Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Це ще не початок серйозних пригод…

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Ви падали приблизно хвилин 5, але за цей часс ви вже встигали трошки поспати.

– Елі ти спиш? – після свого 2-ох хвилинного сну ти запитала Елі

– Сплю.. сплю – та після його відповіді й так і в сонному стані, він знову заснув.

– Добре нехай спить – та після своїх слів ти почула декілька криків, але там були як і жіночі так і чоловічі. Та після їхніх криків ти впала на щось наполовину тверде, та знепритомніла.

 

 

~~~~~~У Нев’ю~~~~~~

 

Після того як ти впала пройшло не знати скільки часу, тоюі здається що пройшла вічність. Ти встала, на якійсь недо-землі, яка була не коричневого кольору з зеленою травою, а з фіолетовою землею з якоюсь незрозумілою травою в чорному кольорі. Ти встала на ноги та побачила деяких блогерів які були на Маніфесті, та вони виглядали як.. мертві?… Ти успокоїла себе тим що вони могли просто теж впасти та знепритомніти. Нарешті ти згадала Елі, ти понеслась до неї.

– Елі вставай! Ми в Нев’ю!!! – будила його ти старалася несильно, але від твого шоку було трішки сильніше.

– Встаю, встаю… СТОПП! У НАС БУДУТЬ ПРИГОДИ?? ПРИГОДИ!!! – почав проходити в свій звичайний стан Елі

– ТАК! ПРИГОДИИИ!!! – та ти почала повторювати його стан

– ЮХУУУУ!!! УРА, УРА УРААА!!!!

– Добре, пішли будити БЛОГЕРІІІВВВВ!!! – та ти пощала неголосно пищати від радості того що ти можеш торкнутися та побачити блогерів-міліонників.

– Блогерів? Це хто – запитався Елі

– Уууууу, значить не зрозумієш, окей не будемо витрачати час, пішли Поліну будити – сказала ти та зразу показала жестом щоб вона йшла за нею.

– Поліна вставай – почала ти їх будити та вона одразу встала

– Ммм… Такий крутий сон був… – почала вона перше говорити ще сонно, але потім коли обдивилася та побачила чорну траву вона проснулась

– СТОП!!! Де я і хто ти?! – віддалявшись від неї почала вона говорити вже з насторогою та вже усвідомлено.

– Ехх, довго пояснювати. Пішли інших будити. – сказала ти та показала їй жестом “пішли”

– Ну окей, я до Антона – сказала вона вже успокоївшись вона пішла до Антона, вони йшли разом бо твій вибір був за Пухнастим вовком. Але як ви потім замітили вони були приблизно в 4 метрів від одне одного.

– А чого вони лежуть як мертві? – нарешті випихнула з себе якісь слова Поліна

– Просто головою стукнулись, ти теж так виглядала. Але до жива ж? – сказала т/і дивлячись то на лице то на чорну траву

– Ну так… Добре я побігла – та зразу Поля побігла до Антона.

Після цих всіх будінь всі питани однакові питання як “Хто такий Елі?” або “Де ми?”. Тому ти вирішила щоб усі сіли в коло, та ти все розказала.

– Давайте сідаємо в зручні пози, і я все розкпжу що знаю.

– Нарешті, я вже немав терпіння чекати – сказав Едісон

– Якраз так само – зразу сказав Данкар

– Добре давайте, я починаю… – після слова починаю вона почала розказувати все що вона знає.

 

Блогери дивились на неї як діти… на кришталеву споруду, яка була здавалася майже з дорогоцінного каміння.

Дивилися і більше з якою фантастичною річчю в них запалювалися вогні, та це полум’я горіло більше з ще крутезними штуками.

 

 

Після цього довгого говоріння ти нарешті завершила.

– Ну як? Вірите? – запиталася т/і поглядаючи в ці ще шоковані очі з полум’ям.

– Ні, зовсім немає – сказали всі

– Ну окей… – та після цих слів зверху на небі відкрилося якесь коло та почало щось падати, якийсь планшет покрито полум’ям, та посередині кола земля стала червоною, а трава напівпрозорою. Це впало, та був жахливий звук який не описати, на скільки він був жахливим…

– ААААААА… Оу, тут нічого не горить? – кричала т/і

– Бачиш ні – сказав Брайн

– Це нечайно не цей планшет який був в того… як його… Нерта! – запитала Ліана

– Дуже схоже – підтвердила карамбейбі з данкаром

– Це він… О СМС-ка – після того як ти нажала на нього він розблокувався, та прийшло повідомленя, та після того як вона розблокувала цей “планшет” підлетів Елі.

– Куку, що ви тут? ООО, це ж компшет Нерта! – сказав Елі показуючи лапками на нього

– Шо? – запитав Брайн

– К О М П Ш Е Т, Компшет це ваш величезний “планшет” – розказував Елі Брайну літаючи навколо нього

– А окей, давайте вже читати смс – сказав Брайн та почав дивитися на той компшет

– Окі докі – ти зразу після слів Брайна відкрила повідомлення, та всі почали читати цого вслух

“Привіт дорога Т/І, та блогери які можливо читають це теж.

Це Нерт, та надіюсь Елі пояснив що це за компшет. Окей, дарую вам його, але акуратно!

Тому що він може викликати кінець світу!

А він вам для телепорту на інші всесвіти/галактики/планети

Ваш цар всесвітів Нерт”

– Елі у нас починаються серйозні пригоди…

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь