Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

причина номер один

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

нудно, душно і трохи спекотно. затор великий – вони стоять вже пів години і проїхали лише з пару десятків метрів.

чуя вже давно би порушив правила і об’їхав, але він поважає бажання ацуші бути законослухняним громадянином настільки, наскільки це можливо, працюючи в мафії. вони не говорять, чуя задумливо дивиться у вікно, підперши підборіддя рукою, ацуші гіпнотизує попередню машину, час від часу в’язко кліпаючи. а потім повільно повертає голову і обережно тягнеться до чуїного коліна, кладучи долоню поверх штанів. чуя переводить погляд на ацуші, і ацуші, ловлячи цей погляд, рухає руку вверх, поступово зачіпаючи внутрішню сторону стегна. чуя хмикає і посміхається кінчиком губ, ацуші трохи червоніє, але накриває долонею пах. чуя видає коротке “оу” і піднімає тоновані вікна, аби не було чужих очей, а ацуші ще сміліє, стискає та гладить, посуваючись трохи ближче і тягнучись до пряжки ременя на штанах. розстібнувши штани, ацуші ще раз стискає напіверегований член через тканину трусів і великим пальцем знімає смазку з головки, після чого виймає його і проводить кільцем з пальців по всьому стовбуру кілька разів. дихання чуї стало важчим і глибшим, ацуші відчуває це чудово. він дивиться на чужий член, трохи вагаючись, але потім всім тілом піддається вперед, вбираючи в рот головку. чуя різко вдихає, дивуючись, а ацуші переводить на нього погляд, в якому чуя читає “вибач, якщо хочеш, я можу перестати”, напевне ацуші трохи картає себе, що не запитав дозволу.

– чшш, ні, все добре, добре, продовжуй – чуя кладе долоню на ацушеву потилицю і заривається у волосся – будь ласка, продовжуй…

після тихо кинутого “будь ласка” член ацуші твердіє і він відчуває як мурашки біжать по його плечам. він хоче почути від чуї просьбу ще.
але коли ацуші нахиляється знову, чуя перериває його питанням про зручність і пропонує перелізти йому під ноги. дякуючи невеликим розмірам що ацуші, що чуї і можливості регулювати близькість крісел, ацуші дійсно займає більш зручне положення. і більш приховане від чужих очей.
ацуші кладе головку на язик, облизуючи її по колу, а потім вбирає в рот, посмоктуючи. він починає рухати головою, з кожним разом беручи трохи глибше і допомагаючи рукою там, де не дістають його губи. зате дістане язик. ацуші дістає член з рота і проводить губами від головки до основи, а потім проходиться одним широким мазком від низу догори, дивлячись чуї в очі, на що чуя коротко стогне і гладить ацуші по голові, трохи натискаючи. хлопець бере цього разу ще трохи глибше, старанно працює язиком і втягує щоки. чуя задихається. на очах ацуші виступають сльози, які його хлопець обережно знімає пальцем.

– розслабся, не давися, якщо тобі важко – видихає чуя, на що ацуші лише мотає головою і на підтвердження своїх слів рухає головою ще далі, вбираючи член майже до основи. чуя нестримано стогне,   і притискає ацуші ближче до себе. йому так добре, ніби не існує нічого, крім гарячого рота ацуші, його вологого язика і оксамитових рук. він подумки мимоволі дякує вищі сили за те, що завели їх в цей дурнуватий затор і дають йому можливість відчувати це. чуя повільно і обережно рухає стегнами, не в змозі опиратися бажанню бути в ньому глибше, більше, сильніше. ацуші стогне, розливаючи вібрацію по всьому тілу. принаймні, саме так здається чуї. рука ацуші, яка весь цей час покоїлася на чужому стегні, ніжно погладжуючи його внутрішню сторону, зараз впивалася в нього, мнучи тканину штанів та трохи дряпаючи когітками. ацуші не важко, він захоплений, йому теж добре, він плавиться від стогонів чуї, він тече від сильної руки, яка притискає його і керує ним. дихання чуї стає частішим, його ноги зводить судомою, він близько, так близько до оргазму, ацуші це знає, він відчуває, і тому з садистським задоволенням відхиляється, лишаючи в роті лише головку, рукою перетискаючи основу члена.

– нгх, ацу, дай мені кінчити, ацуші, ацуші, – чуя говорить тихо і швидко, його голос здригається, а очі починають сльозитися – будь ласка, будь ласка, прошу, дозволь мені…

ацуші здається, що від цих слів, цього обличчя, цих сліз, що виступили на очах чуї він і сам спустить в штани, жодного разу до себе не доторкнувшись. але він розтискає кільце, лише легко рухаючи долонею вверх-вниз, ласкаючи головку своїм трохи шершавим язиком. чуя кінчає зі скриком, швидко та глибоко дихаючи. сперма потрапляє на ацушевий язик і трохи на обличчя, хлопець трохи чекає, коли чуя розплющить очі і демонструє йому язик з білуватими краплями на ньому. чуя кладе на чужий язик свій палець і ацуші змикає губи, посмоктуючи його і показово ковтає сім’я. він випускає палець з рота, лишивши на ньому густу краплю слини, а потім піддається догори, до чуїних губ. чуя тримає голову ацуші обома руками, вони цілуються глибоко, переплітаючи язики, ацуші хоче, щоб чуя відчув свій смак в цьому брудному і мокрому поцілунку, чуя хоче цілувати, цілувати ці почервонілі припухлі губи. вони відриваються один від одного швидко, коли перестає вистачати повітря, ацуші перелізає на своє сидіння і чуя, намагаючись втамувати дихання, трохи проїжджає до наступної машини.

– ацу-чан, я не знав, що ти можеш бути… таким – чуя першим подає голос.

– таким?

– наступного разу зроби так ще… будь ласка…– чуя дивиться ацуші в очі, витримуючи павзу – я готовий стирчати в заторах постійно, якщо у нас щоразу буде щось настільки цікаве. о, і ще, – він опускає погляд нижче, до ацушевого паху, де чітко видніється бугор на штанах і плями смазки на них – що з твоїм робитимемо? хочеш, я подрочу тобі? або теж відсмокчу, або…

– ні, чекай. давай… давай розберемося з цим вдома – ацуші вже повністю оговтався і ніби знову став сором’язливішим.

– добре, вдома – чуя усміхається, нарешті набираючи швидкість на автомобілі. затор розсмоктався. ацуші знову пропалює поглядом передні машини, зім’явши в пальцях власні штани. чуя думає, що бути законослухняним громадянином не так і погано. і передчуває смак вирішення ацушевої ерекції.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

2 Коментарі на “причина номер один