Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

6

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Після того як Ешлі розклала всі свої речі по місцях вона пішла розглядати домівлю, щоб краще орієнтуватися.

Оглянувши всі кімнати дівчина пішла в кімнату власниці, де на стінах висіли великі картини, на яких була зображена Амалія в досить відвертих еротичних позах й на деяких навіть без білизни.

-Воу… А це дуже гаряче… – Дівчина роздивлялася картини з якоюсь жадністю… навіть скоріше ненаситністю. – Ну вона наче по справах поїхала, то ж мені має вистачити часу…

Дівчина лягла на ліжко керуючої та почала себе пестити забувши про час й ситуацію.

***

-Так, ну начебто все зробила, можна й додому поїхати. – Промовила жінка закриваючи ноутбук.

Забравши усі потрібні речі та документи жінка пішла на стоянку до своєї автівки.

***

-Хм, а де Ешлі, її щось ніде не видно, може в себе? – обійшовши усі кімнати жінка навіть трохи захвилювалася. – Та де ж вона може бути? – питала сама себе жінка після того, як перевірила всі кімнати окрім своєї.

Амалія хотіла зайти у свою кімнату, щоб перепочити, але відкривши двері, жінка побачила чудову картину того, як її дворецька мастурбує на її картини.

-Боже яка краса, що ж я раніше не здогадалася, куди зникла ця бешкетниця. – Посміхнувшись прошепотіла керівниця та тихо увійшла до кімнати…

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь