Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

3

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Ми попрямували подалі від інших очей.Зайшовши в перший ліпший клас, Hoshi щось дістала з карману.
-Закрий очі.
Я її послухалася,і заплющила очі.Я відчула її теплі руки на своїй шиї.
-Відкривай.
Коли я розплющила очі , я побачила на своїй шиї , красиву підвіску в вигляді пів місяця.А на її шиї висіла підвіска ,половина сонця.
Поки я розглядала підвіску, Hoshi почала говорити.
– Мої почуття до тебе стають глибшими, і я починаю закохуватися в тебе.Я розумію що ми знайомі один день.Але я хочу …
Я перебила її, своїм поцілунком.Мої губи накрили її , я відчувала бурю емоцій.Ми відстронилися один від одного,на її лиці була посмішка.
•••
Я прокинулася , на годиннику було 07:29. Я проспала , чорт.Вибігши з кімнати, я побігла в вану.Швиденько почистила зуби.І побігла вдягатися .Через 30 хвилин я вже вийшла з будинку.
Коли я підходила до школи, в вікні я побачила Hoshi . Вона мені помахала, і я пришвидшила крок.
Зайшовши в школу , я в когось врізалась. Піднявши очі я побачила хлопця. Він був вищим ,з голубими очима і світлим волоссям . Він був просто копією Hoshi.Я вибачилась , і побігла до класу.
Після уроку ми з Hoshi вирішили сходити в столову, тому що я зранку не встигла поснідати.
Прийшовши, я взяла собі сосиску в тісті.Ми сіли за стіл , і почали розмовляти.І тут до нас хтось підійшов.В ньому я впізнала того хлопця, в якого я зранку врізалась.
Hoshi піднялася і обійняла його.
Мабуть вони знайомі, такі думки з’явилися в моїй голові.Вони почали про щось розмовляти, але я була сильно занурена в свої думки ,щоб щось почути.
З моїх думок вивів голос Hoshi.
-Я ж вас не познайомила.
Я перевела погляд з неї на того хлопця.
-Це Міка моя дівчина.
Вона перевела погляд на мене, а потім на хлопця.
-А це Хіроку, мій брат.
Я була здивована. Брат? Вона мені нічого не розповідала про брата.
Він простягнув мені руку , і я потиснула. Вони далі продовжили свою розмову, а я знову поринула в свої думки.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь