Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Щось більше, ніж дружба

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Літо. Всі одинадцятикласники готуються до випускного. За день до нього, Стефко пішов гуляти з Славком.

Під час прогулянки в парку, Славко різко запитав:

-То ти тепер з Лілі?

-Не знаю. – не очікуючи такого питання, відповів Стефан.

-Ви ж терпіти не могли один одного, постійно доводилося вас рознімати. Що пішло не так між вами?

– Одного разу я зрозумів, що вона може стати моїм спасінням. – зніяковіло і пошепки сказав Стефко.

Славко опустив очі, ніби замислився над щойно сказаним. Тоді Стефко штурхнув його і сазав:

-Ей, ти чого? Все нормально?

-Так-так, все добре. Вибач, треба бігти. Зустрінемося на випускному. – поспішаючи відповів Славко.

Стефан хотів попрощатися, але друга уже не було видно на горизонті.

*випускний*

Стефко зайшов у  танцювальний зал і зразу побачив Лілі. Їхні посмішки і рум’яні обличчя зустрілися. Вони розмовляли і про щось перешіптувалися, але хлопцеві не давав спокою той факт, що немає Славка. Після тої дивної розмови він так і не вийшов на зв’язок. І тут заходить Славко, а з ним Каріна (дівчина, з якою він сварився ще частіше, ніж Стефко і Лілі).

Хлопець підійшов зі своєю новою дівчиною до Стефка з Лілі і сказав, показуючи на неї:

-Моє спасіння і моя любов.

Перш, ніж Стефан встиг щось вимовити, ведучий оголосив повільний танець.

Лілі і Стефко кружляли, не помічаючи нічого кругом себе. Саме тоді вони обидва зрозуміли, що весь час були не ворогами і не просто друзями…

 

 

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь