Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Я надіюсь це взаємно?)

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Вечір 18:00
Я почув стук в двері і пішов глянути хто там. Подивившись через вічко я побачив мого старого друга Тарталью який схоже хотів у мене без попередження погостювати.
-О привіт , а ти тут яким вітром?-привітався я відкривши йому двері.
-Мені стало нудно і…я купив смаколиків!-з посмішкою він вручив мені величезний пакет з різними чіпсами , сухариками , цукерками і шоколадками.
-Ого так багато , тобі грошей не шкода? Що за привід?
-А обов’язково має бути привід , просто захотілося подивитися з тобою якийсь фільм)
-Оу , ну заходь скоріше.
Я провів рудого до вбиральні щоб помити руки , а сам пішов облаштовувати місце для перегляду. На великий диван в вітальні поклав декілька подушок , один білий плед і пішов за склянками для напоїв які Тарталья теж купив.Розставивши все на свої місця я сів на диванчик і чекав його прибуття вибираючи який фільм подивитись.
*Від лиця Чайльда , тобто Тартальї*
Я помив руки і лиш чув як Чжун , господарює на кухні і в вітальні.
-Ну що вибрав фільм?
-Так , можемо дивитися.
Я сів поруч і відкрив дві пачки чіпсів , одну з крабом для Чжуна , а другу зі сметаною та зеленню.
-Цікаво що вийде якщо поєднати цих два смаки.-сказав я собі.
-Не знаю може треба з’їсти дві чіпсинки в одночас?Це ж очевидно.
-Ні , я знаю спосіб краще)-з хитрою усмішкою сказав я.
-І який це?
-Потім дізнаєшся , вмикай вже фільм , а то скоро телевізор вимкнеться.
Ми всілися як можна зручніше в 15 сантиметрах один від одного і почали дивитися фільм.
-ха-ха-ха-ха – сміялися ми з моментів , я був не байдужим до Чжуна і тому в цей маневр сміху поклав руку йому на плече обгорнув його ніби на половину обійняв.
На щастя брюнет не помітив цього і ми продовжили дивитись.Через 20 хвилин почалась постільна сцена між парою і це мене не на жарт збуджувало , тому щоб не палитися стояком із-за своїх фантазій поклав на ноги м’яку подушку-ємодзі в вигляді фіолетового демона.
-Емм , доречі то який ти ще знаєш спосіб спробувати два смаки одразу?-перевів незручну тишу Чжун.
-Ти дійсно хочеш знати?
-А чом би й ні , що тут такого?
-Тоді з’їж зараз ще одну чіпсинку.-говорив йому я поклавши і собі одну до рота. – А тепер вибачай…
Я тою ж рукою якою його обіймав пригорнув до себе , між нашими губами залишалися міліметри , я на секунду зупинився , але вже було нічого втрачати і притягнувши ще ближче другою рукою взявши за щоку ніжно поцілував його з язиком . наші вуста були наповнені пристрастю , він неочікувано почав відповідати мені на поцілунок , Чжун цілував ще жадібніше злегку покусуючи мою верхню та нижню губу від чого в мене наче метелики в животі запурхали крилами.З годом він обвив мою шию своїми руками ще дужче притискаючи до себе. Час йшов , а ми все не могли відчепитись один від одного.Так минали секунди , хвилини… все ж мене відрвав телефонний дзвінок.
-Алло?-відповів я на виклик відірвавшись від Чжуна.
-Привіт , братику , а коли ти будеш вдома? І чому ти так тяжко дихаєш , біг кудись чи що?
-Ні сонечко, все добре , я в гостях у дядька Чжуна , не хвилюйся , я повернусь завтра.
-Ну добре бувай
Я скинув трубку і подивився на брюнета , він теж ледь не задихався від нестачі кисню після поцілунку.
-Хто дзвонив?-говорив він мені з червоними щоками опустивши голову.
-Брат дзвонив…Чекай , ти що соромишся?Ах-ха-ха-ха.-я підняв його погляд на мене за підборіддя. – ммм які солодкі і мокрі твої вуста , хочу поцілувати їх ще раз тільки ще пристрасніше… – говорив я хриплим голос пошепки дивлячись йому прямо в очі періодично переводячи погляд на губи.
-Ч-чайльд , н-невже я тобі под-добаюсь?-зніяковіло говорив він.
-Так , я не знав як тобі зізнатись.Але якщо ти вже знаєш , то діло зроблено – переможно говоорив я – хочааа , я надіюсь це взаємно?
-Так – відповів тихенько мій партнер
-Що , що? Вибач я не почув сонечко
-Я..я кохаю тебе!!! – з ще червонішими щоками відповів він мені.
-Мені подобається коли ти ніяковієш)… – після цих слів я знову затягнув його в пристрасний поцілунок з язиком.
Через п’ять хвилин ми відчепились і я запропонувавидо додивитися фільм.Ми додивилися фільм і я мовив потягаючись.

-Ааах~, може вже будемо ліжка розстеляти?
-Добре , я піду підберу нам постіль.
Поки Чжун пішов нам влаштовувати місце , я вийшов на балкон з чашкою кави з думками про те якою буде ця ніч , бо ми вже буквально разом.
-Тарталья , йди сюди!-почув я крик зі спальні.
-Вже йду! – крикнув я в відповідь.
Поклавши чашку на стіл коло балкону  я пішов до спальні.Ставши у дверях дивився на Чжуна в піжамі який стояв на маленькій драбинці щоб дістати до верхньої полиці.
-Коханий , я думав ти вже все розстелив – я підійшов до нього обійнявши за ноги і закопавшись носом у його довге , розпущене волосся яке пахло квітками які щойно розцвіли.

– Я хотів тебе повідомити , що ми будемо спати в вітальній на килимі.
-Добре , тоді пішли в вітальню.
Я взяв його на руки і доніс до кімнати , поклавши його на диван я взяв з рук набір постільної білизни і почав облаштовуватись.Постелив на килимі додадкове покривало для м’якості , простирадло зверху , поклав поряд дві подушки які спирались на низ дивана і зверху накинув звичайне покривало щоб вкриватися.
*Від лиця Чжуна*
Він дбайливо доніс мене до дивану і почав розстеляти покривала , мене приємно здивував цей вчинок , бо сьогодні він гість.
-Може я хоч допоможу?
-Я вже закінчив.
Він знову взяв мене на руки і поклав на застелений килим накривши покривалом і включивши телевізор.
-Дякую)Доречі ти так і будеш спати?В джинсах не зручно…
В цю саму мить Тарталья почав роздягатися , від телевізора ледве падало світло на нього , але я побачив шикарний прес. Я навіть не закривав очі руками як зробила би будь яка пристойна людина хоча він сам винен.Від його спортивної фігури я в думках молився
-Лиш би не встав!Лиш би не встав!Чжун негайно перестань на це дивитися.
Коли рудий зняв і штани мені хотілося кричати як фанатка якогось айдола який показав прес , але просто з червоними щоками повернувся на інший бік..

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь