Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Хтось прийшов

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Це місце зовсім не подобалось Місі. Знаходження одною на цілому поверсі непокоїло дівчину. Звичайно, в цьому були плюси — величезна територія належала лише їй. Проте, не все так добре, як здається. Якщо з Місою щось трапиться, ніхто не встигне прибігти на допомогу, особливо Лайт, хлопець, якого так любила блондинка.

Рюзакі нібито навмисно виділив кімнату її коханому на сім поверхів вище самої Міси. Модель намагалася домовитись з детективом, але той не йшов на компроміси. На диво, Лайт вирішив не сперечатися з L, залишивши все як є.

Ці думки не давали Місі заснути, тому вона присіла на ліжку, задумливо дивлячись у вікно. Нічне Токіо притягувало своїм магічним видом. За цим можна було спостерігати годинами, але дівчина не любить довгий час сидіти на одному місці.

Блондинка піднялась з теплого ліжка і тихо, майже безшумно, вийшла в коридор у домашніх капцях. Озирнувшись, Міса пішки спустилася на перший поверх, де зазвичай кожного ранку збиралася группа розслідування діла Кіри.

Амане попрямувала саме туди, бо знала, що у кімнаті завжди є солодощі, які так полюбляє Рюзакі. Дівчина зараз би не відмовилась від полуничного тістечка з заварним кремом.

Так само безшумно Міса пробиралася по нічній будівлі, сподіваясь нікого на своєму шляху не зустріти. Не хотілось вигадувати, що вона забула внизу так пізно. Можуть подумати, що дівчина вирішила втекти.

Нарешті дійшовши до місця призначення, Міса відчинила двері без жодного звуку і тихесенько зайшла всередину, повернулася до заповітного столику з тістечками, про які мріяла весь вечір.

Проте не встигла вона взяти жодного смаколика, як здивовано скрикнула. На Місу іронічно дивились два чорних ока.

— Рюзакі?.. — дівчина не очікувала зустріти детектива у такий час, — А я попити прийшла.

Міса не знала, чому виправдовується перед цією людиною, але блондинка завжди всім каже, що сидить на строгій дієті, а тут приходить за солодощами серед ночі.

L відвернувся від дівчини і пройшов до своєї улюбленої канапи, перед яким стояв ноутбук транслюючий усі камери, що знаходились на поверсі Лайта. В руках детектива буле невелике відерці з морозивом.

— У тебе в кімнаті стоїть кулер з водою,— не дивлячись на Місу, глузливо відповіл Рюзакі. — чи ти прокралася сюди, щоб помилуватися мною і це лише глупа відмазка?

— Насправді я прийшла за тістечками, — сором’язливо сказала Міса, вже шкодуючи, що прийшла.

Блондинка підійшла до столику з їжею, взяла найбільший шматочок того самого тістечка і сіла поруч з детективом.

— Чого не спиш?, — все ще дивлячись в ноутбук, запитав Рюзакі.

— Не можу заснути, знаючи, що Лайт так далеко, — L закотив очі, але промовчав, а Міса продовжила, — Чому ми не можемо жити на одному поверсі?

— Ви обидва підозрювані у справі Кіри. Якщо будете жить поруч, будуть величезні проблеми. Ви ж не дурні і удвох можете створити апокаліпсис, а цього нам не треба. Тому ви і знаходитесь так далеко.

Рюзакі пояснював повільно і просто, сподіваясь, що Міса відстане від нього з цим питанням.

А дівчина у цей час сидячи поруч з ним, мовчки їла свої солодощі, заради якої довелося залишитися наодинці з цим чоловіком. Чомусь біля Рюзакі було спокійно і комфортно.

Вони довго просиділи мовчки біля ноутбуку, дивлячись на екран, поїдаючи улюблені солодощі і іноді перекидаючись парою фраз.

За весь цей час Міса жодного разу не згадала про Лайта, якого увесь час до цього не могла забути.

Незважаючи на те, що транслювався поверх Ягамі-молодшого, у спальні, де знаходився чоловік, камери не було, тому дівчина забула, за ким дивився Рюзакі.

Міса мимоволі закрила очі і легла на плече детектива. Задрімавши, блондинка не зрозуміла, що засинає на людині, яку раніше мало ненавиділа.

Але тоді у неї був злощасний зошит, зараз блондинка навіть не пам’ятає про це. Не пам’ятає про те, як вбила стількох людей лише заради Лайта, хлопця, що не кохає цю крихку і милу дівчину.

***

L витрівщився в ноутбук, лише для того, щоб не звертати увагу на прекрасну дівчину, що спала біля нього.

Чоловіку хотілося захищати Місу від усіх проблем цього світу, але серце блондинки було зайнято Лайтом. Боротися за дівчину Рюзакі не збирався, на даний момент йому треба сконцентруватися на справі Кіри.

Проте приємний запах Міси не давав хлопці зосередитися. Її волосся пахло корицею і трохи м’ятою. Це сильно відволікало, але прибирати дівчину з плеча L не збирався.

Вдихвувши глибше, чоловік розслабився і продовжив слідкувати за камерами, намагаючись не думати про дівчину, що лежала на ньому.

Міса, незважаючи ні на що, глибоко заснула, сподіваючись залишитися на цьому зручному плечі назавжди.

Увесь цей час Рюк, Бог смерті, слідкував за ними з усмішкою на обличчі і бачив, як L взяв Місу на руки поніс дівчину до кімнати, де вона проживала. Він розумів, що Лайт загубив свою дівчину, що тепер вона йому не належить. А потім полетів назад до поверху Лайта за яблуками, що так обожнював.

***

Кожного ранку в одній кімнаті величезної будівлі дзвонив будильник, намагаючись розбудити дівчину, що жила там.

Кожного ранку Міса ненавиділа прокидатися, бо вона не звикла робити це так рано, як роблять тут. Їй так хотілось виспатися, як вона робила раніше. Але це розслідування.. хоча дівчину не привертали до нього, все ж таки бути присутньою на зборах доводилось постійно.

Проте цього разу не було ніякого будильника.. Міса прокинулась тільки тоді, коли виспалася. Її це трохи здивувало, але майже одразу блондинка забула про це. П’ючи чай, що приніс Ватарі зранку, Міса читала модний журнал і відпочивала.

Чомусь вона подумала, що все, що сталося вночі було прекрасним сном. Через деякий час Міса, не відриваючись від журналу, підійшла до невеликого столику, щоб залишити порожню чашку, як раптом помітила дещо дивне…

На цьому столі стояло невелике полуничне тістечко…

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

3 Коментарі на “Хтось прийшов



  1. Непогана робота, цікавий пейринг, про існування якого я навіть не задумувалася. Але ваш фанфік мене здивував, чекаю на продовження.