. Він був частиною угоди – платою за борги. Моро продав Жана Тетцуї, а той віддав замість нього борг Кенґо.
  2. Ні Кевін, ні Жан не прибули до Евермора за власним бажанням і вони обидва переживали не найкращі періоди власного життя. Але Кевін прийшов, страждаючи від горя, коли Жан був злий і зраджений. Ні, злий — це нічого не сказати. Заманіть кота у коробку, сильно трухніть, поки не витрусите з нього все лайно і тільки посмійте відкрити її знову.  Жан це кіт. Гаразд, Жан був котом, адже тільки уявіть як Ріко й Тетцуї терпіли його бісову поведінку і дряпаючі кігті.

Тетцуї вже займався радою, новеньким кортом, двома вундеркіндами та воронами. У нього не було ні часу, ні бажання тренувати Жана. Це означало, що Жан був відповідальністю Ріко, хоча він все ще страждав від гніву Тетцуї, коли його тренування на корті не були на висоті.

Це була робота Ріко — виправити поведінку Жана. Це зайняло деякий час, бо Моро все ще міг противитися, а Моріяма тільки промацував кордони того, як далеко він може зайти. Але глибоко у ньому сиділа жорстокість якої не було у Тетцуї. Тренер безжальний для досягнення мети — Ріко безсердечний, тому що йому це подобається, тому що це приносить задоволення, тому що це відвертає від ядовитого жару, що лиже його посмішку і розриває груди.

Якщо я намагатимусь перерахувати усе, що робив Ріко з Моро протягом років — я просто не піду спати сьогодні. Тому ми повинні задовольнитись деякими випадковими прикладами. Ось кілька цифр для вас:

Шість: кількість пальців, які Жан зламав за ці роки.

Три: номер, який йому наказали набити для розваги Ріко.

Нуль: кількість днів, протягом яких йому дозволено було пропустити тренування через травми.

Чотири: кількість разів, коли Ріко зіштовхнув Жана зі сходів в Еверморі.

Два: стільки разів Жан не встигав прикривати голову руками й розбивав її о бетон.

Двісті шістдесят шість: загальна кількість швів, які наклали Жану через Ріко, не враховуючи ті, які він отримав після смерті Кен ґо.

Десять: стільки разів Ріко робив симуляцію втоплення Моро. Один раз, щоб побачити чи є це настільки ефективним і травмуючим, як показують в новинах. Ще дев’ять разів, тому що це справді, справді було так.

Шістнадцять: вік Жана, коли Ріко вперше наказав іншому воронові зґвалтувати його.*

П’ять: кількість разів, коли Ріко пускав Жана по колу. “Тільки” п’ять, тому що чотири: стільки разів Жан шепотів “Будь ласка, не роби цього зі мною”. Чотири: стільки разів Ріко бив його за непокору й ігнорував змучений погляд. П’ятого разу Жан не відбивався. П’ятого разу він впустив іншого ворона у своє ліжко без єдиного слова й це було надзвичайно нудно, тому Ріко не став організовувати шосту зустріч.

Один: кількість чорновиків оригінальної історії, в яких Жан не вчиняє самогубство.

Якби Рене не вкрала Моро у Воронів, а Ніл не купив би його безпеку.

Сто: шанс того, що Жан накладе на себе руки у випускний вечір.

*(Ріко б не займався чимось гомосексуальним сам, але він не проти завдавати сексуальної травми через інших людей. Таких як Пруст і Дрейк.)

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь