Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Страшні сни

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Уривок з історії про Василя і Мішу

Сни – страшні речі! Вони страшні…

Їхні губи зіткнулись зі шаленою пристрастю, пальці зімкнулись твердою силою на м’ягкій подушці Василя. Як блискавка вони рухалися і як водоспад стікав їх троядновий піт. Мішині душевні стогни поглинали сердце Василя і ехом відбивалися від його брудних стін. Вони дуже добре приймали ванну з їхніх слюн.

– Як тобі, мій кучерявий ельфику? – запитав Василь, відкусуючи Мішин зовнішиній слуховий прохід вуха і їдячи його полуничну сірку.

– Я… Я… – Міша захлибався в слині Чадовського – Я… Дуже…

Раптово настало світло. Василь прокинувся в його алкогольному поті.

– Що це було?

Василь вскрикнув. Невже він і справді закохався в цього сором’язливого хлопчика.

Цього разу Вася вирішив, що піде до школи раніше, десь о 4 ранку. Тільки но хлопець прийшов до свого класу, його погляд упав на сплячого красеня за партою. Василь іще нікому не допомогав прокидатися, і тому, не знаючи як це робити, хлопець плюнув йому в око.

– Ти мій перший. – ліктями провів Василь по віях Міші.

Михайлик проснувся. Здивовано, він розправив зморжки на його лобі.

– Що ти тут робиш, мій коханий? – стурбовано промовив Василь.

– М-мої б-батьки викинули мене із дому н-на 3 д-дні… Тому що приїхала моя старша сестра А-алла… В-вона завжди була у-улюблен-ною у моїх б-батьків і тому я буду б-бомжувати.

Чадовський завмер від страху. Він схопив Мішу за комір і нахилився до його згораючого лиця.

– Повтори як звали твою сестру!

– А-а-а-алла…

“Можливо це не вона”, – з надією подумав агрисивний хлопчик.

– В якій бібліотеці вона народилася?!

– В-в б-бібліотеці імені с-святої Я-ярославівни!!! – Міша згорав від сорому. Лице його коханого було настільки близько, що він ледь стримувався від шаленого поцілунку.

Вася упав на коліна, сльози лилися по його спотілому лиці, як він згадував своє страшне минуле.

Давним-давно, коли Василь тільки но народився, йому насильно відкрила очі дитина, яка лежала біля нього. Перше що він побачив, було чарівне лице Алли і у той самий момент середцем він відчув кохання. Тоді вони почали зустрічатися. В житті Чадовський не був щасливішим, але Алла усе зруйнувала… Встрілила йому в сердце стрілою зради. Одного разу, він застав її, яка цілувалася з його найкращим другом Сергієм. Не змігши стерпіти біль, Василь попросив перевести його в інші ясла, і так він отримав травму на все життя.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

2 Коментарі на “Страшні сни