Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Чи можу я запозичити вашу зовнішність, добрий сер?

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Оригінальна робота автора: https://archiveofourown.org/works/28693863/chapters/70346592

! Попередження !
У роботі можливо є нездорові або тригерні для когось теми, тому будь ласка читайте тільки на свій страх і ризик

May I borrow your appearance, good sir?

Джордж сонно розплющив очі, коли його розбудив якийсь галас. Він застогнав, припускаючи, що це його кошеня грається. Він знову заплющив очі перед тим, як запаморочено вилаяти кошеня.

— Кошеня, перестань… час спати. Завтра зіграємо..

Шурхіт тільки посилювався. Звучало так, наче з шафи. Можливо, кіт грався з вішалками в шафі. Як би мило це не було, Джордж хотів трохи поспати.

— Кіті… будь ласка. Тихо!..

Перетасування тільки посилилося, і Джордж швидко почав дратуватися. Він перевернувся на своєму ліжку, готовий схопити кота за загривок і геть від шафи.

Він завмер. Його погляд зупинився на темній загрозливій істоті, що стояла перед його шафою. Він простягнув руку, намагаючись увімкнути лампу на тумбочці. Він хотів перевірити, чи не обманюють його очі.

Коли йому врешті вдалося ввімкнути лампу, м’яке світло освітило темну спальню. Фігура обернулася, завмерши, усвідомивши, що її спіймали. Істота була чорнильно-чорним демоном з гострими рогами, кігтями та крилами, схожими на кажанові.

Його бліді очі пропекли душу Джорджа, завмерши від страху. Крик не виходив з його рота. Коли він відкрив рота, щоб випустити пронизливий крик, демон використав свою магію, щоб затиснути його губи й підняти в повітря телекінезом.

— ХМММ! ХМММММММ! — Джордж спробував закричати, але вийшов лише приглушений крик.

Вираз обличчя демона пом’якшав, наче Джордж був просто поганою дитиною.

— О Боже. Я не думав, що ти прокинешся так рано..

Джордж подивився вниз і помітив, що демон був одягнений у його одяг. Його обличчя швидко спотворилося, змішане як зі страхом, так і збентеженням. Демон швидко підхопив збентеження людини.

— Ох! ти, мабуть, заплутався. Це зрозуміло…

Джордж продовжував звиватися в магічній хватці, поки демон пояснював поточну ситуацію.

— Не хвилюйся, мій друже. Я не збираюся приносити тобі нічого поганого. Боюся, я не можу надати жодних конкретних подробиць свого плану, але все, що вам потрібно знати, це те, що мені потрібно позичити ваше тіло та облік на непередбачений час.

— Хммм! Джордж знову спробував скрикнути, коли демон витяг рулон клейкої стрічки й почав обмотувати його навколо голови. Тоді демон почав стримувати його зап’ястя та щиколотки, обов’язково обмотуючи товсту стрічку кілька разів.

— Хм! Хмм! ХМММММ! — запротестував Джордж, коли його стримали й замовкли стрічкою. Очі Джорджа розширилися від шоку та страху, коли яскравий спалах охопив темне тіло демона. Коли він вийшов, очі Джорджа розширилися ще більше, цього разу від жаху.

Демон викрав його зовнішність! Тепер він був у образі Джорджа, і боже, це було моторошно. Це було як дивитися в дзеркало.

— Набагато краще, чи не так? — насмішкувато спитав демон, змусивши Джорджа гнівно нахмурив брови. Він знову почав боротися, вигукуючи нецензурну лексику через плівку. Його лють спалахнула ще сильніше, коли демон просто розсміявся з його маленької істерики.

Демон клацнув пальцями, і з повітря з’явився великий речовий мішок. Джордж перестав боротися, але лише на мить. Він швидко почав бити й кричати знову, як тільки зрозумів, що мало статися зі згаданим речовим мішком.

— Тепер ти не хвилюйся, маленька головонька. Поки новий і вдосконалений Джордж вийшов, мій хороший друг буде дуже добре піклуватися про тебе!

— Хммм… — заскиглив Джордж, коли кілька солоних сліз потекли по його обличчю, коли його згорнули й запхали в сумку.

Демон лише посміхнувся, хлюпаючи носом свого полоненого, перш ніж закрити сумку. Коли речовий мішок підняли, чоловік усередині міг лише звиватися, облизувати скотч, що закривав його рот, і плакати.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь