Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Іллумі Золдік як твій хлопець

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

1. Незрозумілі почуття охоплять його душу, в стосунках коханням це назвати буде важко. Його не навчили любити для Золдіків це зайва функція. Проте якщо вам вдасться переконати його що зрозуміти свої почуття й взяти їх під контроль буде набагато корисніше ніж відрікатись від них,він визнає це непоганим досвідом.

 

2. Шлюб він буде обов’язково ,у нього є лише один приклад ,, справжнього,, кохання ,це його батьки. Люди які й в дорослому житті несуть великий сенс . Тому багато залежить від того як вони тебе сприймуть . Ти не отримаєш їхню довіру якщо зможеш мати вплив на їхнього сина , особливо якщо це зачепить його роботу.

 

3. Ти будеш іграшкою якщо йому буде цікаво пізнавати твої почуття , розкривати себе, ти будеш корисною для нього він буде тобою користуватись. Якщо потреба в тобі зникне він ніколи тебе не залишить , він завжди буде нагадувати про себе де б ти не була , з ким й коли ,ти його хочеш цього чи ні.

 

4. Довіра для нього річ важка. Він ніколи не буде довіряти вам на усі 100% але спробує зробити вигляд ,хоча б для вашого комфорту. Коли ви будете довіряти йому й він відчує здатність доносити свої ідеї без маніпуляцій, хлопець зможе частково розслабитись й послабити контроль над усім в вашому спільному житті.

 

5. Ти будеш знати й про його відносини з братами, з батьками й про внутрішні конфлікти в родині. Він не покаже чи турбує це його, але бажання стати кращим , бажання доказати батькам свою силу буде говорити за нього..

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь