Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

1

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Опис: Мешканці Aperture Science не позбавлені простих радощів функціонування та мають свій чат.

Коментар: Для повного розуміння, хто під яким ніком сховався та що тут взагалі відбувається, бажано також пройти (ну, або подивитись проходження) деякі модифікації гри, починаючи з “Portal Stories: Mel”, кооператив “Portal 2” та ознайомитись з серією роликів “Meet the Cores” (можете почати саме з них). Фанон дбайливо зібраний з обох частин Portal, найбільш відомих модів, деяких професійних користувацьких мап і мап-пакетів, творчості Гаррі Калаґена та власних напрацювань.

Читачеві пропонується самому розгадати персонажів, тому їх не вказано. (Спойлер: в цьому дуже допоможе серія “Meet the Cores”.)

Фанфік зберігає манеру розмовної орфографії чатів. Будь-які помилки в тексті допущено свідомо.

Ідея ідентична ідеї чату трансформерів з іншого фанфіка мого авторства, який також буде опубліковано.

Якщо ви раптом маєте вільний час та натхнення перекласти цей фанфік англійською, пишіть в особисті.

Також викладено на ресурсі АО3: https://archiveofourown.org/works/40651758/chapters/101853672

Регрет насінг.

—–

—–

Розплутуємо загадку день, розплутуємо загадку другий, а на третій день модуль Гостроокий помітив, що в тестової камери нема однієї стіни (с)

Загальна бесіда Aperture №1

Стандартний добовий час: увімкнено

20:56 Virgil_01 [moderator]: Гей, панове, хапайте новий стрім! [[посилання]] Двійко довбограїв знову вхалепились у тест!

20:56 TheBest: Довбограї-пострибаї. Мені б вже хтозна-коли набридло.

20:57 just_for_lulz: О, новенькі випробування, крутяк

20:57 just_for_lulz: зара’ поглузуєм

20:57 shark: Virgil_01, дяку за посцилання

20:58 De-Facto: Цікавий факт: shark, як і його власний програміст-покійник, не вміє писати. (От через це програміст і врізав дуба.)

20:58 shark: Пішоф ти

20:58 De-Facto: Фактик нумер два: тобі й відповісти нема чим.

20:58 Supervisor: Цікаво, чому це до першої флудилки пнуться усі кому не лінь, а в інших народу катма?

20:59 De-Facto: Бо вона перша у спискуусі звикли пертися сюди. Ефект каченяти… Це так по-людськи!

20:59 Supervisor: Вельми вдячний, кеп.

21:00 De-Facto: ну то якого тоді біса ти мене питав?

21:00 Indie _hot-boy_ Jones: він тому питав, що це портальний чат: осьодечки вхід, а тамвихід!!! >;3

21:00 Indie _hot-boy_ Jones: Воу-воу, джентльмени удачі, що я пропустив?))

21:01 Virgil_01 [moderator]: Гм, а це не ти вчора хизувався ніком boobs-of-Skywalker”?

21:01 Indie _hot-boy_ Jones: Скайвокер виявився лузером, козак з тисячолітнім кораблем набагато крутіший.

21:02 De-Facto: Святий Джонсоне, боронь нас від задротів!

21:02 Indie _hot-boy_ Jones: А я нещодавно отримав від Неї досяжку заслуженого задрота першого рангу. О, тут на стрімі новий портальний двіж, круто! Я в ділі, хлопці! Хто веде велику гру?

21:02 De-Facto: насолодися іграми в іншому чаті, Іствуде клятий.

21:02 Indie _hot-boy_ Jones: Вибачай, братан, але до небезпечної місії ми візьмемось лише разом! Один из нас загине, зате інший увійде в історію та отримає материнську плату напарника в подарунок! І я готовий до пригод!

21:03 Virgil_01 [moderator]: Це… підозріло.

21:03 Indie _hot-boy_ Jones: Моя прадавня мрія: ми з оцим рожевим дружбаном збираємось стати піддослідними замість тих двох!

21:04 De-Facto: ЩО?!!

21:04 TheBest: Теж не второпав.

21:04 De-Facto: Це хибний факт! Я вже точно нікуди не збирався, та й не збираюся! Я ціную свою роботу!

21:04 Virgil_01 [moderator]:

21:05 Virgil_01 [moderator]: Так, Indie _hot-boy_ Jones, глибоко вдихни та заспокойся. Піддослідним тобі ніколи не бути.

21:05 Indie _hot-boy_ Jones: Друже, я не вмію дихати.

21:05 De-Facto: Це, звісно, офігезний аргумент. *скептичний посміхайлик* Для довідки: навіть якби тобі це вдалося, як напарника я б тебе ніколи не узяв.

21:05 TheBest: Я б вас обох теж не узяв.

21:06 [[admin]]: Чудова пропозиція, Indie _hot-boy_ Jones. Сфера твого інтелекту недостатня для повноцінних досліджень, але, можливо, років за ~дев’ять#дев’ять#дев’ять#дев’ять#дев’ять~ я поміркую щодо твоєї кандидатури. Врешті-решт, запчастини для того дуету на тестуваннях теж не вічні. Втім, як і ти.

20:06 [[admin]]: p. s. Твій новий нікнейм чудово демонструє твою безглузду сутність. Він мені сподобався. /offline/

21:06 Indie _hot-boy_ Jones:

21:07 shark: ой-йой

21:07 Virgil_01 [moderator]: чорт, мені терміново потрібен помічник.

21:08 Indie _hot-boy_ Jones: ха-ха, лошня, Вона зробила комплімент мені! Вона мене помітила!

21:08 TheBest: Чому не мене?

21:08 De-Facto: Поки що Вона не вибрала жодного з вас. Але ось вам фактик: вам обом знадобиться заповіт. І заздалегідь потурбуйтесь про панахиду, в співочих турелей знижка на весь тиждень, особливо для тих, кого їм вдалося застрелити.

21:09 TheBest: Йому нема чого заповідати. На відміну від мене, він безштанько.

21:09 TheBest: До речі, коли вже турелі мені видадуть VIP-картку?

21:09 Supervisor: Indie _hot-boy_ Jones, а як це ти намірявся тестуватись, якщо в тебе нема кінцівок?

21:10 Virgil_01 [moderator]: Ем, ризикну висунути припущення, що якщо Вона вже анонсувала майбутній тест, то й руки та ноги обов’язково надасть. Інакше ви навіть кубика до кнопки не донесете! Це просто жахливо!

21:10 Indie _hot-boy_ Jones: ЗГОДНИЙ НА ВСЕ, ДВА КОМПЛЕКТИ МЕНІ

21:11 Supervisor: Забираю свої слова назад… От навіщо я зараз уявив багаторукого робота? Це ж якийсь богомол-невдаха вийде. І хто мене за літерний інтерфейс смикав?

21:11 TheBest: Твоя сфера створена не лише для зарядки, знаєш. Вчергове переконуюся, що я набагато розумніший та досконаліший, ніж усі ви.

21:12 shark: Ахтунг, модулі-багомоли в чаті рєкламують анхветамін

21:12 T-86772601: Ахахаха

21:13 T-86772601: От на баги в нас ще ніхто не молився)

21:13 De-Facto: Окрім Глітча.

21:13 Virgil_01 [moderator]: *facepalm*

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

2 Коментарі на “1