Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

До Нового Року залишається 5 годин.

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Зазвичай для того, щоб Новий Рік наступив, люди звуть Діда Мороза, рятуючи його від проблем та напастей разом із Снігурочкою, але хто ж мог збагнути, що цей Новій Рік Лисам доведеться розпочинати з розшуку зниклих людей.

Але це ми заглядаємо у майбутнє, історія повина розповідатися з початку.

***

– Спочатку не було нічого та нікого, але потім стався великий вибух та… – Почав свою історію Нікі.

– Спочатку був Бог. – Виправила хлопця Рене.

– Як же я мог забути… – Почав бідкатися він. – Але це вже зовсім інша історія, а моя починається з того, що спочатку не було нічого та нікого…

Новорічна атмосфера так й панувала у «Лисячій Норі». Нікі допомагав Рене прикрашати ялинку, розповідая усілякі дурниці, в той час, коли Елісон та Ден накривали на стіл.

***

До Нового Року залишилося 5 годин.

Ось-ось повинні були приїхати усі Лиси, яких ще не було у норі: Ніл, Ендрю та Кевін виїхали закуплятися алкоголем, Аарон під суворим наглядом Кейтлін обирав, що ж одягнути на вечерю, а Сет разом із Метом грали в відеоігрі. Дівчати заборонили їм навіть підходити до кухні, бо, мало того, що вони увесь час намагалися з`їсти частування, так ще й заважали їм, доводячи до абсурду такі речі, як нарізка картоплі для салатів: «Люба, а як треба нарізати картоплю: кругляшами або зігзагами?» та багато чого іншого, що швидко розлютило дівчат.

Що ж стосується двох невід`ємлих частин команди, двох лисят, так де їх, в дідька, носить, ніхто не знав.

Вони були найпроблемніші з усіх, бо одна з них була жіночою версією Ніла – я в порядку – Джостена, а друга – дівчиною – того, кого не можна було називати – Міньярда. Його ім`я вимовляли лише бовдури-камікадзе та Лиси, в яких було більше дев`яти життів. Їх четвірка іноді лякала більш, ніж усі Монстри разом, а пригод на їх дупи було стільки ж, скільки мог би рак свиснути з гори, якби свистів кожен раз, коли його згадували даремно.

– Хто-небудь, подзвоніть Ліні, вони обіцяли приїхати ще годину тому. – Кричить Ден з кухні.

– Ендрю казав, що забере іх від Ваймака, коли вони будуть повертатися. Здається, вони збиралися зробити «романтік» для тренера та Еббі, поки тих не буде вдома. – Сміючись, згадала Рене та переповіла слова хлопця капітану.

Ялинка булав вже майже готова, а це значило, що у найближчий час можна буде звати Дідуся та просити його, щоб він змусив її сяяти.

– Ставлю десять доларів, що Ваймак навіть не зрозуміє, що це для нього влаштували сюрприз та хто це, в біса, був. – Відказав Нікі, виглянувши з-за ялинки та оцінивши частину роботи, яку виконала Рене.

– Ставлю теж десять доларів на те, що Еббі одразу здогадається, хто був на її кухні, коли побачить згоріле вугілля. – Підтримала Елісон спір, не відриваючись від заправки грецького салату.

– Десять доларів на те, що від кухні нічого не залишиться. – Додала Ден, згадавши, що сталося із кухнею Еббі після їх сюрприза на День Подяки.

Компанія дружно розсміялася, ще не підозрюючи, що кухня залишиться цілою, а місцезнаходження лисят буде невідоме.

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь