Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Все тільки починається

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

А що якщо? Якщо в 2012 році ніхто на Землю не нападав… Якщо обставини так склалися, що Локі вирішив захопити Мідгард саме в 2022 році, але потрапив він не до Нью Йорку, а в країну, де живе найволелюбніший народ – Україну. Ніби нам тут рятувальників “Асвабадітєлєй” і так не вистачає.

Заглибимось трішки в історію і повернемося назад… Так склалось, що знайшовши так званий тессеракт, агенти ЩИТа не придумали нічого кращого, аніж сховати його десь подалі від допитливих очей. Треба було знайти місце, де мало хто буває, куди просто так не ходять, і де на довго не залишаються. І як не дивно, дуже швидко це місце було знадене. Ідеальне для такого дивного предмета, як тессеракт. Воно знаходилось в Україні. Так звана Зона Відчуження, або по простому Чорнобиль. Туди і доставили цей голубий кубик,в невеличкий будиночок біля Рудого лісу, щоб він чекав свого часу…
Час ішов і ось на дворі 2022 рік… М’яко кажучи події, що відбуваються в ці часи погані, хоча думаю можна навіть сказати, що відбувається тотальний пиздець. Хто б міг подумати, що в 21 столітті може бути така війна. Звичайно були і гарні новини, як то про гопників, чи циган, які перейшли з коней на танки, не поганий такий кар’єрний ріст. Але це краплина в потоці безкінечних новин про напади, вибухи та вбивства. Думки людей були далеко не про “голубий світильник”(насправді дуже корисна річ в хазяйстві, можна економити на ліхтариках і світлі), що залишили тут американці колись там(таке відчуття, що вони і самі про нього забули). Проблем було і так по горлянку. Ось всі і прогавили раптовий викид енергії і появу ще однієї проблеми, в лиці асгардського бога.

Звичайно, тількиноприбувший думав, що такий артефакт як тессеракт, будуть берегти, як зіницю ока або, що хоча б один охоронець(якого можна буде завербувати) буде поряд, але ні. Нікого. Абсолютно порожня кімната, лише дивний і неприємний звук сирен зустрічав гостя. В нього голові промайнула, думка, що все ж таки не все так просто і цей звук – сигналізація, що зараз всі прибіжать сюди і можна буде почати “веселощі”. Хвилина спливала за хвилиною, але ніхто так і не прийшов. Тому богу прийшлось йти самому, шукати, хоча б когось…

Вийшовши з будівлі, асгардець пішов по дорозі і ось, через деякий час, перед ним з’явився ліс(да-да, той самий Рудий ліс, думаю боги не бояться радіації, якщо це не так, все закінчиться досить сумно). В око зразу впадало світло десь там далеко, в глибині. Отже, потрібно рухатись туди(може всі там ховаються? Раптом агентам не вистачає радіації вкрові, ось вони і вирішили на свіжому повітрі в лісочку посидіти). Достатньо наблизившись до світла, бог побачив галявину, посеред якої палахкотів вогонь, навколо було багато сміття, десь збоку валялися грязні лопати, а на поваленому дереві сиділо четверо мідгардців(із тих, кого не хвилює відсутність сірої речовини в черепній коробці).

–Да я вам говорю, никакой радиации здесь нет, это ложь которую придумали бандеровцы, чтобы мы сюда не шли, я слышал что в 40их здесь окопы копали и ничего, все были живы и здоровы, поэтому ничего страшного здесь нет… –провадив один з них, поки інший розливав по стаканчикам якусь прозору рідину(в Рудому лісі алкоголь має особливий смак, всі це знають) – А мой знакомый сказал что в каком-то городе, Конотоп вроде, вообще ведьмы бандеровцам помогают.(ага, самого Степана Бандеру воскресили,Шевченко наступний)

«Відьми?» –  пронеслося в голові бога. «Мати в своїй армії сильну відьму корисно, потрібно знайти той Конотоп»(еххх, Локі, ти був класним, був).

Тессеракт в руках Локі почав яскраво світитися, в усі сторони посипалися іскри, і ось бог увійшов у портал. Залишивши спантеличених, не на жарт, випиваючих. Останнє, що він почувперд тим як остаточно зникнути викрик «Вы это видите? Говорю же, что здесь на Украине творится всякое необъяснимое, думаю это еще один новый вид оружия…»(була біологічна, а це “божестевенна” зброя, скоро на всіх телеекранах великої і немитої).

 

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

4 Коментарі на “Все тільки починається