Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Сцена 2.

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Чому ніхто не відчуває ніяковості та збентеження в цей момент – невідомо. Здавалося б, ось так просто сидите ви з другом на дивані, причому ти ще й на його колінах, вдивляєшся, вчитуєшся в цей посил раптово здавити чужі руки і різко перемістити їх з талії на свої стегна. Хочеться закинути голову, оголивши шию, і ахнути так, щоб вібрації пішли по стінах, а з новим ковтком повітря повернутись у вихідне положення, чіпляючись за цю його домашню футболку. Можливо навіть випадково залишаючи свіжу подряпину в процесі.

– Ти що там задумав уже, га? – Джено, на превеликий подив, різко привстає і, зімкнувши руки за спиною Джеміна, притягує того до себе.

Близько. Тісно. Жарко.

Лі втикається носом у підставлене плече, потім невагомо, ледве торкаючись, маже губами під підборіддям, чуючи при цьому здавлений стогін. Він зупиняється і ще пару секунд перевіряє на міцність ту маленьку страхову відстань, що ілюзійно захищає їх від чогось “неправильного”. Джемін же долонями, що впираються в груди Джено, надмірно відчуває цей шалений ритм серця, від чого свіжий потік повітря загубився десь на дні горла. Проковтнувши дрібне тремтіння, Нана опускає очі на ледь відкритий рот Дже, несміливо обхоплює його за шию і стикається лобами.
Джемін явно відтягує момент, прикриває повіки і, нарешті, видихає.

Він зовсім не такий сміливий, яким здавався у своїх фантазіях.

Пальці нервово перебирають волосся на потилиці Джено – він не наважується підняти погляд. Це занадто. Занадто для того, щоб завтра вранці сказати «привіт» без тіні сорому за ці дотики, зітхання та відверто непристойні погляди.

Сантиметрова відстань.

Лі мимоволі посміхається, шепоче десь у шоку Нани: – Я хочу .., – Джемін хитає головою, трохи відсторонюючись, він остаточно зміряє глибину бажання темних зіниць і шле все до дідька.

Міліметр відстані.

Усередині Джено все стікає вниз, коли він відчуває м’якість та тепло від чужих губ. Цього невинного, здавалося б, дотику стає недостатньо – Лі хватає Джеміна однією рукою за обличчя, несильно здавлює його щелепу, і проникає глибше.

Сказати, що Джемін охренів це нічого не сказати. Під таким натиском йому доводиться поступово відхилятися назад, і врешті-решт рухнути спиною на диван, втягуючи за собою Джено. При цьому він міцно чіпляється за ту саму домашню футболку.

Переводити дихання ледве вдається, і часом виникає відчуття, що ти ось-ось задихнешся, яке накопичується десь у нижній частині живота, пульсуючи.
Руки Джено скрізь: вони нетерпляче погладжують стегна, кадик, забираються під одяг і залишають на шкірі болючі сліди. А ще вони холодні, і це виявляється дико заводить. Нана хоче придушити стогін, що підступає, коли, о боже, щось упирається йому в ногу, і кусає Лі за нижню губу. Той шипить та відхиляється, розриваючи поцілунок.

Це того варте.

Рожевощокий Джемін з розмазаним тинтом на припухлих губах і безладно задертою вгору сорочкою, груди якого часто здіймаються взагалі повинен бути під забороною. Не кожний витримає.
Джено проводить пальцем по його обличчю, переміщаючись до шиї, потім до ямок ключиць, з цікавістю промальовуючи їх контур, опускається до сонячного сплетіння, рухаючись вже всією долонею нижче і нижче. Нана піднімається і злизує з губ Лі свіжий слід від укусу.

“Ти не зрозумів..?” – здивований посил Джено.

Проте почуття провини Джеміна успішно розчиняється, коли чужа рука розстібає його ґудзик від штанів.

“Ну на фіг, досить з мене” – підсумовує нервова система “Саншайн” Донхьока, який просто захотів подивитися у вітальні телевізор.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Сцена 2.