Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Тільки не це! (небажана вагітність)

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

09.05.2021

Ранок був не дуже добрим. Прокинулась Катря від звуків з вулиці. І лише виглянувши у вікно дівчина остаточно прокунулась. Вона була в чужому будинку. На ній була лише нижня білизна, а сукня лжала на підлозі, поруч з диваном на якому Катря прокинулась.

Дівчину охопив страх. “Невже це сталось?”,- злякано пррошепотіла дівчина. “Хто він? Я була згодна? Що зі мною трапилось? Скільки я вчора випила?”,- усі ці думки зараз вирували в голові дівчини. Але наступної миті вона швидко одягла сукню, та взявши речі вибгла з будинку однокласниці ні з ким не попрощавшись. Біжучи додому, Катря намагалась згадати вчорашній день.”Алкоголь, ще алкоголь, якась дурна гра, Іван, він взяв мене за руку, ми пішли на другий поверх”. Далі спогадів не було. А напевно її мозок просто не хотів цього згадувати. Дівчині було дуже соромно. Вона не була з тих легковажних дівчат. “Як я так могла?!”- лунало в її голові. “Сподіваюсь про це ніхто ніколи не дізнається”.

*Якби Катруся тільки знала, що чекає на неї попереду*

“Це мій найгірший день”,- думала Катря. Але вона помилялась. Невдовзі в неї зникли місячні, а потім з’явилась нудота. Спочатку Катря списувала це все на хвилювання від пройдешнього ЗНО, але з кожним днем ставало все очевидніше – вона вагітна.

 

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь