Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Я рада, що це була ти

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Сьогодні. Це має статися сьогодні. Наш перший раз

Вдома нікого немає і не буде ще кілька годин. Я запросила її до себе, показала дім, а потім свою кімнату. Вона роздивлялася мої колекції картин та книг.

 

Ми лягли на моєму ліжки, обіймаючи одне одного, і розмовляючи про різні дрібниці. Вона розповідає про останню книгу, яку прочитала; я пещу її коліно і веду руку вище. Пальці зникають з поля зору під її спідницею. Я відчуваю лише тепло її м’якого стегна. Її дихання та серцебиття пришвидчується і вона збивається на словах. Я просто гляджу її пухкі ніжки і більше нічого, дражню її, чекаю поки вона сама зірветься. Її вистачило на дві хвилини. В одну мить я насолоджуюсь її голосом, а в іншу відчуваю її губи на своїх. Ніхто не стримується, зуби кусають, а язики зализують укуси, тамуючи біль. У тихій атмосфері кімнати лунають звуки поцілунків та стогонів. Просовую ногу між її бедер та притискаю коліно до її клітора. Білизна вже промокла її збудженням. Тихий звук виривається з наших губ, коли вона повторює те саме зі мною і ми починаємо рухатись, сплітаючись тісніше. Мої руки повзуть під її майку і стискають груди, у відповідь звучить тихе “Будь ласка”. Знімаю з неї одяг, відстороняюсь, щоб побачити її пружні цицьки і затвердівші соски.

 

 

 

 

Не можу стриматися і припадаю губами до них. Спочатку цілую і покусую заглибину між ними, а потім залишаю мокрі сліди на вершинах. Беру сосок у рот, тим часом інша рука масує другу грудину. Провожу язиком по ореолу, тоді по самому соску. Почергово кусаю та вилизую його, а моя дівчинка не може не стогнати. Коліном я відчуваю, що вона стала ще мокрішою. Перехожу на іншу грудину і повторюю ті ж махінації.

 

Вона відриває мою голову і припадає пристрастним поцілунком до моїх вуст. Швидко знімає з мене футболку, покриває палкими поцілунками мою шию. Відкидаю голову назад, щоб дати їй більше простору. Вона спускається вниз, проходиться язиком по ключиці, а потім між грудьми. Стискає їх, припадає ротом до сосків. Вона щось витворяє своїми вустами, язиком та зубами, і я прогинаюся у спині, намагаючись притулитись ближче. Вона перевиртає мене і опиняється наді мною. Спускається губами нижче, обводить пупок язиком і залишає любовний слід над краєм шортів. Знімає їх разом із білизною. Залишає поцілунки на внутрішньому боці бедер, на тазовій кістці, а тоді на самому низу живота. Я відчуваю її гаряче дихання навпроти місця, що так судомить. Проводить пальцями між складками, обводячи клітор, і, мої ноги рефлекторно стискаються, але вона розставляє їх ширше. Нарешті, припадає до моєї плоті і пестить мене язиком. Із глибини горла вириваються звуки, яких я ще ніколи від себе не чула. Занурюю руку у її волосся, притримуючи його подалі від її обличчя. Вона збирає пальцем смазку і входить ним усередину, натискаючи на передню стінку. Я відчуваю її язичок та губи на кліторі. Це найпрекрасніші відчуття. Не можу вгамувати своє серце, чую шум крові у вухах. Вона так захопилася заняттям, що почала несвідомо видавати звуки і вібрація принесла мені ще більше задоволення. Забагато. Всього забагато. Ще кілька рухів і я кінчаю. По тілу проходить хвиля тепла і холоду. Бедра стискаються, рука натягує її пасма, спина прогинається. Я голосно видихаю її ім’я.

 

Через кілька секунд розплющую очі і мій погляд зустрічає її. Губи та підборіддя вологі і блищать. Тягну її до себе, притискаючись до її вуст. Відчуваю свій терпкий смак на язиці. Встаю з ліжка разом з нею. Опускаюсь на коліна і знімаю її спідницю та трусики. Цілую її ноги і підіймаюсь вище. Припадаю до її лона. Вона похитнулась і поклала свої руки мені на плечі. Вдивляюся у її обличчя, у неї привідкритий рот і приопущені повіки. Проводжу язиком від входу до клітора, ободжу його і трохи натискаю. Її ноги трясуться. Вона на смак терпка і солодка. Чую її стогони, вона починаю підмахувати бедрами та притискати мою голову ближче до себе. Вона вже близько, але я не даю їй кінчити. Відстороняюся і вона видає звук розчарування.

 

Сідаю на ліжко перед дзеркалом і тягну її за собою так, що вона сіла між моїми ногами, спиною до мене. Розтавляю її ноги широко.

 

-Поглянь на себе. Ти прекрасна. Щоки рум’яні від збудження, губи червоні та припухші після поцілунків, – шепочу на вухо.

 

У відповідь чую тихий стон і шепіт “Будь ласка, торкнися мене, прошу”. Як же ж я можу їй відмовити? Проводжу руками по грудях, пощипую соски і проходжуся подушечками пальців по низу живота. Притискаю палець до клітора і її бедра стискаються. Розтавляю її стегна широко і повертаю руку на місце. Залишаю болючі поцілунки на її шиї. Дивлюся у дзеркало і не можу відірвати погляд. Прекрасний вид. Роблю кругові рухи по її центру, час від часу опускаючи палець у жар її лона. Вона вже близько. Натискаю на її клітор, ще трошки і її бедра починають трястись. Ноги різко закриваються, вона притискається до мене. З її вуст чутно тихі повтори мого імені. Повертаю її голову і залишаю на її губах ніжний поцілунок.

 

Ми разом лягаємо, ніжимось в обіймах, цілуючись.

 

-Я рада, що це була ти,- пролунали у тиші слова.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь