Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

14

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Тоні Старк уважно дивився на Вест. В його голові не залишилося ніяких думок. Він був повністю впевнений у своїй безпеці, що ніякий хакер не зможе зламати Джарвіса, точніше, пройти всю систему безпеки Старк Індастріс, знайти на серверах Джарвіса і вже заламати його, про те ось… тут якась дівчина, а точніше дівчинка, бере і просто говорить, що ось вона той хакер, яка може зламати всю його систему безпеки. Він не міг не повірити їй, тому що зовнішність про все говорила. В такому випадку було зрозуміло, чому вона виглядає як дитина. Та тому що вона і була дитиною! На це все Старк навіть не знав, що відповісти й що взагалі йому робити. Він пам’ятав, що пообіцяв нічого не робити, якщо почує правду. Йому так і хотілося взяти й зараз вернутися у свою лабораторію та перевірити Джарвіса. А ще хотів зайти у комп’ютерний відділ та запитати що вони роблять. Для чого він їх наймав, якщо проста дівчинка бере і проходить всю їхню безпеку? Хоча, яка вона проста. Вона точно геній, якщо все так добре відповідала на його питання та змогла зламати Джарвіса та всю систему безпеки Старк Індастріс.

Тоні різко взяв бокал, налив туди віскі та за один раз випив, а потім запитав:

— І для чого ти все це зробила?

— Я хочу працювати з вами. Ви геній. Той рівень до якого я прагну, — впевнено відповіла дівчинка.

— А якщо нічого не вийшло б у тебе? Я можу подзвонити в поліцію.

— Ви пообіцяли не дзвонити! І я вам вірю.

Вірить? Йому ось просто так вірить? Це збивало з пантелику. Взагалі вся ця ситуація збивала з пантелику. І що йому робити? Може, ну його? Стейн ще не раз прийде стосовно особистого асистента, а так можна буде досягти декілька цілей. І Стейн нічого не скаже, і він буде тримати при собі таку розумну людину, яка здається з легкістю може обійти всі системи безпеки. А це нікому не вдавалося. Отже, потрібно за нею придивитися. Це ще поки дитина і вона не думає про щось грандіозне, просто хоче працювати… здається він для неї кумир… Так ось хоче просто працювати з кумиром. Хоча він взагалі не мав розуміння що йому робити з асистентом. І їй 13 років.

— Ти ще маленька, щоб працювати, — зазначив Старк, знову наливаючи собі віскі.

— Я не маленька. Я не така, як інші. І ось, — дівчинка відкрила свою сумочку та дістала з неї папір та поклала його на стіл. — Це дозвіл від моїх батьків.

Точно батьки. Тоні забув про це. Йому прийдеться контактувати не тільки з нею, а ще з її батьками. Можливо, все це не потрібно йому?

Проте була така заманлива пропозиція, щоб більше ніхто не набридав йому зі своїми асистентами. І можливість не упустити генія…

— А чому тобі не працювати саму на себе? — запитав Старк.

— Ви серйозно це питаєте. Я ще багато років не зможу бути самою, тому що я маленька. мені ні хто не дозволить. І ще не скоро в мене буде достатньо грошей, щоб мати гарні лабораторії, — почала пояснювати дівчинка. — Отже, я тільки один варіант. З дозволу батьків працювати на когось. І щонайкращий варіант — це ви.

З нею не поспориш. Вона говорила факти. І вона була активно налаштована, щоб бути асистентом. Її наміри були цілком зрозумілі. Вона була дуже чесною з ним і це підкупало. Тоні розумів, що якщо не він, то вона зможе піти до конкурентів. А йому це точно не потрібно.

Досягти скільки всього тільки одним рішенням? Звучить не так вже і погано.

— Добре. Ти прийнята на роботу, — сказав Старк і в думках він згадав про Пепер. Здається вона за це його приб’є, адже саме їй оформляти договори.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь