Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

1.

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Одним чарівним вечором, Оперативниця Катя Червона сиділа на кухні офісу Оса, і плакала, вона ніяк не могла змиритися з тим що вбила людину. Згодом на кухню зайшла Маша, в них зав‘язалась розмова:

  • Кааать ну ти чого? З жалем запитала Маша.
  • Я його вбила, розумієш?! Я вбила людину. Всхлипуючи відповіла дівчина.
  • Ну Катюююнь, цей покидьок не достойний твоїх сліз. Ти все правильно вчинила.

Невдовзі їх помітив Ярік.

  • Що тут відбувається? Стурбовано запитав Оперативник.
  • Він стояв зі скальпелем біля дитини, я не могла по іншому вчинити. Крізь сльози тараторила Катя.
  • Тихеенько не плач, сонце він це заслужив. Сказав чоловік обнявши дівчину. Давай поїдемо додому, тобі потрібно відпочити.
  • Угу

Оперативник викликав таксі, в таксі дівчина продовжувала схлипувати в чоловіка на грудях. Він обіймав її і цілував у маківку. Вона зрозуміла що чинить правильно, Через хвилин 15 вони були у нього вдома.

  • Проходь сюди, сідай. Ввічливо сказав чоловік.
  • Я хочу щоб ти знала, ти не маєш себе винити, ти вчинила ПРАВИЛЬНО, якби ти його не вбила, він би вбив дитину.
  • Я розумію, але мені важко від цього відійти, я вбивця, розумієш ВБИВЦЯ.

Ярік обнявши Катю відповів:

    • Малееенька не накручуй себе. Кать ти найдивовижніша людина яку я знаю, ти врятувала життя десяткам дітей, і зараз говориш що ти вбивця?! Це повна нісенітниця, чуєш? Нісенітниця! Не бери собі в свою красиву голову таких дурниць. Ти дуже смілива, якби це дивно не звучало, але мужня, таких зараз мало. Будьласка благаю, не накручуй себе🥺 Чай будеш?
  • Так, якщо можна, відповіла дівчина.
  • Ось, але бери обережно, гарячий.

Обережно передавши чашку Каті.

  • Ммм дякую, дуже смачно, зробивши ковток подякувала напарниця.
  • Катюш, я хочу щоб ти знала, ти найкраща напарниця, яка коли небудь у мене була. І взагалі ти мені схожа їжачка, така строга, колюча з злочинцями, але моментами ну така вже ніжна і мила, варто було достукатись до твоєї душі, як ти відкрилась з іншої сторони, почала довіряти, от так просто поїхала до мене додому. Я вражений.

Від цих слів оперативниця розтанула, і прижалась ще більше до майора.

  • Ярік, дякую тобі за все, ще ніхто так не піклувався про мене.

Вона подивилась йому в очі, очі кольору неба зіштовхнулись з карим вирієм. Губи ставали все ближче, аж поки не злились в такому жаданому поцілунку. Рухи ставали впевненнішими з кожним разом. Ярік запустив руку під футболку, розстебнув бюстгальтер, почав зжимати груди, не оминув і соски, легкими пощипуючими рухами.

  • Ніііі, стій не треба! Злякано сказала капітан, і відсторонилася.
  • Або сьогодні або ніколи, пішов ва-банк Майор. І продовжив ласки.

Легкими рухами поцілунок перемістився на шию, згодом на ключиці, груди, живіт, низ живота…

Повільно але вірно довів дівчину до першого піку.

  • Яярірррік це неймовірно.
  • Радий чути.

Згодом розстебнув ремінь, зняв свої поліцейські брюки, і довів дівчину до наступного піку.

Ця ніч була дуууже довгою і незабутньою.

На ранок оперативниця прокинулась першою, лежачи в обнімку з напарником вона відчувала таке умиротворення яке не відчувала ще ніколи в житті. Вона вимальовувала узори в нього на торсі, аж поки той не прокинувся.

  • Добрий ранок, Катюш. З просоння пробурмотів Майор, та поцілував напарницю в маківку.
  • Дійсно добрий, погодилась оперативниця. Мені ще так добре ніколи не було, я відчуваю себе в такій безпеці, в якій себе ніколи не відчувала. Можна щоб так було завжди?
  • Так буде завжди, обіцяю. Знаєш ти давно мені сподобалась, але після того як ти відшила Шугаєва, я побоявся навіть думати про щось інше окрім робочих стосунків, але доля вирішила по іншому.
  • Знаєш, я завжди тебе недооцінювала, я думала ти інший, не той за кого себе видаєш. Ну типу тут ти турботливий а в реальності, зовсім інший. Але вчора я побачила того Яріка якого дуже хотіла. Мені важко довіряти людям, але тобі я почала довіряти з першого дня знайомства, мабуть багато для мене значиш.
  • Ваау мені приємно чути, мені здається я знайшов те чого мені так не вистачало, той маленький пазлик якого не вистачало до повної картини, це ти. Давай спробуємо ближчі стосунки, ніж робочі?
  • Оооу я ще вчора дала відповідь на твоє питання, а те що я зараз тут із тобою у ліжку це результат.

Якийсь час вони ще так пролежали в обнімку, аж поки не зголодніли.

  • Катюш, ти ще лежи, а я йду приготую нам щось поїсти.

Дівчина кивнула і ще більше закуталась в одіяло. Чоловік же пішов на кухню, знайшовши в холодильну трішки сиру, вирішив зробити сирники. На запах Ярікових сирників прийшла Катя.

  • Ммм що тут так неймовірно пахне? Я вже казала що ти найкращий у світі напарник?
  • Це Катюнь сирники, ти з чим будеш? Можу запропонувати абрикосове варення, або шоколадний топінг.
  • Мм давай і те і інше. Які у тебе плани на день?
  • Нуу спершу нагодувати тебе, а потім не знаю, я нічого не планував, у мене вихідний. А у тебе?
  • Не повіриш те ж саме.
  • Не хочеш махнути на декілька днів у Львів? Тільки ти і я.
  • Знаєш, а давай, всеодно планів не було.
  • Оо я неймовірно радий. Тоді швиденько доїдай і поїдемо до тебе збирати речі, а я поки свої зберу.
  • Ок.

Десь через годину вони вже їхали у Львів. Обоє шалено закохані, обоє люблять адреналін, обоє люблять подорожі. Оперативниця тихенько дрімала спершись на вікно, адже дорога була довгою. Приблизно години через дві вони вже у весь голос співали пісню Антитіл – Молоко.

  • Курок спускай!
  • Ти в мене така аяяй.
  • Я хочу далі в твої далекі далі.

Під вечір вони добрались до Львова. Знявши номер у готелі, втомлені але щасливі пішли гуляти нічним містом. Спершу пройшлись до Опери, яка ж вона красива. Далі вирішили пройтись по проспекту Свободи, а проспект живе своїм життям, з одного боку люди поважного віку грають в шахмати, з іншого вуличні музиканти співають свої неймовірні пісні. Пара зупинилась біля одного з них і вирішили трішки потанцювати, їх зачепила пісня яку виконував музикант.

  • В твоїх обіймаааах, все стає вільно, бачу в очах твоїх все своє                     В твоїх обіймах, все стає вільно, бачу в очах твоїх всесвіт Є.

Ця пісня лунала майже на весь проспект.

  • Бачу в очах твоїх всесвіт є. Прошепотів Ярік на вухо Каті.
  • Ця пісня ніби складена для нас. Відповіла Катя.

До пізньої ночі вони танцювали і заводили публіку, весь проспект танцював, але в їхньому світі вони нікого не помічали. Втомлені але задоволені оперативники повернулись у готель. Адже завтра мав бути ще один неймовірно класний день.

  • Катююююнь, я хочу тебе. Грайливо сказав чоловік.
  • Ну Яяярік, давай обійдемось обіймашками і ціловашками? Я так змучилася. Втомлено відповіла оперативниця. І поглянула на напарника поглядом кота зі Шрека.
  • Доообре, іди до мене. Задоволено потягнув напарницю до себе.

Закохані майже зразу заснули.

На ранок Ярік прокинувся перший, він почав гладити Катю по голові, і тихенько цілувати в маківку, він не міг повірити своєму щастю, що вона тут лежить у нього на грудях і тихенько сопе. Згодом поцілунки з маківки перемістились на чоло, потім щока, ніс, і нарешті губи, від чого оперативниця прокинулась і почала відповідати на поцілунок.

  • Ммм найкращий ранок. Сонно пробкрмотіла Катя.
  • Давай продовжимооо, невгамовно попросив Ярік.

Поцілунки ставали все пристраснішими, тіла оголенішими, відчуття незабутнішими.

За декілька годин, коли вони нарешті налюбовались однин одним, напарники зібрались та вийшли з готелю. В найближчому ресторані замовили суші, тістечка та поїхали у Лісопарк на пікнік. Вибравши найкрасивішу галявину, на березі озерця, закохані розстелили плед, дістали їжу і прийнялись їсти.

  • Ммм Ярік це божественно. А який вид. Захоплено констатувала оперативниця.
  • З тобою завжди так. З неменшим захопленням констатував Майор.
  • Катюнь в тебе тут щось на щоці, обережно сказав чоловік.

І коли дівчина відвернулась щоб подивитись у дзеркальце, чоловік почав

цілувати її у шию, опускаючись все нижче.

  • Нууу Яріііік тут ж люди. Збентежено сказала дівчина.
  • Ти мені неймовірно подобаєшся, я просто не міг встояти. Закохано відповів чоловік.
  • Давай почекаємо ще декілька годин, повністю стемніє, і я покажу тобі справжню магію.

Ще декілька годин вони дуркували, їли і насолоджувались часом проведеним разом. Аж поки не стемніло. Тоді Ярік виніс із машини пледи, телескоп та термос з какао. Вкрив Катю пледом, та поки вона допивала какао, встановлював телескоп.

  • Дивись, Катюнь це сузір‘я лева. Нашого із тобою знаку зодіаку. Бачиш ооон ту яскраву зірку? Це Регул. Вона розташована на відстані близько 77,5 св.років від сонячної системи. З латини назва перекладається як «принц». Арабською вона звучить як Кальб Аль-Асад , що означає «серце лева». Ти моя Регул. Захоплено розповідав оперативник
  • Яріііік, це так романтично, зі сльозами на очах говорила Катя. Я вражена. І ти мій Регул.

На цій ноті почався пристрасний поцілунок, який довго не закінчувався, згодом у дівчини на шиї з‘явився засос.

В номер закохані не ввійшли а влетіли, знімаючи один з одного одяг, і несамовито цілуючись. Це була найкраща ніч в їхньому житті.

Зранку Катя прокинулась від того що телефон Яріка розривався від повідомлень. Подолавши свою цікавість вона взяла телефон в руки, щоб виключити звук, і випадково побачила повідомлення від іншої дівчини. Її ніби кип‘ятком облили, від побаченого, в оперативниці почалась істерика, вона вибігла в іншу кімнату, одягнулась і першим же рейсом поїхала у Київ.

Ярік прокинувся вже пообіді, побачивши що Каті нема, він пішов на її пошуки, але не знайшовши її, повернувся у номер, і помітив на столі записку

« Ти знаєш, іноді другого шансу нема, нема ще однієї спроби, і нема часу на роздуми, іноді це зараз або ніколи. Своє зараз ти вже втратив. Не шукай мене.»

Ярік остовпів від цієї записки, він не міг повірити що щастя яке було так близько, в один момент просто зникло.

Чоловік зібрав речі і поїхав у Київ. Ще довго він намагався знайти Катю, писав, дзвонив, приходив до неї додому, та все безтолку. На роботі вона не з‘являлася.

Він більше не бачив її посмішки.

Не чув її пісеньок на вухо.

У папці «вхідні» не було від неї смс.

У моїй ванні більше ніхто не малював серця на запотілому дзеркалі.

Непотрібною стала друга зубна щітка.

Чоловік став більше схожим на безхатька, пом‘ятий, брудний одяг, не бритий, постійно сумний, а на заставці її фото. Таким він виглядав вже через два місяці. Він картав себе за ті чортові повідомлення, але нічого не міг зробити. Одного дня майор сидів у столовій офісу Оса і пив каву, аж тут прийшов Стасік.

  • Привіт, Ярік. Оо ти як завжди, може перестанеш вже побиватися за Катею? В світі стільки дівчат.
  • Не смій, вона не така як всі, вона моя Регул.
  • Чим вона тебе так зачіпила?
  • Чув вірш Жадана «Вона любить каву та спокій»? Постійно крутиться в мене в голові.
  • Вааау Ярік, я бачу ти добряче закохався. Якщо вам судилось бути разом, будете, доля зведе, ось побачиш.

Ярік припинив шукати Катю. Намагався жити дальше, хоча це було нелегко. Одного дня Оса розслідувала надскладну справу, до якої були залучені всі оперативники, Чоловік саме йшов по коридору у напрямку лабораторії, як побачив Катю. Він думав що йому привиділось, але ні, вона була цілком реальною. Декілька хвилин вони стояли в ступорі і дивились один одному в очі. Катя розірвала цей контакт і настрирливо пішла вперед.

  • Стій! Нам треба поговорити.
  • Вибачте, я вас не знаю, ви напевно обізналися.
  • Катюнь, що ти таке говориш?! Це я Ярік, твоя Регул. Пам‘ятаєш?
  • Вибачте, ви обізнались.
  • Катюнь, Послухай мене один єдиний раз, зараз або ніколи. Благаю тебе.
  • В тебе є одна хвилина.
  • Все не так як ти подумала, ті повідомлення, це було розслідування, та дівчина була підозрюваною у справі, але вона була закордоном, ось Косач і доручила мені щоб я закохав її у себе і вона приїхала в Київ. Я не люблю її, вона мені не потрібна, мені потрібна тільки ти.

Катя стояла в ступорі, по її щоках текли сльози.

  • Ярік, я така дурепа, вибач мене, мені так боляче тоді було, я місця собі не знаходила. Вибач, вибач, вибач, вибач. Тараторила дівчина.

На що Майор підняв її на руки і пристрасно поцілував, зі всією любов‘ю.

  • Ярік я маю тобі дещо показати. Сказала Катя гортаючи фото в галереї. Дивись, термін 8 тижнів.

Спочатку оперативник розгубився, але потім, підняв напарницю на руки і поцілував.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь