Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Частина 1

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

– Дін, куди ти йдеш? – Кастіель помітив, як чоловік одягається, проріджуючи волосся пальцями.
Янгол відчув приємний запах одеколону, який вліз у ніс найнабридливішим способом. Він скривився, вдивляючись у фігуру Діна, що поспішає у невідомому для нього напрямку.
— Ну, як тобі, Касе? – спитав Дін, нахилившись до янглоа і підставивши свою шию. – Пахне добре?
Напевно, Дін вилив на себе пів флакону, оскільки цей запах повністю заполонив кімнату. А коли чоловік наблизився, аромат захлеснув ангела. Він присунувся до його шиї і втягнув носом запах, відчувши нотки.
– Чудово, – відповів янгол, – Але зараз уже година ночі, ти зібрався в бар?
– Так, – Дін багатозначно подивився на Каса, явно не розуміючи, чому той уперше за довгий час цікавиться його вилазками.
– Я можу піти з тобою?
Дін розсміявся, поклавши одну долоню собі на живіт. Кастіелю стало чомусь неприємно, у нього дзвеніло у вухах від їдкого сміху чоловіка навпроти. Він відчував дивні ревнощі щодо Діна, бо знав, що той збирався на ніч у бар. А якщо він ішов у бар, значить хотів напитися і переспати з якоюсь грудастою дівкою. Сем поїхав по справах, Дін залишився у домі з Касом, а тепер зовсім хотів залишити його одного. Кастіель сидів за столів і згадував, як бачив Діна за одним з відвідуваних ними барів разом з дівчиною, яка здирала коліна в кров, щоб надати задоволення Діну своїм ротом.
— Кас, я думаю, тобі там не сподобається, ти ж розумієш, — він оглянув янгола, що сидів на стільці і поправив куртку, — Тобі подобається?
“Неймовірно подобається” – майнуло в голові у ангела, поки він продумував план того, як не відпустити Діна в бар. Бажання залишити його вдома не вщухало в голові.
Йому подобалося проводити час із ним біля телевізора, дивитися як Дін поїдає тонну шкідливої ​​їжі та запиває це все пивом. Потім на хмелі Дін розповідав різні смішні історії, а Кастіель міг слухати їх нескінченно, доки той не засне поруч із ним на дивані.
Ангел навіть не відповів на запитання Діну, бо той втік у черговий раз до дзеркала і щось виправляв у своєму зовнішньому вигляді. Стало смішно.
Тиснути на почуття жалості? Навряд чи це добрий план щодо того, щоб Дін залишився вдома. Прикинутись, що йому погано? Але ж він янгол, про які недуги може йтися. Чи може вкрасти ключ? Але тоді Дін просто попросить зачинити за ним двері і все одно піде. Ангел відчував, що чоловіком керують нижчі інстинкти, котрі хочуть вирватися в закуреному барі. Кастіель з цікавості дивився якось порно і знав, що дівчата роблять з Діном і що той теж отримує насолоду від цього. Більше того, одного разу він підглядав за ним, коли чоловік приймав душ. Він бачив як Дін пестив себе під струменями гарячої води, і тіло янгола теж промайнуло тремтінням, стискаючись вузлом у паху. Кастіель відчув нові сторонні відчуття, які одразу ж оголосив забороненими і брудними. Але це зовсім не змінювало суті, тому що переставати думати про Діна менше йому не вийшло. Він нічого не міг з собою зробити, коли дивився на те, як Дін торкався себе в душі. Його рельєфне тіло, вода, що стікає, і легкий, зовсім приглушений стогін вибили всі існуючі думки з його голови. Янгол відчував духовний зв’язок з Діном, відчуваючи їхню своєрідну спорідненість. Але коли він почав відчувати це фізично, то дуже злякався. Почувався брудним, боровся зі своїми думками, намагався менше спілкуватися з Діном.
– Коротше, я пішов, – Дін ще раз наблизився до янгола, – Буду не раніше ранку, так що не чекай на мене, – він усміхнувся йому і, розвернувшись, підійшов до дверей.
Як тільки його рука торкнулася ручки дверей, Дін відчув на плечі долоню янгола. А обернувшись, не зрозумів, чому той стоїть навколішки і намагається пальцями дотягтися до його ширинки. Дін намагався зупинити його, але Кастіель грубо відкинув його пальці убік.
– Що ти робиш?! — він підвищив голос якнайсильніше, стегнами вдавившись у двері.
– Я знаю, навіщо ти туди йдеш, – янгол розстебнув ширинку Діна і поклав прохолодну долоню йому на пах, почувши як чоловік від холоду прошипів крізь зуби, – Я можу зробити те, що роблять ті дівчата, якщо це потрібно тобі, – долоня невміло погладжувала тканину боксерів, відчуваючи, як член збільшується в розмірах.
Ні, Дін не хотів, щоб член встав зараз, просто інстинкти на чиюсь руку завжди діяли на нього таким чином. Він був готовий згоріти від сорому. Навіть відчув незвичний для нього рум’янець на щоках. Дін дивився на янгола зверху, бачачи в очах жахливу тугу, якої ніколи раніше чомусь не помічав. Кастіель вперто намагався зняти боксери, зачіпаючи тонкими пальцями член Діна, що встав, а той у свою чергу притулився двома руками до стулків дверей.
— У мене не виходить їх зняти, — засмучено промовив янгол, зосереджено відтягуючи тугу резинку нижньої білизни. Руки тремтіли і він плутався.

Дін випростався, стегнами вильнувши до лиця Кастіеля, а потім янгол відчув, як коліна відриваються від підлоги. Дін узяв його пахви і одним рухом поставив на ноги, ніби той був легший за пух. Він струснув штани янгола і застебнув свою ширинку, намагаючись приховати сильний стояк під грубою тканиною джинс, притиснутих до його статевого органу.
– Тобі не варто цього робити, – він поклав по руці на його плечі і зазирнув у блакитні очі. – Ти так хочеш, щоб я залишився вдома? У цьому проблема? — короткий кивок і Дін буквально тоне у відданих засмучених очах.
Перехотілося йти в бар, захотілося роздягнутися і просто сісти з Касом на диван за перегляд чергового дурного шоу. Але спочатку треба було привести думки до ладу, прибрати чортів стояк і просто подихати свіжим повітрям.
– Давай я вийду в магазин і куплю пива, а потім прийду додому, і ми весело проведемо час? Тільки ти і я, Касе, домовились? — він намагався звучати якомога спокійніше, хоч пучок із дивних емоцій ледве стримувався під натиском недавніх подій.
— Добре, я чекатиму тебе тут, — а куди б він ще подівся.
Дін швидко вийшов з хатини і попрямував до найближчого цілодобового магазину, як і обіцяв Кастіелю. Скоро він повернеться додому і їм доведеться серйозно поговорити з янголом.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

2 Коментарі на “Частина 1



  1. Який хитрий янгол) Знайшов таки спосіб утримати свою людину від походеньок. Схоже, вони дійсно добре проведуть вечір, і не один.
    Дякую за чудову роботу) Мені сподобалося.