Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

12

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Маріель із захватом дивилася на Тоні Старка та очікувала, що він їй скаже. Проте здавалося що чекати на реакцію генія прийдеться довго. Він то дивився на неї, то на Пепер, то на Обадайя.

Дівчинка починала догадуватися, що на неї ніхто не очікував. Ніхто не очікував, що вона буде відповідати зі 100% правильними відповідями. Та, якщо бути чесним, то вона сама в це не могла повірити.

Перший етап став для неї самим важким, тому що прийшлося зламувати всю безпеку Старк Індастріс для того, щоб вдати себе за 21 річну дівчину, а це було не так вже і легко. І на здивування для себе вона справилася. Наступним етапом стало те, що прийшлося підібрати одяг такий, який би її робив старшою. Вона не була впевнена, що офіційний костюм справився з цим. Дівчинка бачила, як Пепер при перевірці запрошення хотіла запитати в неї на рахунок її зовнішнього вигляду, але стрималася. Також вона бачила, як Старк постійно дивиться саме на неї, а не на красунь, яких було достатньо, які також проходили конкурс. Своє дитяче обличчя, їй було ніяк скрити. Але ніхто не поставив запитання, ніхто більше нічого не перевіряв, тому вона наважилася діяти якомога нахабніше. Їй була потрібна ця робота. Їй потрібна підтримка Старка, майбутнього героя. Вона вірила, що тільки з ним їй вдасться втілити все, що вона бажає в життя.

І ось вона змогла відповісти навіть на питання Старка, які він придумав на місці, або можливо заздалегідь їх приготував, але нікому не розповів про свої плани. І ось вона залишилася одна. Хлопець та дівчина пішли, адже їм не вдалося нічого написати. Вони здали чистий листок. Чесно кажучи, вона б також здала чистий листок, якби не її ідеальна пам’ять. Їй починало здаватися, що це її суперсила.

Маріель не наважувалася порушити тишу та першою заговорити, але здавалося, що це прийдеться зробити. Дівчинка розуміла одне. Тоні не очікував, що хтось відповість на його питання. Він спеціально задавав якомога важчі питання. Вона була впевнена, що для того, щоб стати всього-на-всього його асистентом, не потрібні ці всі знання. Отже, це не він влаштовував пошук людини на роль асистента. Маріель перевела погляд зі Старка, на Потс. Хм, якщо вона добре знає канон, то, тоді виходить що Пепер не може такого ще запропонувати. Вона ще не стала тією Пепер Потс.

Тоді залишається…. Маріель перевела погляд на Стейна. Тоді це він. Він поганий. Скоріше всього придумав це все для того, щоб поставити свою людину, щоб вона шпигувала. Проте Старк взагалі не хотів цього всього, якщо він той, який вона думає. Але він погодився провести цілих два етапи, які точно були офіційними й про які знав Стейн. Отже, його вмовили й знаючи Старка, його вмовляли довго. І якби не вона, то канон нічим не змінився. Ніхто не пройшов би останні питання Старка. Проте ось вона.

“Що ж прийдеться брати все у свої руки.” – подумала дівчинка та в голос запитала:

— Я пройшла відбір?

— Так, — відповіла Пепер.

— Ей, чому ти замість мене відповідаєш? — запитав Тоні.

— А чому вона не пройшла відбір? Все відбулося, як планувалося і як ти хотів. Вона єдина хто завжди відповідав правильно на 100%.

— Я ще нічого не вирішив! — заперечив Старк.

— Я можу ще відповісти на питання, якщо потрібно, — сказала Маріель.

— Так, ви тут вирішуйте, а я пішов. І так тут затримався, — сказав Стейн та вийшов з приміщення.

— То що мені робити? Оформляти договір? — запитала Пепер.

— Так. Перейдім до мого кабінету і ближче познайомимося, — здався Старк.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь