Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

1

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

 

Чуя Накахара не бачить снів.

Його пробудження було схоже на бульбашки бруду, що спливають на поверхню.

Чуя розплющив очі і виявив, що знаходиться у своїй спальні. Все в його квартирі здавалося похмурим від стін до стелі та підлоги. Вони ховалися в синюватій темряві, і в його двокімнатній квартирі було дуже мало меблів. Спальня складалася з ліжка, тумбочки та шафи. У вітальні стояв диван із журнальним столиком і кілька стелажів із вином. Невелика кухня з усім необхідним та містка ванна кімната. От і все.

Чув сів перевіряючи телефон. Його брови ковзнули нагору після виявлення кількості пропущених викликів. По два від Морі та Ане-сан, три від Акутаґави і по одному від Тачихари з Хігучі.

 

Що ж, це несподівано.

 

Він підвівся з ліжка, потім прийняв душ. Поки кипляча вода лилася йому на голову, Чуя думав про причину дзвінків.

«Потрібно було не піддаватися на вмовляння Морі-сана і залишитись у штабі» – з такими думками Чуя зайшов до кухні. Розігріваючи вчорашню їжу, він передзвонює Морі.

– Босе, що трапилося? Я отримав багато пропущених.

-Не хвилюйся Чуя-кун, нічого серйозного. Після приїзду чекаю тебе в кабінеті.

– Зрозумів, відключаюся.

 

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь