Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Частина 1

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Сем сидів у кріслі, широко розставивши ноги, колінами упираючись у жорстку тканину сидіння. Сьогодні їм із братом треба було йти на завдання в офіційних костюмах, знов зображуючи агентів ФБР. Молодший похмуро уткнувся поглядом у дерев’яну підлогу, розглядаючи дрібні тріщини між половиць. Йому насправді тиснули всі ці класичні костюми, а сидіти і чекати ще й Діна, який довго перевдягався, було страшенно нудно. Сем глянув на наручний годинник, потім перевів погляд на стелю і бічним зором помітив босого Діна в дверному отворі. Старший був майже зібраний, крім взуття та піджака.
Зустрівшись один з одним поглядами, Сем запідозрив щось недобре. На щоках у старшого красувався легкий рожевий рум’янець, дихання почастішало, а руки раз у раз хаотично смикали край м’ятої сорочки.
— Тільки не кажи, що тобі закортіло перед виходом, — суворо промовив молодший.
Дін зробив пару дрібних, неквапливих кроків до брата і зазирнув у вічі. Сему стало страшно від усвідомлення того, що його старший брат знову прагне сексуальних втіх. Не те, щоб йому не подобалося йому догоджати, просто Дін любив це робити зовсім іншим способом. І цей спосіб здавався молодшому, хоч і досить збуджуючим, але й почасти моторошним. Йому хотілося дарувати братові любов і ласку, а Дін вимагав принижень упереміш з болем.
— Ти виглядав дуже гарним, коли одягався, і я не зміг стриматися, – руки старшого розстібали кожен ґудзик з манією в очах, які так само, не відриваючи погляду, були направлені в Сема.
Біла сорочка акуратно впала на підлогу, розпластавшись під ногами старшого. Від нього віяло хвивістю, жадібністю і не прихованим бажанням.
— Ти впевнений? Нам вже треба виходити, — Сем виставив руки вперед, намагаючись зупинити пориви старшого брата.
— Я дуже, – невелика пауза, – дуже хочу, – останні слова Дін розтягнув у широкій усмішці.
Опиратися бажанню молодшого було б помилкою, яка могла вилитися в безперервний потік ниття і образу у бік іншого. Семмі на пару секунд поринув у ті самі моменти, коли відмовляв Діну, згадуючи якою тільки тварюкою і мерзотністю його не називали. А перевіряти словниковий запас старшого цього разу йому не хотілося.
Він підійшов до Діна і обвів рукою шию, до почервоніння кісточок, стиснувши її. Дін слабо хрипнув і проковтнув слину, напруживши кадик, що є сили. Сем знав, що братові подобається. Він ще сильніше стиснув шию старшого, відчувши легке пульсування від вен біля горла. Сем нависав ніби велика потужна гора, підборіддя було нахабно скинуте вгору — все як хотів його улюблений брат. Гарячі тіла впритул притиралися один до одного, створюючи пелену божевілля крізь спотілий одяг. Не дивлячись на схильність до ніжних пестощів, молодший був змушений іноді грати роль владного та безжального пана, втішаючи пристрасті старшого.
Він підняв тіло брата, тримаючи долонею шию, доки не відчув як п’яти того відірвалися від підлоги. Одним різким рухом він відштовхнув Діна на підлогу, побачивши, як його тіло з гучним звуком впало на старі дерев’яні мостини. Старший одразу ж став на четвереньки, як йому й подобалося, однією рукою потираючи підбитий лікоть. Спина прогнулась, випнувши округлий зад, повністю натягнутий чорними штанами. Здавалося, що він майже непомітно виляє нею, чекаючи приємних відчуттів. Молодшому подобалося дивитися на дуже короткі рухи задниці Діна, коли той горів бажанням.
— Знімай штани, – випалив Сем.
Дін, тремтячими від збудження руками, припустив штани разом з нижньою білизною, оголюючи свої половинки. Сем уважно дивився за рухами старшого, фокусуючи погляд то на спині, покритій дрібними краплями поту, то на блаженному обличчі, що дивилося вниз. Йому подобалося бачити, як братик знемагає від бажання, ерзаючи на підлозі. Молодший зняв свої туфлі, акуратно склавши в них шкарпетки та підійшов ближче до Діна. Окинувши поглядом цікаву картину, в якій брат був його єдиною метою, Сем помітив вологість на проході Діна.
— Ти вже змащував себе? – з грубістю в голосі спитав Сем, великим пальцем ноги проникаючи в тугу вологу дірочку свого брата.
Дін промовив короткий стогін, кивнувши головою.
— Я дозволяв тобі це робити? – ще грубіше запитав Сем, повністю засунувши великий палець ноги всередину. Він зробив пару акуратних рухів туди і назад, розтягуючи кільце сфінктера. Від мукання брата тремтіння розносилося по тілу і віддавало приємним поколюванням в зону ноги.
— Я знав, що ми поспішаємо, — старший подивився спідлоба на молодшого, боляче вигинаючи шию в бік, — спробував підготуватися.
Повітря розсік різкий дзвінкий звук ляпаса, що прямував на щоку Діна, залишаючи за собою яскраву червону позначку на красивому, злегка зляканому обличчі. Він закричав від несподіванки і доторкнувся рукою до щоки, що горіла.
— Більше ніколи не смій чіпати себе без мого дозволу чи ти хочеш, щоб тебе покарали? — усмішка Сема хижо вигнулась убік, відкриваючи рівний ряд зубів, у погляді виявилася хіть, що так уперто ховається за грубими діями. Йому навіть сподобалося те, як Дін, зголоднівши, волав про покарання, задихаючись під власними словами.
Сем вийняв зі своїх штанів шкіряний ремінь, провівши по щоці Діна металевою пряжкою, обпалюючи холодним металом почервонілі щоки брата. Старший дивився наче полонений чарами, не відводячи погляду. Іноді на нього могла наринути шалена хвиля збудження і йому потрібна була порція грубостей від Семмі. Почуття повного безконтролю над собою та ситуацією занурювало його в екстаз, не порівнянний ні з чим. Ні, Дін любив приймати й ніжність від молодшого брата. Йому подобалося, коли його цілують, гладять по обличчю шорсткими пальцями і говорять приємні ласкаві слова, пробуджуючи в душі тільки найщиріші почуття. Він бажав цього так само сильно, як і принижень з боку молодшого. Дін знав, як Семмі ненавидів бити його, пересилуючи себе щоразу, заносячи руку ще для одного ляпаса. Молодший теж не заперечував того, що побачивши такого покірного Діна, в нього встає член всього за пару секунд, але принижувати свого брата йому було вкрай важко. А старший вимагав все більших і більших виточень, не задовольняючись простими різками або грубим сексом у якомусь підворітті. Семмі зрозумів, що старший повністю залежний від цього і йому буде мало, щоб той не придумав.
Шкіряний ремінь плавно ковзав по спині старшого, залишаючи за собою тремтіння по тілу. Дін здригався чи то від передчуття, чи то від шаленого всепоглинаючого збудження. Сем застебнув на шиї Діна шкіряний виріб, спеціально зробивши сильний, до болю затискач, відчуваючи як старшому доводиться ловити повітря не тільки носом, а й ротом. Жадібними дрібними вдихами Дін вловлював повітря, що сперлося. Молодший закріплював ремінь, очима намагаючись упіймати погляд, затуманених від задоволення. Старший інстинктивно хитав стегнами туди-сюди, явно цявлявши член у своїй дупі. Повіки тремтіли від насолоди, а з рота так і сочилися рвані хрипи. Єдине, що тішило Семі – це те, що Діну було добре, та й власний стояк як ніяк, але надихав на продовження.
Молодший потягнув вгору ремінь, змушуючи Діна перекинути голову. Приглушене світло в кімнаті робило обстановку лише хтивішою, відтіняючи помаранчевим світлом усі вигини чудового, такого рідного тіла.
— Хочеш покарання? — хитро запитав Семмі, підставляючи ступні для поцілунків.
Дін, схиливши низько голову, спершись плечима на підлогу, обхопив губами великий палець ноги брата, який щойно був у його задниці, і жадібно почав смоктати, облизуючи кінчиком язика улоговинку між пальцями. Він цілував ступні, мукаючи нечленороздільне «так, пане».
Сем вирішив, що цього разу треба вигадати покарання, упершись більше не на фізичні приниження, а на моральні. Він підтягнув ремінь так, щоб голова Діна була на рівні його паху, кінчиком носа притискаючи його до члена, що встав. Колінки старшого грубо впиралися в підлогу, залишаючи на них червоно-сині сліди, а руки трохи припадали до стегон Семмі. Дін глянув з-під вій на свого пана.
— Яка ж ти хтива повія, – Сем засміявся, розносячи сміх по маленькій задушливій кімнаті, — Так сильно хочеш мого члена.
Опинившись впритул пахом до губ Діна, молодший штовхнувся стегнами, підставляючи тканину штанів для поцілунків його коханого. Дін втягнув повітря всередину, відчуваючи запах збудження від свого пана, виловлюючи жар на своїх губах від нього. Старший поцілував через тканину штанів його член, ніжно вимальовуючи язиком малюнки по ньому. Він залишав дрібні поцілунки, хвилювавши свою уяву наступними діями. Семмі якомога сильніше притис його обличчя до паху, змушуючи Діна нетерпляче ловити повітря своїм вологим ротом.
Нарешті, відступивши від старшого, Сем змусив того поповзти рачки з напівспущеними штанами прямо в туалет. Слухняний брат покірно пересував ногами по підлозі, чіпляючись щоразу за нижню частину штанів. Сем підначував старшого словами, які могли ще сильніше розігріти його бажання. За кілька років такої практики він навчився вибирати саме такі слова, від яких член Діна тремтів, спливаючи новою порцією еякулянту. Проходячи вузьким коридором, Сем крізь зуби шепотів: «мій розпусний братик», «ненаситна підстилка», «брудна повія». Всі слова промовляв повільно, квапливо, пробуючи кожне з них на смак. На все це Дін лише погоджувально мукав, видавлюючи зі своїх вуст стогін.
— Так, пане, — підтверджував старший крізь хрип.
Обличчя від нестачі повітря почервоніло, вени на лобі почали проступати невеликими опуклостями.
Семмі завів його в туалет і підвів до унітазу, схиливши голову над ним. Дін спробував підняти погляд на молодшого брата, але його грубо штовхнули назад, впустивши обличчя в туалет.
— Ти ж хотів покарання? — з усмішкою питав Сем, — Ти ж брудна повія, тому тобі й слід вичищати такі замизкані місця, — він сів навпочіпки, обхопивши двома пальцями підборіддя Діна, — Висовуй свій язичок і берися за роботу. Я хочу, щоб тут було чисто.
Сем знав, що вбиральні готелів не славляться чистотою і навіть йому було бридко від такого становища тут. Все ще навпочіпки, він однією рукою доторкнувся до паха Діна, відсунувши щільну резинку боксер, що стримується бажанням Діна. Молодший відчув, що той усе ще дуже збуджений.
— Який же ти бридкий, – процідив молодший, — Навіть вилизування унітазу тебе збуджує.
Сем швидко став на ноги, долонею не сильно вдаривши старшого по потилиці. Він помітив легке тремтіння Діна, який несміливо витягав язик на зустріч брудному туалету. Спина вигнулась угору, старшому стало дуже гидко, хоч він і непокірно піддавався молодшому.
— Ти не хочеш виконувати мої накази, тварюка? — Сем дав дзвінкий ляпас старшому, — Ні, пане, – Дін виглядав похмуро, здалося ніби на очах ось-ось виступлять сльози.
Семмі часто знущався з старшого, дозволяючи собі бити того до синців. Він міг говорити на нього будь-які гидоти, називати його наймерзеннішою тварюкою, але Дін ніколи при таких розкладах не починав кривити губи в жалості до себе. Молодший уперше за ці роки не міг впізнати свого брата, який так пристрасно бажав постійних принижень. Невже його Діну стало гидко?
Сем натиснув на потилицю старшому, зануривши голову в туалет. Дін схлипнув, спочатку тихо, потім голосніше і тіло затремтіло. Краєм очей Семмі помітив, що член у того все такий же напружений, як і в нього, в принципі. У голові були сумніви щодо правильності своїх дій. Він усе не міг зрозуміти, чи подобається таке Діну і той пхикає просто з настрою, чи йому глибоко гидкі такі моменти. Сем спостерігав за неквапливими, повільними рухами старшого брата, який ніби вичікуючи час, висовував свій вологий язичок. На спині у того виступив піт, рясно покриваючи плечі та верхню частину попереку. У кімнаті стояв задушливий запах поту та сечі, перемішуючи із запахом чистого одягу. Все це хвилювало нутрощі братів, змушуючи грати в ці хаотичні безглузді забави.
Дін, ледве стримуючи блювоту, намагався не заглядати в зелені очі молодшого. Він точно розумів, що ситуація збуджує його, але Семмі ще ніколи не змушував робити його такі суперечливі дії. Його лякало, що, можливо, молодшому починають подобається такі речі, і він вигадує витончені покарання через це.
Дін торкнувся язиком білої поверхні туалету, втягнувши носом запах сечі. Блювотний напад відчувався вже близько, підступаючи до горла, видавлюючи з нього слабкі хрипи. Спочатку кінчик опустився на поверхню, а потім і цілий язик, відчувши на собі солоний присмак.
— Лярва, – зашипів Сем, відвернувши голову старшого від туалету, прямо подивившись у перелякані очі, — Невже ти такий кінчений, що готовий принижуватися таким чином? І все це заради моїх наказів?
Дін коротко кивнув, соромлячись підняти свій погляд на пана. Вперше за довгий час він відчув себе бридко.
Та й Сем зараз по-справжньому розлютився, відчуваючи як під шкірою починає закипати кров. Обличчя почервоніло, а очі почали сяяти шаленством. Швидше за все, він сердився не на брата, а на себе, щопридумав таке покарання. Брат би не хникав, якби зараз отримував тридцяту різку, а потім перебинтовував собі рвані рани прямо на круглих сідницях.
Сем пересунувся до заду молодшого, сміливо відсунувши штани до колін і приставивши головку свого збудженого члена до проходу брата, однією долонею обвивши тому шию. Він натягнув його до краю, вигнувши старшому шию так, щоб бачити його зіниці. Здалося, що у відкритих очах він побачив німе «дякую» за рятівний маневр.
Сем не церемонився зі старшим, грубо увійшовши по самі яйця в його вузьку, припухлу від розтяжки дірочку. В обох одразу ж вирвався протяжний стогін, відбиваючись від кахельних стін, зникаючи десь у відкритому вікні.
— Ти шльондра, – крізь стогін промовляв молодший, насолоджуючись вузькістю тіла під ним, – Заради сексу ти готовий навіть на таке, — Дін насилу ковтавав слину, намагаючись впоратися з незручним станом його шиї та спини.
Семмі без сорому робив швидкі, ритмічні ривки в брата, стискаючи до почервоніння шию старшого. Дін відчував як затиснутий у штанах член ерзає по тканині, створюючи приємну знемогу в тілі. Він зосередився тільки на своїй насолоді, надаючи Сему податливе, згодне на будь-які рухи, тіло.
Старший, не заплющуючи очі, спостерігав за гарячою картиною брата, який потихеньку почав повилювати задом на зустріч швидким рухам. Кімната була заповнена постійними зітханнями й стогонами впереміш із шльопаючими звуками.
— Ще, пане, – тихо промовив Дін, — Будь ласка, ще.
Семмі зрозумів, що старший зараз кінчить, дивуючись тому, що той робить це без рук, просто притискаючись членом до тканини сповзлої спідньої білизни. Молодшому лестила думка, що в сексі з ним Діну не потрібні руки та зайві рухи для того, щоб кінчити.
Наскільки можна, Сем прискорив свої рухи, створюючи звірину швидкість у махах стегнами. Він відчував як тремтів його улюблений брат, обрамлений насолодою. Бачив, як зіниці закотилися зовсім вгору, оголюючи дві білі очниці.
Дін стиснув руки в кулак, здавлюючи ноги і злегка підкидаючи стегна нагору, назустріч напруженому члену свого брата. Оргазм навалився на нього з дивовижною негоєю. Від слабкості та задоволення в тілі, він не помітив, як Сем підняв його на коліна, приставивши до його пухких губ збуджений, помокрілий член.
— Облизуй, – наказав Сем.
Він присунув член прямо до рота старшого, двома пальцями мастурбуючи червону головку. Старший побачив велику білу пляму між ніг на чорних штанах свого брата. Заспокоєне обличчя Діна з відкритими очима говорило саме за себе і Сему ставало від цього тільки приємніше.
Дін висунув язик і облизнув голівку, пройшовши кінчиком вуздечкою. Він затримав язик на ній на кілька секунд, відчуваючи як пальці Сема трохи чіпають його ніс під час своїх маніпуляцій з членом. Рука молодшого грубо стискала коротке волосся старшого, притискаючи обличчя до паху.
Дін зробив ще пару облизуючих рухів язиком, ніби смоктав не член свого брата, а смачний чупа чупс. Сем закинув голову назад, відчувавши тремтіння по тілу, і відчувши наближення оргазму, засунув свій член глибоко в рота братові. В’язка рідина вдарила тонкою струмкою у горло Діна, виливаючись із країв губ. Старший подавився, висловивши стогін протесту і Сем відпустив його волосся, звільняючи рота. Обидва брати присіли на підлогу, спираючись на холодну чавунну ванну. Сем відчув, як холодом обдало спину, змушуючи крутитися на місці. Він допоміг Діну сісти поряд з ним, повернувши до себе його обличчя. Старший був до знемоги втомлений, очі не піднімалися на нього, він усе намагався відвести їх убік.
— Вибач, любий, — він припав до губ старшого, дозволяючи собі вилизувати язиком краплі своєї ж сперми на куточках губ брата, що залишилися, — Я не повинен був змушувати тебе робити це. Просто, — Сем не встиг домовити, пірнаючи у свій вир пам’яті.
Він згадав як вибачався перед старшим за кожен удар на початку їх «ігор», за кожне погане сказане їм слово. Згадалося, як цілував кожен поріз і шрам, вимовляючи своє мільйонне «вибач». Тільки все ніяк не міг зрозуміти, відколи для них стало це буденністю і чимось нормальним. За рік він зробив єдине вибачення прямо зараз за свою примху з вбиральнею, але більше вибачень він не міг згадати, навіть коли розсік йому ліву щоку до глибокої рани, яка ще загоювалася кілька тижнів.
— Все в нормі, нам треба в душ і на завдання, – суворо відповів Дін, намагаючись підвестися і безглуздо натягнути на себе забруднені штани.
Не дивлячись на всі втіхи в ліжку, він так і залишався його старшим братом. Звиваючись під Семмі, заковтуючи його член або отримуючи чергову порцію різки – він все одно залишався його старшим братом, який завжди намагався тримати себе в руках, наставляти по життю і просто дружньо спілкуватися з ним у машині на різні теми.
Сем іже звик, що після грубих втіх, Дін знову перетворювався на звичайного чоловіка, люблячого брата, але ніяк не коханця. І Сем чекав тих моментів, коли Дін приповзе до нього на колінах, відчуваючи спрагу до нової порції принижень, і молодший, звичайно, погодиться на це.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь