Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Знову напортачив

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

– Рекі! Ну то як, прийдеш на турнір? – Ланга помахав рукою своєму другу, який почав приближатися на скейті до нього. Але той, замислившись проїхав мимо нього. На що, Ланга здивувався, та мимоволі здригнувся. Щось не так. – Рекі? – ще раз спитав він його. На цей раз друг зреагував, і зупинився.

– А, пробач… Я замислився, трохи. – Рекі потріпав своє волосся, і невдачно посміхнувся. – Сьогодні я зайнятий, тому не чекай на мене, – узяв скейт на руки, він скривився, і почав торкатися до свого лівого плеча. Ланга це однозначно помітив, тому вирішив перевірити, і потягнув Рекі за ліву руку. Той від нестримного болю, скрикнув, і подивився на Лангу так, наче той зробив найбільшу помилку в їх дружбі.

– В тебе травма? Коли ти встиг? Невже ти так на скейті впав? Дуже сильно болить? Тобі точно в лік… – він не встиг договорити, як той відразу помчав у іншу сторону їх школи, встигнувши по дорозі застрибнути на свій скейт. Ланга від несподіванки випав з реальності на декілька секунд, але швидко отямившись, кинувся за Рекі.

Рекі не хотів розповідати, як через свою дурість пошкодив плече, що треба було їхати в лікарню на обстеження в обід та ввечері. Він не хотів псувати настрій другові, та і ганьбитися перед ним йому вже набридло. Здається, він зовсім не вміє приховувати своїх емоцій. Та і брехати теж вміє погано. Хлопець зізнався собі в цьому. Він безнадійний.

Через занурення в свої думки, Рекі ледь не врізався у ліхтарний стовп. Але Ланга, який вже наздогнав його, встиг штовхнути Рекі в сторону, при цьому слідуючи за ним, і впавши в кінці на нього самого. Рекі знов скрикнув, його плече пронизала різка біль. Через Ланга відскочив від нього і сів поруч, коли Рекі був скручений, валявшись на асфальті. Ланга навис над ним, і занепокоєним поглядом огледів чи не пошкодився він десь ще, але окрім плеча, Рекі ні за що не тримався. Тому Ланга трохи заспокоївся, але відразу почав підіймати Рекі дуже обережно, щоб його ще якось не травмувати. Краще взагалі його не чіпати, але Ланга не міг так просто взяти, і не допомогти Рекі. Адже він його друг. Але чому усе всередині кипить від цього слова?

– Ланга, зі мною все нормально. Тому можеш вже припинити мене підтримувати, – Ланга мовчить, а Рекі відчуває себе ніяково, та ще й почервонів, що Ланга тримає його як дівчину. Люди ж дивляться, і чого він витворяє.

Рекі все ж таки розповів Ланзі, що вчора вночі, коли хотів вилізти з вікна свого, оступився і впав з сходинок на ліве плече. А на питання, чому одразу не сказав, він відповів, що відчував себе не дуже крутим, адже так необачно впасти, та ще й плече вивихнути, що на обстеження треба. Це зовсім не те, що треба було знати його другові. Від цих слів Ланга трохи дригнув губами, але нічого не сказав. Як і до цього моменту, що не говорить Рекі, той мовчить.

Вони вже майже дійшли до школи, а Ланга так і не одного слова не сказав після зізнання Рекі. Тільки Рекі почав відходити від Ланги, як блакитноволосий неочікувано схопив за лікоть правої руки брюнета, і видав нісенітницю.

– Я не піду на турнір. Сьогодні ми підемо тобі на обстеження. Вже потім подумаємо за турнір, – на що брюнет нічого не відповів, а лише відкрив рота, і завмер. Наче йому почулося те, що сказав Ланга, і чомусь видав таку ж нісенітницю, що і його він.

– Добре, тоді підемо після школи, але спочатку попередимо наших товаришів, – Рекі посміхнувся, і здивувався тому, як на це зреагував Ланга. Він був радий, так сильно, що аж засміявся. І якогось дідька, в Рекі заколотилося серце. Напевно, це все через плече. Так, він впевнений – це через нього.

Два хлопця перейшли ворота школи, в якій вже через 3 хвилини почав дзвонити дзвінок. Рекі у якого усі думки про те, що швидкий пульс в його тілі через його травму, а Ланга в цей момент лише посміхався, і гадав, що ж вони можуть ще робити, окрім як кататися на скейтах. В них обох різні думки, але пов’язані саме з ними самими. Можливо це просто збіг, але хто знає. Час покаже.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Знову напортачив