Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Що ж було після “Свити Королів”?

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Оу, отже це вийшло набагато довше ніж я планувала. Я відповіла на велику кількість
запитань, чи не зайшла я задалеко? Якщо я щось пропустила, дайте мені знати! Також, якщо ви хочете самі пофантазувати, яке все ж таки продовження після закінчення трилогії «Все заради гри», то раджу вам не читати те, що написане нижче.
Спершу, що ж все-таки з 4 книгою? Деякі з вас натякали на продовження, але на жаль 4 книги не буде. Я знаю, я б могла нашкребти вдосталь матеріалу для сюжету, починаючи від довгоочікуваного суду для Аарона закінчуючи змаганнями між новими учасниками команди, але чесно? Я не думаю, що воно того варте. Життя Ніла продовжується, але його історія завершена і я щаслива видихати і відпускати його.
З іншого боку: деякі додаткові моменти чи сторонні історії, які існували ще кілька чернеток тому, вже не є відповідними, там зовсім інший розвиток сюжету, подій чи стосунків. Все, що зараз є, закінчилося, тому, на жаль, ми закінчили щодо побічних історій. Але оскільки я не планую продовження, то можу дати відповіді щодо майбутнього лисят!
Смерть Ріко: Лиси, звісно ж, у захваті від того, що сталося і вони набагато щасливіші
вдавати, що то було самогубство. Розуміючи, хто залучений до цього, вони розумно
висловлюються на публіці або десь ще, де їх можуть підслухати. Також була деяка жахлива реакція Лисів на зламану руку Ріко, але все було зам’яте за певних умов.
У Кевіна зайняло кілька років, щоб вийти з тіні Ріко – роками їх порівнювали, ставили безліч питань , співчуття так і продовжувало сипатися, і Кевін старався грати настільки добре, наскільки це можливо. «Самогубство» Ріко і відставка Моріями допомогли університету Едгара Аллана закрити гніздо Воронів. Звісно ж була суперечка про ціну ідеальності і обсесії та тривога через таку безглузду втрату життя та сил, але зрештою все залягло на дно.
Ворони: відбулася заміна тренера на Майкла Девсона, колишнього Ворона, який тренував команду з Нью-Джерсі. Говорячи про всі суперечки, які виникли в університеті Едгара Аллана, та потребу в зміні іміджу, це все ще не є підходящим для них рішенням. Замість цього, Ворони стають аутсайдерами, хоч і з дуже амбіційним тренером, який прагне більшого, хоча і не розуміє, у що в’язався.
Навіть з відставкою Моріями, Ворони все ще токсичні та плетуть багато інтриг.
Старшокласники пробули занадто довго під крилом Моріями, тому вони не ведуться на нового тренера, а першачки розриваються між гниллю старших і розумнішим підходом тренера. Спливе кілька років, перш ніж вони позбудуться своєї токсичності. На даний момент Троянці є найсильнішою командою.
Побічні моменти: суд над Аароном стався на початку літа. Кас Спір прийшла на суд, але вона не могла дивитися в очі ні Ендрю, ні Аарону, тому що вони ідентичні і тому що Аарон вбив її єдиного біологічного сина. Вона може ненавидіти його за те, ким він став і вчинки, які робив, але він все ще її біологічний син і вона сумує за ним. Вона не готова пробачити Аарону і частину вини перекладає на Ендрю за те, що він ці всі роки мовчав і допустив, щоб це все зайшло надто далеко. Пройдуть роки перш ніж вона напише лист Ендрю. Ендрю ніколи не відповість на той лист і Кас ніколи більше не буде пробувати написати йому.
Лиси: Рішення прийняти в команду 6 нових гравців обернулося справжньою халепою. Лиси пройшли крізь пекло минулого року, що нарешті їх здружило. А зараз з’явилося 6 нових чужинців, які на додачу бачили лише частинку справжньої історії в новинах, що спричиняє проблеми. Старшокласники, звісно, охочіше прийняли новеньких, але Ендрю очікувано тримається подалі. Очікувалося, що Ніл буде своєрідним «містком» між ними двома, однак в нього виникло багато проблем з двома новими учасниками. Кінець-кінцем все налагодиться і Ніл стане віце-капітаном. Після випуску Ден він стане капітаном, хоча пропонували й Кевіну, проте його критика це завжди неприємний досвід.
Після випуску: Жан закінчить навчання з Троянцями, а потім підпише контракт з
національною збірною. Йому пророкують солідну кар’єру, хоча він ніколи не ставив собі за мету потрапити до нац. збірної і його чекає довгий шлях. Тільки четверо з відомої нам десятки Лисів продовжили грати: Мет, Ніл, Кевін і Ендрю. Після випуску вони всі підписують контракт, хоча спершу ніхто не потрапив до однієї і тієї самої команди.
Зрештою, Ніл потрапить до команди Ендрю. Кевін буде першим, хто підпише контракт. Ендрю буде другим, хто отримає пропозицію, але він одразу ж відмовиться. Ніл буде останнім, хто отримає пропозицію, хоча національна збірна наглядала за ним ще з часів фіналу Лисів проти Воронів, коли Ніл був першачком. Кевін надавлює на тренера Кінзі як взнає, що Ніл підписав договір. Тоді Ендрю отримає другий шанс і погоджується.
Кілька чернеток тому, я прописала історію з Рене. Після випуску вона почала займатися волонтерством в Піс Корпс, де зустріла чувака на ймення Еміліо, який теж волонтерив. Вони прозустрічались кілька років, а потім одружилися і виростили кількох діток паралельно займаючись своєю працею. Звісно, ця фінальна версія є чи не єдиним варіантом розвитку подій, де Жан вижив, тому це ще довгий час мало вагомий вплив. Але щоб Рене не робила зі своїм життям, я знаю, що вона щаслива.
Ваймак і Еббі ніколи не одружилися, але вони з’їхалися, коли Ніл був в старших класах.
Ендрю і Ніл (і Аарон): Аарон є достатньо розумним, щоб зробити перший крок на спільних прийомах з Бетсі та Ендрю. На той момент він зрозумів, що Ендрю не розповів Бетсі про Ніла. Але все ж, Ендрю ще довго лютував, коли бачив Аарона і Кейтлін разом в бібліотеці.
Стосунки Ендрю і Ніла не без проблем, але це не триватиме вічно. Вони розуміють один одного, а також вчаться говорити про проблеми, які турбують. Вони не бояться вказувати на помилки один одного. Їхня відкритість один до одного і робить стосунки стабільними. Вони не тримають стосунки в таємниці, але залишають їх приватними, не ділячись подробицями особистого життя ні з ким (окрім Рене звісно, вона має бути впевнена в кандидатурі, яку обрав Ендрю).

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь