Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Звичайнісінькі будні : >

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Му Цін був другом Сє Ляня , тому життя змусило його спілкуватися з Фень Сіном. Він можливо і хотів би подружитися з ним, але вони були ніби з різних світів. Інколи було добре уявляти, як по іншому могла скластися його доля. Все це навіки залишиться в його думках.

Сьогодні він з Фень Сіном знову посварилися. Цього разу Му Цін зміг зберегти своє красиве лице і його опонент був дуже дивним. Фень Сінь виглядав засмученим хоча за останній період нічого не сталося. Їм завтра має прийти тест на вторинну стать. Му Цін думав, що лише завтра хтось буде засмученим. Тому він сказав:

– Ну ти точно бета або альфа. Чи непокоїшся, що ти омега?

– Іди до біса! Єдиний хто повинен непокоїтися це ти!- відповів йому Фень Сінь.

На це Му Цін лише розсміявся. Вони разом знайшли Сє Ляня і відправилися в їдальню. Там було багато студентів хоча ця перерва була коротка. Насправді Фень Сінь  нервувався через тест друга. Він зміг би жити не зважаючи на свій вторинну стать, а про Му Ціна так не можна було сказати.

Фень Сінь запитав, що його друзі хочуть поїсти і став у чергу. Однокурсники весь цей час обговорювали тест, який дуже сильно вплине на майбутнє. У цьому світі не все залежить від його результатів, але деяким з них прийдеться брати лікарняні в період гону або тічки. Це може негативно вплинути на їх кар’єру .

Коли він повернувся до друзів, вони разом пообідали і поспішили на пару. Лекції закінчилися, а Фень Сінь досі не зміг зосередитися. Му Цін погодився поїхати разом з ним у гуртожиток. Хлопці жили по сусідству, тому попрощалися лише біля кімнати Му Ціна.

Залишившись наодинці з своїми думками Фень Сінь знов згадав Му Ціна. Вони були приблизно одного росту і коли він нахиляв голову то міг з легкістю поцілувати його шию. Від цієї думки певна частина тіла Фень Сіня встала…. Парубок вилаявся і пішов у душ. Йому конче необхідно прийняти холодний душ, адже лише він рятував Фень Сіня від своїх непристойних думок.

Холодна вода не змогла погасити вогонь його тіла. Рука Фень Сіня обхватила член.

У цей момент він знову уявив перед собою Му Ціна. Його фантазії розходилася з реальністю, в них парубок замість лайок з його рота вилітали стогони. Думки підкинули йому Му Ціна, який своїм язиком водив по всій довжині органа Фень Сіня. Це ще більше завело хлопця, він навіть подумав, що кінчив лише від виду Му Ціна на колінах, якби це сталося в реальності. Знаючи який характер у парубка, він би спробував взяти в рот весь його член. Фень Сінь ще декілька разів провів рукою по статевому органі і сперма потрапила у його кулак.

Іноді він думав про те, що б сказав Му Цін, дізнавшись про його фантазії. Він закотив би очі і побив його, але і тоді б був дуже гарячим. А от про що він не думав, так це про те, що цей парубок з радістю відповів на ці почуття, тому що вони взаємні.

Му Цін, прийшовши в кімнату, готував собі омлет. Сє Лянь писав йому про домашню роботу, школу і Фень Сіня… Всі його думки заполонив цей хлопець. Му Цін доволі часто уявляв хороший результат його освідчення в коханні. Тому, дивлячись на Фень Сіня, він відчував себе винним, бо в баченні ситуації Му Ціном, парубок пошле його на всі чотири сторони. Все що йому залишалося – жити в своїх фантазіях. Ця ситуація його задовольняла поки що… Му Цін думав, що зможе стримувати свої почуття. Ховати їх за агресією було досить легко. Ніхто добре не знав характер юнака і єдиний хто здогадувався, що все не так просто, був Сє Лянь. Але він занадто невинний в усьому що стосувалося почуттів. Сє Лянь вважав що Му Цін просто хоче подружитися з Фень Сіном і не знає як це зробити. Му Цін прийняв душ і вже збирався спати, але на телефон неочікувано прийшло повідомлення від Фень Сіня:

«Завтра ти знову поїдеш в університет зі мною. Не хочу бачити твоє невеселе лице після прогулянки під дощем.»

Му Цін не здивувався, подумав, що це знову Сє Лянь змусив юнака це написати. Відповів як завжди:

«У мене лице буде невеселе після поїздки з тобою в одній машині, але не хочу іти під дощем, тому змушений погодитися.»

Му Цін поставив будильник і відправився в ліжко. Лише через деякий час він зміг заснути…

Уві сні хлопець знаходився в туалеті університету. Му Цін був у маленькій кабінці разом з Фень Сіном. Після таких снів він дивувався своїй уяві, а в царстві Морфея парубок уже цілувався. Язик Фень Сіня вже орудував у його роті. Юнак почав стогнати, а його партнер повернув його і сказав:

– Обіприся об бачок.

Від його голосу Му Цін на деякий час втратив зв’язок з реальністю, а коли оговтався покірно виконав прохання хлопця. Він був готовий виконати все що просив Фень Сінь і уві сні парубок просив. Він зняв брюки Му Ціна.

– Стисни ноги разом, – майже прогарчав він.

Між ніг хлопця протиснувся член Фень Сіня. Він почав штовхатися і кожен раз зачіпав статевий орган Му Ціна, який від такого контакту вже стояв. У туалеті почали лунати тихі стогони і швидкі ляпанці. Фень Сінь не забував стискати в своїх руках сідниці Му Ціна. Шкіра після таких дотиків горіла. Стегна хлопця стали вологими від рідини, що текла по члену Фень Сіня, а власний орган притиснувся до живота. Му Цін вже не стримував стогони тому Фень Сінь був змушений заштовхати йому пальці до рота. Слина почала стікати по підборіддю. Хлопець не одразу зрозумів, що рука Фень Сіня стискає його член, він почав водити рукою по всій довжині й особливу увагу головці органа. Юнак зверху почав штовхатися між його стегон інтенсивніше. Через деякий час перед очима Му Ціна все поплило і він кінчив в руку Фень Сіня. По його стегнам потекла сперма…

Хлопець прокинувся й зрозумів, що і в житті ганебно кінчив.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь