Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Частина 1

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading


Зовсім не просто буди сином диявола. Ні, не по тим причинам, які багато могли б припустити, наприклад, що він поганий батько чи то, що він придбав тебе вельми сумнівними методами.

 

 

Це могло бути недалеко від істини. По-перше, мій батько був зовсім не таким, як його зображували люди не було ні рогів, ні хвоста.

З погляду яким він був батьком, він любив тебе всією своєю істотою.

 

 

 

Я також був створений богом, а не народжений сам собою. Я з’явився на світ незабаром після того, як Люцифер був кинутий у Пекло. Бог відчував себе трохи винним за те, що він зробив з моїм батьком, але не настільки сильно, щоб просто витягнути його з Ада або винести якесь інше рішення. Бог створив мене: чорне волосся в короткій стрижці з начосом, темне як у батька очі, яке в гніві стає червоним. Ні, я не був дитиною, коли мене відправив у пекло мій добрий старий дідусь, мені було 16 на вигляд

 

Він дав мені повний знання мозок, кожен шматочок моєї сімейної історії аж до моменту мого створення був у моєму мозку, звичайно у мене не було жодних реальних спогадів про моїх численних дядьків і тіток, тому що нікого з них не зустрічав.

 

Я не міг вирушити з пекла, та я й не хотів.

 

Після кількох десятиліть які я провів у пеклі, він уже не здавався таким страшним у мене були добрі стосунки з батьком та його правою рукою Мейзікін.

 

У міру того як час тривав роки перетворювалися десятиліття, десятиліття на сторіччя, століття на тисячоліття і так далі. Мої здібності були такі ж, як і у батька, я міг бачити бажання людей. Також я безсмертний.

 

Незабаром усе вже перестало дивувати в пеклі. Але мене по-справжньому здивувало, коли мій батько сказав збирай речі, ми їдемо у відпустку.

 

Я думав він з глузду з’їхав. Але виявилося, він був серйозним. Від однієї думки про поїздку на землю, моя голова наповнилася хвилею емоцій, хотілося швидше приїхати на гору.

 

І ось я з батьком і Мейз вирушив на землю.

 

З того моменту минуло вже п’ять років, чесно кажучи, спочатку Люцифер був дуже дбайливим, надмірно дбайливим.

 

Це означало, що перші кілька років ти рідко залишав люкс заради навчання або світського життя. Але це не завадило мені потай вибиратися з будівлі кожну другу ніч минулого року я таємно вступив до старшої школи неподалік люксу за допомогою Мейз та деяких фальшивих документів.

 

Все я пішов, я захопив скейтборд і поспішив вниз по сходах тримаючи його в руці готуючись це до школи не знаю точно чому сьогодні не був таким рутиним як ви спочатку думали.

 

Ти приходиш у школу вкладаєш скейт у рюкзак пробираєшся через галасливий хол до своєї шафки та кількох друзів, щоб надолужити упущене у вихідні

 

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь