Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Спати негайно!

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

-Канді, любий, ти надто багато працюєш – підходячи до втомленої країни і попутно розпускаючи його хвіст промовила незалежна після чого почала розчісувати руде волосся своїми нігтями – Ех, зовсім своє волосся запустиш.

-Ау-трохи скрикнув від болю «клен» коли синьоока розплутала один вузол з волосся і нарешті перевів погляд на українку

-Святі варенички, скільки ти вже не спав? – Потурбувалася дівчина дивлячись на величезні мішки під такими добродушними і колись сяючими зеленими очима і схопившись за щоки щоб її коханий не міг відвернути голову. Зараз для Канади українська мова звучала немов колискова рідною французькою, що не говори, обидві мови дуже гарні, а якщо покласти цю мови на музику, вийде дуже і дуже гарна пісня. Задумавшись про це і опустившись поглядом у підлогу Кен зовсім не помітив уже строгий погляд і надуті щоки, підібгані губи і нахмурені брови, а коли помітив захотілося провалитися під землю, ніби тобі знову 10 років і ти знову щось накоїв, а перед тобою погляд сердитий мами що здається ось-ось спалахне і відчитає. Але замість лагідних слів або може легкого ляпасу молодша явно щось задумала. Не відриваючи рук від щік американця і заплющуючи очі, вона потяглася своїм обличчям до нього і забрала сухі губи в такий вологий і пристрасний поцілунок. Звичайно ж Нада такого не очікував, але відмовлятись від поцілунку не став, навіть навпаки поглибив його, знову блукаючи язиком вже вивченою вздовж і поперек порожнини рота своєї коханої. Руками червона Америка вирішила посадити свою принцесу собі на коліна і розриваючи поцілунок щоб взяти повітря веде доріжку з поцілунків по шиї, а потім і зовсім переходячи на бліді плечі вкриті ластовинням. Канада підхоплює її на руки і несе до спальні, де кладе її на ліжко, а потім і сам нависає над нею. Україна ж обвила руки навколо шиї свого хлопця і повалила його на себе, укладаючи поруч. Кен кілька секунд полежав так у ступорі і тільки потім до нього дійшло, що його провели.

-Ах ти sly fox! – Сміх не змусив себе чекати і вже через пару хвилин вони разом вже грали на ліжку як діти – повністю знімаючи постільну білизну з подушок і матраца, влаштовуючи безлад. У цьому розгромленому царстві вони й заснули в такому милому і дивному становищі: Україна лежала поперек ліжка з скуйовдженим волоссям, трохи піднятим майкою і трохи задертим шортами, на її грудях мирно соплячий Канада який обхопив талію коханої і тримався на ній наче коала. Головне щоб ніхто не захотів навідатися до хлопця з ранку раніше.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь