Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Тільки не це! (день ікс)

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Наступні кілька днів Катрі було не до підготовки до вечірки. Кінець семестру. Усі вчителі ніби з  ґлузду з’їхали. Контрольна на контрольній. От і сьогодні треба готуватись до фізики. Чогось саме з цим предметом Катря “не дружила”.  І лише п’ятниця (7 травня) була більш-менш вільною. Саме цей день Катря присвятила зборам до тусовки. І що ж в неї було в наявності? Сукня з секонду, дитяча косметика та абсолютне невміння спілкуватись з однолітками.

08.05.2021

будинок однокласниці

Катря очікувала побачити багато людей, але вона і уявити не могла, що їх буде ТАК багато. Виявилось, що запрошення на день Народження Маринка кинула не лише однокласникам, а й усій паралелі.

Катерині не дуже подобалась уся ця атмосфера. Багато людей, деякі з яких вже “поспілкувались з Діонісом”. Крім того звідусіль лунала гучна музика, від якої у Катрі розболілась голова. Їй дуже хотілось піти. Втекти від усього. Від людей, від шуму, … від самої себе. Але вона повинна бути тут! Повинна! Це її перший і можливо останній шанс побувати на вечірці. Тож на свій страх і ризик дівчина підійшла до столика та взяла перший ліпший келих. Не думаючи, вона випила його вміст. ЇЇ горло одразу обпік якийсь алкоголь. Катря навіть не знала, що це було, бо ніколи раніше в житті не пробувала нічого міцніше за каву. Що було далі дівчина вже не пам’ятала. З уривків спогадів лишилось тільки те, що той келих був не останній, потім спогад про Івана, його очі, дихання, як вони разом кудись йдуть, і все. Після цього жодних спогадів. Морок…

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь