Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Я справді не хотів тебе образити!

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Шерлок Холмс і Уілям Моріарті досить заняті у повсякденному житті. Проте, відпочинок потрібен. Ось уже четвертий день відпустки у хлопців. Але, весь цей час вони сидять вдома і майже не проводять час разом. Ліам читає якусь дуже велику книгу, а Шерлок здається намагається говорити до нього, але все закінчується фразами “зачекай, я закінчу читати і поговоримо”. Звісно ж, Холмсу не подобалося таке відношення, тому що це справді неприємно. Саме через це, минулого ранку вийшла невелика сварка, коли вони спробували підняти цю тему. Це виглядало, немов маленька дитина просить когось з батьків погратися з нею, але ті заняті роботою. Є одне “але”, Вільям міг прочитати книгу пізніше. Здавалося, дрібничка, яка перейшла у дещо більше.

Повертаємося у сьогоднішній день. Сонце вже сіло за горизонт, на вулиці було темно і тихо. Шерлок сидить на ліжку, а Ліам продовжує читати книгу, але ось, він перервався.

-хей, Шерлі…

-чого тобі? – грубо і агресивно відповів той.

-досі злишся?

У відповідь лише мовчання.

Моріарти важко видихнув, після чого сів біля свого партнера і промовив…

-пробач.

-угу.

-можна тебе поцілувати?

-а…що?

-я впевнений, ти все почув. Можна тебе поцілувати? – запитав ще раз хлопчина.

-ми в сварці.

-можна чи ні?

-напевно…та..

Хлопець не встиг договорити, як руки блондина ніжно доторкнулися до його голови й повернули її так, щоб детектив і Лі зустрілися поглядами. Далі слідував довгий, проте ніжний поцілунок у губи. Вільям обережно проводив кінцівками по синьому волоссі. Очі Шері значно збільшились, він не дуже очікував такої ініціативи, не дивлячись на те що він дав дозвіл. Коли повітря вже стало не вистачати, юнаки зупинилися і глибоко вдихнули.

-все ще ображаєшся? – промовив з легкою усмішкою на вустах хлопець.

-відчепись.

-мої ж фрази використовуєш. Я справді не хотів тебе тобі образити, прошу вибачення.

Знову в відповідь тиша.

-ех, бовдур ти мій. Обійняти тебе теж можна?

-я не бовдур.

-ха-ха ти сприйняв всерйоз? Я з любов’ю на справді. Ну то що, так чи ні?

-вирішуй сам.

Вільям обійняв Шерлока настільки сильно, що повалив їх обох у лежачу позу. Поклавши голову на груди свого хлопця, він продовжив його обіймати.

-Шерлі, я люблю тебе. Якщо хочеш, можемо разом подивитися якийсь фільм, або піти погуляти вночі, як ми часто робимо якщо не можемо заснути, або хочемо провести час разом.

Після цієї фрази Холмс однієї рукою у відповідь обійняв партнера, а іншу поставив на голову і почав ніжно гладити.

-все? І на цьому твоя ініціатива закінчена? – сміючись запитав Шерлок Холмс

-дурник.

-ха-ха ну добре, все вже, тепер серйозно. І я тебе люблю, моє сонечко. Я підтримую ідею подивитися фільм.

Світловолосий просто усміхнувся у відповідь і промовив

-вже не злишся?

-не злюся.

-чудово. Тоді, давай оберемо фільм?

-вибір за тобою. Мені якось всеодно, головне що ти зараз проводиш час зі мною. – Шері промовив це майже без емоцій.

-здається звучить мило, але начебто монотонно ха-ха. У мене був список того що я планую подивитися, обрати буде легко.

-ну так, сказав не емоційно, але ж правду. – промовив, після чого, чоловік дуже обережно і легко підняв голову Ліама і поцілував його у чоло.

-мило. – на лиці засяяла щира і приємна усмішка.

-я йду зроблю чай, тому що як я розумію, спати ми ще плануємо. Ти поки обирай що будемо дивитися.

-без проблем.

Холмс забрав руки з тіла партнера, щоб той зміг вільно встати.

Телевізор знаходився рівно навпроти ліжка. Пульт стояв на столі, взявши його хлопак почав щось шукати і думати.

У той час Шерлок прийшов на кухню і почав заварювати чай. За період спільного життя з коханою людиною, він вже запам’ятав все до дрібниць. Звичайний та неймовірно пахучий чорний чай, обов’язково заварний, ні в якому разі не з пакетика, без цукру, міцний. Саме це любить « кримінальний лорд ». Напій готовий. Юнак повернувся у кімнату.

-ось, тримай, твій чай. – усміхнувшись, простягнув горнятко своєму хлопцю.

-ох, вельми вдячний! Це дуже люб’язно з твого боку. Я підготував все для зручного перегляду фільму. Отож, приймай зручну позу і почнемо перегляд.

-обійми можуть вважатися як «зручна поза»?

-безсумнівно!

*Шерлі сів поруч з Моріарти, після чого накрив його ковдрою*

У відповідь Вільям поцілував Шерлока у щоку.

-дивись, я обрав 3 фільма. В основному, кожен по півтори години. Якщо захочеш, закінчимо перегляд раніше і підемо спати. Скажеш, у випадку чого.

-так, звісно.

***

Після перегляду першого кінофільму пара не поспішала переходити до наступного. Вони спокійно обговорювали свої враження й думки. Ділилися яскравими та похмурими емоціями, які відчули під час перегляду. А також, якої кінцівки вони очікували, проводили аргументи чому саме так.

Слідом, вони розпочали перегляд іншої роботу.

“Ліам повільно поставив голову на плече партнера*

-який ж ти милий хехе. – вслід за цим, Холмс поцілував Віллі й ніжно взяв його за руку. Їх пальці легко та ласкаво переплелися.

Кінцівка Ліама була надзвичайно холодною, як лід. А у Шері, наче палаючий вогонь.

-жах, я немов кригу тримаю.

-хах, пробач.

-ти замерз?

-ні, у мене так досить часто.

-зрозумів.

Чоловіки подовжили триматися за руки й переглядати детектив.

***

На середині третього кіно Вільям заснув на плечі коханого.

-хей, Лі, просинайся. – ласкавим і тихим голосом Холмс відчайдушно постарався розбудити світловолосого.

-ох, я заснув, прошу вибачення.

-та все добре! Я хотів щоб ти прокинувся, заради того, щоб ми вимикали це все й спали нормально. Якщо так спати всю ніч, то ранком навіть не помітиш що спав. Ліжко у нас підготовлена для сну, тому я вимикаю телевізор і лягаємо спати.

-а, гаразд.

*Ліам повноцінно ліг на подушку. Далі, детектив виключив телевізор і теж прийняв лежачу позу*

-добраніч, Шерлі.

-солодких снів, сонце. Ти не проти..?

-ні, не проти. – хлопець навіть не закінчив, але Ліам одразу зрозумів.

Після цього Шерлок Холмс тендітно поцілував співрозмовника в губи.

На цей раз Моріарті взяв Шері за руку, так вони і заснули.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

8 Коментарі на “Я справді не хотів тебе образити!



  1. у вас є помилки в написанні призвіща шерлока. не холмс, а голмс. також раджу не ставити зірочки в якісті обозночення дій, дуже ріже око